krysmat 21.11.06, 20:38 Czas szkodnika miasta musi dobiec konca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marboro2 Re: Debata potwierdzila Dombrowicz musi odejsc!!! 22.11.06, 00:14 Jezeli miasto ma sie rozwijac to Dombrowicz musi odejsc Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Debata potwierdzila Dombrowicz musi odejsc!!! 22.11.06, 10:46 To ,że każdy lepszy byle nie Dombrowicz wiadomo było dla nieco zorientowanych już przed pierwsza turą. On już pokazał jak potrafi "zadbać" o ok. 400 -tys miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
brombergcity Ubaw po pachy :):):) 22.11.06, 10:58 Na pytanie H.Walenczykowskiej: z jakimi miastami planują współpracować? Dombrowicz jąkając się zaczął wymieniać: Regio Emilia... Kiedy prowadzący pomylił kolejność i spytał Dombrowicza, czy zgadza się na nową kolejność, ten odopwiedział: A o co chodzi? BŁYSKOTLIWOŚC pana KD jest POWALAJĄCA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziadyga22 Re: Debata potwierdzila Dombrowicz musi odejsc!!! 24.11.06, 19:35 kopernik wstrzymał Słońce, a Dombrowicz czas Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_kb Re: Debata potwierdzila Dombrowicz musi odejsc!!! 24.11.06, 19:46 Zwykle przed wyborami zastanawiałem się, kogo poprzeć. Tym razem od początku nie mam najmniejszych wątpliwości. Wyniki dzisiejszych sondaży załamały mnie. Dlaczego bydgoszczanie chca głosować przeciwko sobie, przeciwko swojemu miastu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wonder1 Re: Debata potwierdzila Dombrowicz musi odejsc!!! 24.11.06, 23:32 A kto powiedział że te sondaże są rzetelne? Odpowiedz Link Zgłoś