21.12.05, 00:29

Obserwuj wątek
    • licho.czuwa Re: kula? 21.12.05, 00:31
      kwadrat?
      • kasitza cicho licho, bo tu jeden taki trojkacik ma sie zja 21.12.05, 00:33
        wic.
    • kasitza Re: a moze ty to trojkacik? 21.12.05, 00:34

• kulaa Re: a moze ty to trojkacik? 21.12.05, 00:38
        hallo, jestes tam? mejlik doszedl?
        • kasitza Re: a moze ty to trojkacik? 21.12.05, 00:39
          jezdem jezdem
      • kulaa Re: a moze ty to trojkacik? 21.12.05, 00:39
        alo?
        • kasitza Re: a moze ty to trojkacik? 21.12.05, 00:40
          allo allo, zgaduj kto to istna - pchnij mi maila, to ci odpowiem
    • browanx Re: kula? 21.12.05, 00:39
      Może to ja?smile
      A co to za trójkąt?
    • istna Re: kula? 21.12.05, 00:39
      Młoda, dostałaś pytanie, czekam na odpowiedźsmile
      • kasitza Re: kula? 21.12.05, 00:40
        a CZESC KOCHANIE; ZGADNIJ kogo sciagnelam na forum!
        • lena_zet Re: kula? 21.12.05, 00:41
          kulę? smile
        • kulaa Re: kula? 21.12.05, 00:41
          no nie wiem wlasnie
          • kasitza Re: kula? 21.12.05, 00:41
            kule kule!!!
          • kasitza witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:42

• kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:43
              chyba dla mnie to jest zbyt skomplikowane
              • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:43
                ale co ty. istna, to ktos po sasiedzku...
                • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:46
                  hmmm, moze ewcia jakassmile
                  • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:47
                    pewna jedna taka kobieta, ktora znasz. kliknij sobie w jej nika.
                  • istna Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:47
                    Aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
                    No nie, możemy prywatyzować portal!smile))
                    • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:49
                      no i robi sie rodzinnie. i zielarskobig_grin czy wygralam juz wycieczke w tym
                      konkursie?
                      • istna Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:51
                        Tia, wycieczkę do ciebie na chatę, gdy Kasitza przyjedzie do kraju tego, gdzie
                        kruszynę chleba..
                        • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:51
                          znasz li ten kraj
                          • istna Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:53
                            No to gadaj paskudo kiedy będziesz. Bo przed świętami to może być problem -
                            choramsad(
                            • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:54
                              ojoj! we czwartek, ale i tak musimy isc wieczorem do cioci, bo oni pozniej jada.
                              ale 27 jezdem znow w krk - 28 idziemy pic wszystkie o polnocy: moje urodziny
                              • istna Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:55
                                Świetnie, zdążę się wykurowaćsmile
                              • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:56
                                a ktore urodziny? bo ja sie gubie w tym ostatnio. lata plynasmile
                                • istna Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:57
                                  Te same co u ciebietongue_outPPPP Nie udawajsmile
                                  • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:58
                                    no juz jej nie doluj - ona jeszcze mloda. 27.
                                    • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:59
                                      hehe to ja mlodka jestem jeszczebig_grinbig_grinbig_grin ale czuje sie ostatnio staro. ale moze
                                      dlatego, ze moja matka na emryture idzie wiec i ja sie postarzec powinnambig_grin
                                      • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:00
                                        o rany, to ona ci bedzie w domu siedziec...
                                        a czemu tak wczesnie?
                                        • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:02
                                          heheheh matka sama w domu bedzie siedziec, bo afrykanski brat do wawy jedzie, a
                                          potem szwecja i finladnia a ja do pragi. wiec biedna zostaje samasad
                                          • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:03
                                            to ona juz teraz idzie? o to szybko. cos do roboty znajdzie sobie, jestem
                                            pewna. ile bedziesz w pradze?
                                            • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:05
                                              kontrakt mam do konca marca. ale nie wiem. moze sie cos wydazy? ciagnie mnie
                                              jeszcze jakos do berlina. bede sie starac albo w pradze znalezc cos nowego i
                                              zostac do wakacji, albo do berlina chcialabym, jesli cos znajde, ale zobaczymy.
                                              do konca marca jestem w pradze
                                              • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:06
                                                no, mam nadzieje ze cos ci wyniknie z tego na dluzsza mete, smile
                                                podejrzewam, ze na pewno!
                                                • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:07
                                                  to nie jest wszystko takie proste. wiesz wiesz... ale zobaczymy sie urodzinowo,
                                                  jesli mnie widziec bedziesz chcialabig_grin moj afrykanski brat jutro przyfruwabig_grin
                                                  • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 01:09
                                                    nie no pewnie ze tak! 28 idziemy balowac! afrykanski brat niechby poszedl z
                                                    nami jak ma ochote.
                                                    i pogadamy w ogole.
                                                    juz sie ciesze smile
                        do zielonej gory
                      ten portal juz jest od dawna prywatny w swym rodzaju, jeno trzeba pisac tak
                      zeby tylko scisle grono rozumialo!
                      • kulaa Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:55
                        ah dziewczeta, nocnych schadzek wam sie zachciewabig_grin a wlasnie kiedy bedziesz
                        kasitza?
                        • kasitza Re: witaj kula, na naszym lonie! 21.12.05, 00:59
                          22 przylatujem, potem od 27 a wylatujem 29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka