Gość: pinky-diana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:17 Poszukuje wszelkich informacji o fryzjerze z blond wlosami i rozowo czarnym paskiem na nich, pracuje w King Crossie, pozdro, czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malkontent Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 19:20 Dziewczyno, skoro wiesz jak wygląda i gdzie pracuje to chyba możesz po prostu tam pójśc i zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.echostar.pl 17.09.05, 22:13 juz byl o nim watek, w dzien ma na imie zbyszek a w nocy krysia, dalszych szczegolow nie znam... heheh Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin 18.09.05, 11:14 w pewnej gazetce jest jego zdjecia wraz z imieniem i nazwiskiem ale w jakiej to nie powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky-diana Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:46 wiem w jakiej :) a il ma lat kos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uy6yter Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:43 To Grzesiu. Lat ma chyba 28. a swoja drogą to on sie nie umawia z klientkami wiec mozesz o nim zpaomniec, tym bardziej ze ma laske. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin 18.09.05, 15:47 ale napalone niektore tu sa! chyba 3 watki na temat tego facia! oh jesus chirst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinky-diana Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:14 uy6yter, a skad wiesz, ze ma laske????? to pewne na 100%??? Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin 18.09.05, 18:12 napalona jestes, widac ze ci sie gosc podoba, tak go nie zarwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gu$ W gazecie??? IP: *.tele2.pl 19.09.05, 12:17 Ja znam przynajmniej z pięć historyjek na temat jego "dziewczyn" :P Ale nie będę tutaj opowiadać, to narusza jego prywatność :P Tam ktoś wyżej napisał że był on w gazecie... W jakiej? :> Nie widziałam go nigdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: W gazecie??? 19.09.05, 14:25 znasz historyjki o jego dziewczynach a nie wiesz w jakiej gazecie był? nie jestem upowazniona by podawac tytuł tej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
raspberry-princess Re: W gazecie??? 20.09.05, 08:52 W gazecie?? Co wy gadacie?? W jakiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingus Re: W gazecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:00 hehehehe, ja tez znam historyjki o jego laskach, w sumie raczej "fankach" no i musze przyznac ze jest tych fanek coraz wiecej........ lub te laski co wypytuja tutaj o Grzesia to niejakie tajemnicze blondyny..... hehehe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: W gazecie??? 20.09.05, 19:07 ja tam żadnych historyjek nie znam bo i o tym słynnym fryzjerze tu sie dowiedziałam ale jakaż jest determinacja tych co sie o niego wypytują-czasami prosto z mostu a czasami uzywając podstępu;) *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 20.09.05, 17:48 Grzesiu lubi odwazne dziewczyny i takie ktore wiedza czego chca Wypytywanie o niego na forum i zbieranie informacji na jego temat to ..... zalosne !!!Zapytaj Go o to wszystko sama !!! salon JLD czynny codziennie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuźka DAJCIE TU... IP: *.tele2.pl 22.09.05, 09:18 ...tytuł tej gazetki Zaznaczam że nie należę do grona fanek, jestem po prostu ciekawa jak wypadł w gazecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorka7 Re: DAJCIE TU... 22.09.05, 09:27 Fajną reklamę przy okazji robicie zakładowi fryzjerskiemu w King Crosie. Ktoś za to płaci? :P Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: DAJCIE TU... 22.09.05, 11:24 mnie ta reklama nie przekonała;)na żywo nie widziałam owego pana jedynie w gazecie-oczywiscie nie napisze w jakiej hehehe *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuźka Re: DAJCIE TU... IP: *.tele2.pl 22.09.05, 14:20 W przeciwieństwie do Ciebie, ciociu, widziałam owego pana na żywo wiele razy lecz chciałabym żeby ktoś podał tu tytuł tej gazety, gdyż jakoś nie mogę uwierzyć że on w niej jest. Dopiero z tego forum się dowiedziałam, jakoś wcześniej owy pan nic na ten temat nie wspominał podczas moich wizyt u niego (w salonie rzecz jasna) więc byłabym wielce wdzięczna gdyby ktoś napisał tytuł tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiu Re: DAJCIE TU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:31 Yo ludziska! Widze ze laską tylko jeden gosc w glowie-ten kolo z King cross Marcelin. Jak on wogle wyglada, te ochydnme wlosy. Swoja droga widzialem wiele blondynek w tym cętrum handlowym. Chodzi moze o jakiś konkretne. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: DAJCIE TU... 22.09.05, 14:38 łeeee jezeli widziałas go na żywo i w dodatku z nim rozmawiałas a on obcował z twoimi włosami to ja juz na pewno nic nie powiem,przecież mozesz sie dowiedziec z samego źródła *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuźka Re: DAJCIE TU... IP: *.tele2.pl 23.09.05, 11:48 Się jakoś nie dowiedziałam z samego źródła o gazecie... Napiszcie jej tytuł! Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: DAJCIE TU... 23.09.05, 11:58 a nie napiszemy! *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuźka Re: DAJCIE TU... IP: *.tele2.pl 25.09.05, 17:46 Ciociu no nie bądź taka, no... Tak na marginesie: skoro nie widziałaś go na żywo to skąd wiesz że ten w tej gazecie to akurat on? Odpowiedz Link Zgłoś
moja.ciocia Re: DAJCIE TU... 25.09.05, 19:11 Gość portalu: Zuźka napisał(a): > Ciociu no nie bądź taka, no... Tak na marginesie: skoro nie widziałaś go na > żywo to skąd wiesz że ten w tej gazecie to akurat on? juz odpowiadam:a wiem stąd czyli z forum,była opisana jego fryzura i że pracuje w jld w KC *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: DAJCIE TU... IP: *.lexell.com.pl 22.09.05, 17:26 jak wroci do domu poprosze go zeby rozdawal autografy po kazdym strzyzeniu i modelowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si-si Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 23.09.05, 13:03 nie wiedzialam ze moj braciszek jest taki slawny! ale on juz jest zajety moje panie! UWAGA!nigdy nie podawac mu millera z cytryna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzie Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:08 szczerze powiedziawszy nie widac po nim ze ma laske... zwlaszcza ze zawsze jak go widze jest z inna, no ale skoro jest zajety..... hm... trudno, ciekawa jestem tylko jak ta laska wyglada... pozdrawiam "slynnego" Grzeska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:48 podobno w vivie sierpniowej byl........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:51 tak byl w vivie sierpniowej sama go widziałam ale nie mam pojęcia dlaczego tyle szumu o niego, żeby jeszcze jakoś wyglądał to bym zrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 15.11.05, 09:32 on jest super, kiciu sama go widziałam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciepły Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.imgw.pl 15.11.05, 11:33 Niestety Moje Miłe Panie... ten koleżka jest gejem a panny wokół niego to tylko taka przykrywka. Spotkać go można w jednej z knajp dla gejów... i w towarzystwie równie pięknych blondynów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezniczka Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 16.11.05, 12:00 mi sie wydaje ze poprostu mu zazdroscisz ze jest widywany z tyloma kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pudelZguadelupy Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:38 O tak! My faceci tylko marzymy o tym żeby wyglądać jak przefarbowany pudelek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.n.a Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:49 hej laski!! z tego co wiem to facet ma 10-cio letniego synka i zonke. wiec lepiej sobie darujcie!! a wlasciwie to on jest bardzo sympatyczny :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.orange.pl 07.01.06, 10:47 on jest bardzo sympatyczny! ale jest jeszcze bardziej przystojny! chcialabym go poznac!pozdrawiam pana fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milenka Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.orange.pl 20.01.06, 09:25 bardzo go lubie ale traktuje Grzesia jak przyjaciela, moge mu sie wygadac ze swoich problemow. pozdrawiam mego przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tina Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:17 ja i moj chlopak chodzimy czesto do pana grzesia i jestesmy bardzo zadowoleni, zawsze mozemy sobie porozmawiac i pozartowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:43 no czesc wszystkim jestem kolejna zadowolona klientka pana grzesia, on jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.beyond.pl 31.08.06, 12:52 chciała bym sie cos dowiedziec na temat tego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.beyond.pl 31.08.06, 12:53 wszystko co wiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 25.09.06, 12:13 Droga Milenko! Przyjaciel to ktoś wiecej niż znajomy,przyjaciel to ktos kogo uważamy za dopełnienie siebie, przyjaciel to ktoś komu ufamy, to ktoś komu powierzamy swoje najwieksze sekrety,przyjaciel to osoba,do której zwracamy sie o pomoc,przyjaciel to ktoś kto jest przy nas na dobre i na złe, przyjaciel to ktoś za kogo możemy oddać życie i tam po drugiej stronie nie będziemy tego nigdy żałować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 13.09.06, 22:16 jest przystojny to fakt ,ale wiem o nim cos jeszcze czego ty nie wiesz . cudownie jest budzic sie obok niego i mowic mu dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 13.12.06, 22:10 odi jesli to prawda to jestes szczesciara, wiedz ze duzo bym zrobiła by chociaz poszedł ze mna na kawe albo na impreze. pozdrawiam pana fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 27.12.06, 16:49 tak to prawda dlaczego mialabym klamac Co znaczy zrobilabys wszystko przeciez Go nawet nie znasz Grzes ma z kim pic codziennie kawe a na imprezy nie chodzimy bo wolimy samotne wieczory Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si si Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 05.03.07, 23:01 drogie piękne panie! jezeli chcecie jeszcze kiedys zobaczyc slicznego grzesia musicie przeniesc się do innego salonu. jego pieknych niebieskich oczek juz nie bedzie widac zza szyby w JLD. pozdrawiam braciszku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 07.03.07, 14:15 no co ty gdzie on teraz jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.icpnet.pl 17.03.07, 10:02 moze i go w king crossie juz nie ma ale zauwazylam ze kreci sie tam inny przystojny pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 29.03.07, 10:37 wiem ze pan grzesiu jest w salonie le grand przy starym rynku, ja juz byłam w jego nowym salonie i tak jak zawsze super. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: 83.238.194.* 08.04.07, 19:59 ja tez byłam i po raz kolejny jestem bardzo zadowolona, ten nowy salon rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: 83.238.246.* 11.05.07, 23:14 to prawda salon jest super i moj Grzesiu tez jak zwykle zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.icpnet.pl 12.05.07, 09:59 fakt salon super tez tam bylam ale nie u grzesia bo go nie bylo ale nie zaluje inni fryzjerzy tez sa super szkoda tylko ze ceny wysokie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODI Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: 198.28.69.* 01.10.07, 16:31 tak sobie wszystkie ladnie mowicie o NIM .... Skorzystam rowniez KOCHANIE PAMIETAJ JESTES CALYM MOIM ZYCIEM KOCHAM CIE I MARZE ZEBY PRZEJSC PRZEZ ZYCIE PRZY TWOIM BOKU CALUJE CIE MOCNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.icpnet.pl 11.10.07, 22:16 ciekawe a przeciez to gey ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODI Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 15.10.07, 15:08 a kto ci to powiedzial TOTALNA BZDURA!!!! BEDAC U JEGO BOKU SPEDZAJAC NOCE I DNIE WIEM NAPEWNO ZE TO NIEPRAWDA Roznoszenie takich plotek nie wiedzac o nim nic swiadczy o Tobie jaka jestes naiwna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 18:52 chyba kazda chciała by miec takiego pana grzesia na wyłacznosc, byłam u niego on jest taki słodki i kochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.icpnet.pl 22.10.07, 22:52 Haha, dziewczyny... Czy jest przystojny? Jasne, że tak. Czy jest uprzejmy? Oczywiście. Czy jest męski i subtelny? Bez dwóch zdań. A najważniejsze jest to, że jest PROFESJONALISTĄ w swoim fachu! To teraz zdradzam w zaufaniu trochę nowinek... rozpoczął studia, tak, tak miłe panie... i świetnie tańczy... na barze!!! Panie Grzegorzu... więcej nie powiem - jak dziewczyny chcą to niech pytają same, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odi Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.lexell.com.pl 23.10.07, 17:57 wiesz o nim prawie wszystko! moze w koncu poczuje pan Grzesiu ze jest niedaleko niego prawdziwa kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: *.beyond.pl 29.10.07, 10:05 ciekawi mnie czy pan Grzesiu ma jakas dziewczyne przy swoim boku? on jest taki przystojny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: 213.17.231.* 25.12.07, 18:13 no czesc dziewczyny jestem klientka grzesia, i musze wam powiedziec ze za kazdym razem jestem zawowolona z usługi a do tego zawsze moge pogadac i posmiac sie, on jest słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Fryzjer z JLD W King Cross Marcelin IP: 217.168.133.* 21.02.08, 18:32 moje kochane widziałam w ostatni wekend grzesia w kinie z piękną blondynką, czyżby był zajety? Odpowiedz Link Zgłoś