Dodaj do ulubionych

studia w Poznaniu

IP: *.olsz.gazeta.pl 02.10.02, 13:16
studiowałem na Szamarzewie nauki polityczne w latach 1988-1993. słyszałem, że
od tego czasu wiele sie tu zmieniło...
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: studia w Poznaniu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 00:21
      Gość portalu: olsztyniak napisał(a):

> studiowałem na Szamarzewie nauki polityczne w latach 1988-1993. słyszałem, że
      > od tego czasu wiele sie tu zmieniło...

a co to Szamarzewo??
      • Gość: xxx Re: studia w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 01:47
        no jak nie wiesz co to Szamarzewo to, ze tak sie wyraze lepiej zostaw Poznan
        poznaniakom :)
        • Gość: P.B Re: studia w Poznaniu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:44
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> no jak nie wiesz co to Szamarzewo to, ze tak sie wyraze lepiej zostaw Poznan
          > poznaniakom :)

A muszę wiedzieć?Niestety nie jestem po państwowych studiach więc nie wiem co
          to oznacza, tak trudno to wyjaśnić?
          • Gość: VIPunia Re: studia w Poznaniu IP: *.puszczykowo.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 18:26
            Gość portalu: P.B napisał(a):

[...]
            >
            > A muszę wiedzieć?Niestety nie jestem po państwowych studiach więc nie wiem co
            > to oznacza, tak trudno to wyjaśnić?

to nie trzeba byc po studiach, zeby wiedziec co to 'Szamarzewo' :)
            patrz ul. Szamarzewskiego na mapie :)
      • Gość: :) Re: studia w Poznaniu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 12:26
        Dziwne -moi znajomi, którzy studiują na studiach niepaństwowych jakoś wiedzą
        co to Szamarzewo...

W takim razie - dla niezorientowanych:
        Szamarzewo= ul. Szamarzewskiego gdzie mieści się Wydział Nauk Społecznych
        (politologia, psychologia, pedagogika, filozofia, socjologia..) Uniwersytetu
        im. Adama Mickiewicza w Poznaniu.

A co do pytania czy nic się nie zmieniło.... Nie wiem jak było kiedyś, ale
        osobiście podejrzewam, że nic. Tylko od tego roku podobno aby korzystać z
        biblioteki wydziałowej należy mieć kartę w Bibliotece Uniwersyteckiej.

Aha - i pomalowali przez wakacje ściany!
        • Gość: P.B Re: studia w Poznaniu IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 14:42
          Dzięki, domyślałem się, ale pewny nie byłem.
    • Gość: olsztyniak Re: studia w Poznaniu IP: *.olsz.gazeta.pl 03.10.02, 18:19
      dzieki za informacje o malowaniu ścian, ale chodzilo mi o cos innego - może cos
      wybudowali?...
      • Gość: student Re: studia w Poznaniu IP: *.cde.one.pl / 192.168.0.* 04.10.02, 02:44
        Wybudowali budynek z 2ma duzymi salami wykładowymi i jakąś mniejszą. Poza tym
        od 1993r. pewnie odpadło trochę tynku z elewacji budynków ;)
        • canemuto budynek... 04.10.02, 05:53
          miod, ale o ulatwieniach dla niepelnosprawnych jakos zapomnieli i koles z roku
          codziennie musi sie tam wspinac. wtopa. poza tym wymienili okna, zrobili
          zaluzje antywlamaniowe, dali troche nowycj krzeselek - kosmetyka:))) no i
          caigle wojna prawica-lewica trwa, przynajmniej na socjologii:))) pozdro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka