Dodaj do ulubionych

PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:15
jestem za paradą równości o ile nie bedzie jakiejs prowokacji!! zyjemy w
europie w 21 wieku - mniejszosci seksualne mają swoje prawa. uczmy się
tolerancji. wzywam wszechpolaków - bracia!! bądzmy tolerancyjni!!
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! 07.11.05, 19:17
      Jakie są granice tolerancji, an przykładzie Francji??
      • Gość: wszechpolak Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:29
        no Panu chyba nie musze tłumaczyć jakie są granice tolerancji prawda?? to
        sprawa oczywista.
        • pan.nikt Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! 07.11.05, 19:30
          Włąsnie, że nie taka oczywista.
          • Gość: wszechpolak Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:45
            no myslalem ze dla Pana jest - ale dobrze postaram się przedstawic wlasne
            zdanie - otóż tolerancja konczy się wtedy kiedy podmiot (przedmiot)tolerancji
            zachowuje się wbrew ustalonym normom - kiedy narusza wolnosci i prawa innych
            podmiotów ( przedmiotów) - sprawa jest nadzwyczaj delikatna i ma swoje
            subtelności... ale w kwesti nas interesujacj - marsz równosci musi byc
            tolerowany dopóty nie bedzie prowokacją i nie bedzie godził w inne prawa i
            obyczaje. etc etc
            • mirek.zkanady Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! 07.11.05, 19:57
              Calujacy sie faceci czy transwesscyci lzacy Kosciol to chyba
              zaprzeczenie "obyczajom" prawda?,
              • Gość: wszechpolak Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:02
                ale co ty opowiadasz - ja tez nie jestem za tym zeby tam sie calowali czy
                jakies swinstwa robili - chodzi tylko o przemarsz - widzialem to rok temu w
                poznaniu - tam sa rózni ludzi e- geje lesby hetero rodziny z dziecmi - kalecy -
                chodzi o tolerancje i na bank nikt w poznaniu nie bedzie sie rozbierał ani
                ostentacyjnie calowal i marał :-) takze luzik!!
          • Gość: tolerancyjna Re: PARADA RÓWNOŚCI VIVAT!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:06
            dla mnie tolerancja to jest przyzwolenie na robienie wszystkiego, co nie jest
            zakazane prawem, ewentualnie normami moralnymi czy obyczajowymi (ale to jest
            wzgledne), i co przede wszystkim nie wkracza w sfere wolnosci i uprawnien
            innych ludzi.
    • mirek.zkanady a ja licze na kibicow Kolejorza 07.11.05, 19:54
      nie dadza przejsc "wesolkom" nawet 50 m. I dobrze.

PS Urzadzcie sobie te parade np w Wlkp. Parku Narodowym - tak by was nikt nie
      widzial
      • Gość: adrianna b. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • maniek.siekiera odczekać aż się zgromadzą,a potem... 08.11.05, 01:48
        ... mała pacyfikacja ;)
        wg dobrze sprawdzonych wzorów z przedmieść francuskich miast - jakiś koktajlik
        Mołotowa, parę salw z broni myśliwskiej... nawet zwykła kostka brukowa się też
        nadaje, pięknie leży w dłoni i całkiem daleko leci - już ZOMO pięknie obrywało w
        latach 80. ;)
        A paniczna ucieczka pedałów jest jeszcze piekniejszym widokiem od drałujących
        ZOMOwców ;)
        • Gość: Ania Re: vivat geje vivat lesbijki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 02:09
          Vivat!.
          • Gość: przystojniak Re: vivat geje vivat lesbijki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:51
            hello - czy ktos zna jakies dziewczyny lesbijki ale ktore tez do swych
            igraszek wlaczylyby sympatyczmnego chlopkaka:> jestem chetny :-)
            • Gość: Ania Re: vivat geje vivat lesbijki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 12:34
              Ja z moimi kolezankamilesbijkami lubimy robic orgie i brac po 3 -10 chłopaow na
              raz we wszystkie dziury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka