mateuszmars Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 20:07 Gratulacje dla Prawa i Sprawiedliwości. Teraz widać, co były warte sondaże, które prawie wszystkie dawały zdecydowaną przewagę PO. Jest Super! Odpowiedz Link Zgłoś
antykomunista1 Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 20:35 Myślę, że nie ma takiego wielkiego hura zwycięstwa, ale cieszę się, że wygrał PIS. Mam nadzieję, że będzie lepiej, przede wszystkim sprawiedliwiej. Ostatnia wypowiedź Rokity trochę mnie zniesmaczyła, ale rozumiem przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 21:03 I właśnie o to chodziło. PIS wygrał, czyli wygrała ta partia na którą postanowiłem oddać swój głos. Swój głos oddałem również na Pana Wojtaszka ( LPR) do Senatu i mam cichą nadzieję, że będzie Senatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
radny123 Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 21:26 Przyłączam się do gratulacji Maciej Łosiński Odpowiedz Link Zgłoś
gieronimo1 Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 22:49 również przyłączam się do gratulacji dla PiS, a PO... no cóż chyba byli zbyt bardzo w siebie zapatrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
antykomunista1 Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 21:30 Przed chwilą słuchałem D. Tusku i rónież było można wyczuć rozgoryczeniem wynikiem wyborczym i jakieś uwagi pod adresem prowadzonej kampani przez PIS.No tak, w sondażach było prawie zawsze I miejsce. W parwyborach we Wrześni również, a rzeczywistość zupełnie inna. Jeszcze raz Gratulacje i brawa dla PIS! Odpowiedz Link Zgłoś
rochkowalski11 Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 21:54 Przeczucie mnie nie zawiodło. Mimo tak wielkiej i drogiej kampanii wyborczej, jaką zorganizowało PO – porażka. Nie pieniądze i biznesmeni, ale program był najważniejszy, o czym zapomniała Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
pigasus Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 22:10 przestańcie się brandzlować - 38% frekwencja - ludzie mają dość polityki w polskim wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: BRAWO PIS! 25.09.05, 22:43 Masz rację. Frekwencja jest załamująca. Ale w tej sytuacji, tym bardziej cieszy, że wygrał PIS, a nie przereklamowana PO. Ale prawdą jest, że to właśnie niska frekwencja dała sukces SLD. Stare komuchy sa elektoratem bardzo zdyscyplinowanym, i któ mógł, poszedł na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
pigasus Re: BRAWO PIS! 26.09.05, 08:47 rzygać mi się chce gdy wciąż słyszę puste slogany w stylu "stare komuchy" - co to oznacza? bo ja znam wielu ludzi głosujacych na lewicę, a nie przekraczających wieku 30 lat. rozumiem, że ma to być obraźliwe? ot, taka typowa polska mentalność, obrażać i w ten sposób podbudować swoje ego... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: BRAWO PIS! 26.09.05, 09:08 Aleś nerwowy. Nie pamietasz, że SLD jest w prostej linii spadkobiercą PZPR? Ja wiem, oni by się chętnie odcięli, ale trzyma ich kasa. Kasa, którą po PZPR dziedziczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pigasus Re: BRAWO PIS! 26.09.05, 09:14 Ja nie jestem nerwowy, po prostu nie lubię obrzucania się obelgami w imię demokracji. SLD komuchy, Samoobrona wieśniaki... Nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: BRAWO PIS! 26.09.05, 09:26 To zaproponuj potoczną nazwę SLD i jej elektoratu?? Tak czy inaczej, żeby mówili nie wiem co SLD jest spadkobiercą PZPR. I nic tego nie zmieni, bo PZPR-owskie pieniądze im nie śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt CIEKAWIE W SENACIE 26.09.05, 11:24 Ciekawie w Senacie 48% PiS 27% PO. Czy to nic nie mówi? wybory2005.pkw.gov.pl/SNT/PL/WYN/W/index.htm w Koninie WASZKOWIAK Marek Zgłoszony przez: Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość L. głos. ważnych: 139170 L. głos. na kandydata: 33027 % gł. na kand: 23.73 BUDNER Margareta Zgłoszony przez: Komitet Wyborczy Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej L. głos. ważnych: 139170 L. głos. na kandydata: 24909 % gł. na kand: 17.90 I blisko: SOBCZAK Beata Elżbieta Zgłoszony przez: Komitet Wyborczy Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej L. głos. ważnych: 139170 L. głos. na kandydata: 23646 % gł. na kand: 16.99 16.99% DANE DLA 68% POLICZONYCH GŁOSÓW. wybory2005.pkw.gov.pl/SNT/PL/WYN/W/36.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: CIEKAWIE W SENACIE 26.09.05, 13:50 Drobna korekta dla 89,..% www.wybory2005.pkw.gov.pl/SNT/PL/WYN/W/index.htm PiS 48, PO 35 LPR 5 SO 4 PSL 3 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszmars Re: Brawo Panie Premierze! 09.02.06, 22:58 Co z tą Polską? Lis wyglądał dzisiaj jak uczniak, a Marcinkiewicz spokojny, rzeczowy i konkretny. Na nic się zdały zaczepne a nawet agresywne pytania Lisa. BRAWO PANIE PREMIERZE! Odpowiedz Link Zgłoś