Gość: giga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:12 dlaczego mój post dot. telefonu od ;)Wojciecha Olejniczaka został skasowany?? Przecież nie był wulgarny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: skasowany post 22.09.05, 11:18 Został przenisieony tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=386&w=29353532 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: skasowany post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:20 szukałam w "Po godzinach" chociaż on do mnie dzwonił "w godzinach" ;). Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: skasowany post 22.09.05, 11:26 Jeśli dorośli w niedzielę zagłosują tak jak wczoraj dzieciaki w szkołach, to już więcej nie zadzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel de Cerizay Re: skasowany post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:27 > Jeśli dorośli w niedzielę zagłosują tak jak wczoraj dzieciaki w szkołach, to ju > ż więcej nie zadzwoni. I o to chodzi! Mam tylko wątpliwość - co zrobić gdy zadzwoni: czy SLD płaci za rozmowę "od sztuki", czy za czas każdego połączenia. W pierwszym wypadku nie warto się męczyć i łagodnie odłożę słuchawkę, w drugim niech się facet wygada (a licznik mu nabije za rozmowę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: skasowany post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:07 a dzisiaj - tak dla odmiany - dostalam maila ze sztabu Kaczyńskiego. Mozna zwariować Odpowiedz Link Zgłoś