Gość: olsztyniak IP: *.olsz.gazeta.pl 02.10.02, 13:16 studiowałem na Szamarzewie nauki polityczne w latach 1988-1993. słyszałem, że od tego czasu wiele sie tu zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: studia w Poznaniu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 00:21 Gość portalu: olsztyniak napisał(a): > studiowałem na Szamarzewie nauki polityczne w latach 1988-1993. słyszałem, że > od tego czasu wiele sie tu zmieniło... a co to Szamarzewo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: studia w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 01:47 no jak nie wiesz co to Szamarzewo to, ze tak sie wyraze lepiej zostaw Poznan poznaniakom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: studia w Poznaniu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:44 Gość portalu: xxx napisał(a): > no jak nie wiesz co to Szamarzewo to, ze tak sie wyraze lepiej zostaw Poznan > poznaniakom :) A muszę wiedzieć?Niestety nie jestem po państwowych studiach więc nie wiem co to oznacza, tak trudno to wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIPunia Re: studia w Poznaniu IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 18:26 Gość portalu: P.B napisał(a): [...] > > A muszę wiedzieć?Niestety nie jestem po państwowych studiach więc nie wiem co > to oznacza, tak trudno to wyjaśnić? to nie trzeba byc po studiach, zeby wiedziec co to 'Szamarzewo' :) patrz ul. Szamarzewskiego na mapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: studia w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 12:26 Dziwne -moi znajomi, którzy studiują na studiach niepaństwowych jakoś wiedzą co to Szamarzewo... W takim razie - dla niezorientowanych: Szamarzewo= ul. Szamarzewskiego gdzie mieści się Wydział Nauk Społecznych (politologia, psychologia, pedagogika, filozofia, socjologia..) Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. A co do pytania czy nic się nie zmieniło.... Nie wiem jak było kiedyś, ale osobiście podejrzewam, że nic. Tylko od tego roku podobno aby korzystać z biblioteki wydziałowej należy mieć kartę w Bibliotece Uniwersyteckiej. Aha - i pomalowali przez wakacje ściany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: studia w Poznaniu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 14:42 Dzięki, domyślałem się, ale pewny nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsztyniak Re: studia w Poznaniu IP: *.olsz.gazeta.pl 03.10.02, 18:19 dzieki za informacje o malowaniu ścian, ale chodzilo mi o cos innego - może cos wybudowali?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: studia w Poznaniu IP: *.cde.one.pl / 192.168.0.* 04.10.02, 02:44 Wybudowali budynek z 2ma duzymi salami wykładowymi i jakąś mniejszą. Poza tym od 1993r. pewnie odpadło trochę tynku z elewacji budynków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
canemuto budynek... 04.10.02, 05:53 miod, ale o ulatwieniach dla niepelnosprawnych jakos zapomnieli i koles z roku codziennie musi sie tam wspinac. wtopa. poza tym wymienili okna, zrobili zaluzje antywlamaniowe, dali troche nowycj krzeselek - kosmetyka:))) no i caigle wojna prawica-lewica trwa, przynajmniej na socjologii:))) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś