Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:11 szukam dobrego ginekologa w Poznaniu - prywatnie, ma to być facet, nie zabójczo drogi i taki żeby mnie nie zraził - bo ide po raz pierwszy. dzieki za wszelkie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moja.ciocia Re: dobry ginekolog 26.09.05, 15:17 by cie nie zraził?!tobie nie ginekolog tylko psychiatra potrzebny *************** robocza sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ono Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:36 to wybierz sie do doktora Szymanowskiego, w dodatku pracuje on na Polnej i jest jednym z nielicznych tam normalnych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ono Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:45 tu jest link: www.cafebocian.pl/index.php?op=lekarze&idlek=8 troche o nim, jest też telefon. polecam naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 00:03 hej polecam panią doktor Anne Markowska, przymuje na Poznanskiej w prywantym gabinecie (razem z mama prof. Janina Markowska, wiec przy ewentualnym zapisywaniu zaznacz ze do dr Anny:) tel. 8473808 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 27.09.05, 00:04 hej przepraszam dopiero teraz doczytalam ze wolisz isc do faceta:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:55 dzieki za namiary, w zasadzie to obojętnemi czy babka to czy facio, ale chyba mam preferencje na facia. i jeszcze jedno - ile kasy mam szykować? Odpowiedz Link Zgłoś