Gość: sponsor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 17:44 skoro nie nadawały sie na forum to w takim razie co z tym? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=29501688 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poznaniak jej problem to trudnosci w znalezieniu sponsora IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.05, 17:04 a poniewaz to sponsorowana utrzymanka to jest to dla niej problem ze musi sie oddawac za marne grosze zulom spod zabki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:06 A może ty masz problemy z sobą?! może jej zazdrościsz!tak sądze ze tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:22 krycha ale ty jestes tępa!!!to że ktos komus wypomina że jest załosny nie oznacza że mu tego zazdrosci,no jestes krycha głupia jak nie wiem co!!juz wiem jak co!!jak vikka!!buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:25 Faktycznie jest moją kumpelą i to niezłą...wkońcu razem imprezowałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:30 niezłą?czyli że jednego wieczora obleci wiecej fagasów nież ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:33 Vikka nie daje ale ja jak najbardziej ale i tak nie stać Cie na mnie, nie wsiadam do samochodu jak nie ma złotych klamek, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:37 daje daje i nie raz o tym pisala wiec jak czegos nie wiesz to siedz cicho,czy nie było by mnie stac to nie badz taka pewna ale ja z dziwek nie korzystam bo mam kochającą rodzine,obyś kiedys znalazła własciwą droge do domu ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patan Re: Gdzie problemy vikki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:38 Jej droga do domu?ulica jej domem Odpowiedz Link Zgłoś