Dodaj do ulubionych

Poznań: Marszu Równości nie będzie?

• werter-6 Przeczytajcie koniecznie nie zle!! 15.11.05, 18:24
      • werter-6 Re: Przeczytajcie koniecznie nie zle!! 15.11.05, 18:25
        To wiersz pewnego forumowicza!!
        "Polska nie jest Rydzyka i młodzi się upomną!
        To jest wbrew naturze, aby moherki i szarlatani ustawiali im
        świat, i na ich
        opór mieli jedną odpowiedź:
        "to ty polskojęzyczny żydzie wyjedź gary zmywać!”

Napisz: jestem głupi PiS dzielny i szukam liryki, i nie pojmuję
        treści!
        Deerektor więcej mocy, bo Rokita cię zaskoczy!
        Stolik brydżowy rządowy
        i obrusik moherkowy.
        Cztery rogi, cztery nogi.
        Centralnie jedna noga.
        Dalej nogi jak stonoga.
        Kiedyś belki i szczebelki!
        Teraz przyszedł okres trwogi.
        Zamiast wiedzy same nogi!
        Moherkowy obrusik i święte obrazki.
        Radio Maryja daje wiedzy łaski.

Bogactwo nazw, ubóstwo treści.
        W nazwach PiSu się to mieści!
        PiSiaki, PiS Dorn,
        PiS da wam zawsze,
        PiS dzielnie, SamoPiS,
        PiSzczki, kiedyś PiCzki.
        Rydzom kasa! Wam kapliczki!
        Co tam trzepie pod moherkiem?
        To głupota, jak ratlerkiem!!!
        Rydzol daje więcej mocy,
        aż polucje miałam w nocy?

Przybywa elektrowni atomowych.
        Jak powidal Karel Hajek
        dom bez prądu,
        chłop bez jajek!
        U nas nawet chłop z jajami,
        nie chce figli z atomami!
        Coś tam trzepie pod moherkiem,
        to głupota jak ratlerkiem!
        Rydzol daje więcej mocy,
        aż polucje miałem w nocy!

Mamy różnorodny świat, ja Tobie podaję tylko lusterko w sytuacji
        kiedy starasz
        się zawisnąć na jednej ręce nad przepaścią, a ogon masz podkulony!
        Jeszcze pytam czy masz myśli uczesane i podaję Tobie grzebień!
        Patrzę na odruchy!

Tak, gdzie ta inteligencja, gdzie humaniści, gdzie technologia,
        gdzie miejsca pracy, jakie finanse, jakie matoły doprowadzili do
        takich wierszyków?
        Kraj wieszczy, pcheł i kleszczy!

Pamiętaj urzędniku Kodeks Etyczny Wiecznego Urzędnika
        pt. "spieprzaj dziadu"
        już wchodzi do użytku!"

• Gość: hm [...] IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • anty.rydzyk Re: Przeczytajcie koniecznie nie zle!! 15.11.05, 19:19
          Werter, czas wydoroslec.
    • jolkak11 brawo Poznań ! popieram!!! 15.11.05, 18:33
      w Łodzi też nie będzie!!!
      • Gość: szklanykon Dziekujem! Pozdrawimy Łodz - bastiony rzygow IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:35
        nas nie zaleja. W jednosci sila.
      • Gość: Cyklista Re: Marsz równości Żydów popieram!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:38
        Na czele z Michnikiem i redakcją Gazety Wyborczej.
        Oni tacy biedni, dyskryminowani antysemityzmem.
        Grobelny dla takiej idei marszu nie odmówi.
        A zboczeńcom trzeba powiedzieć NIE !

• werter-6 Jakie są wasze polskie "Wartości"czy może 15.11.05, 18:41
        chorzy potrzebujący pomocy, a potem zabijani przez polskich sanitariuszy w karetkach
        pogotowia?Pamiętaj narodek ktory morduje chorych, bezbronnych potrzebujacych
        pomocy dla zysku nie ma prawa nazywać się NARODEM!
        • Gość: 006 Re: Jakie są wasze polskie "Wartości"czy może IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:47
          Nasze wartosci to takie. Cioty nie beda dobrymi rodzicami ,mordowanie
          nienarodzonych to zbrodnia.
    • Gość: wesolo Re: Szkoda, a myślałem, że pokażę dziecku, jak IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 18:39
      Poszukaj zdjec z ubieglego roku i parady w Warszawie. Od groma. W pierwszych
      liniach tacy jak Nalecz,Kutz i Jaruga.
      • Gość: antek Re: A gdzie Celiński, czy już go zamkneli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:57
        Celiński to filar gejowskich pochodów, pachniało mu petrolem.
    • rura333 ty do mnie, czy tak w ogole? 15.11.05, 19:03
      Nie jestem ciota, ale do rozpuku doprowadzaja mnie argumenty i zapalczywosc
      dyskutantow z jednej i drugiej strony, poslugujacych sie patriotyzmem, dobrem
      kraju, i innymi wielkimi rzeczami, w tak blahej i w su,mie marginalnej sprawie,
      jak dopuscic, czy nie do marszu rownosci.
      W sumie niewiele mnie to obchodzi, homoseksualisci zawsze byli, sa i beda.
      Zadnymi administracyjnymi zakazami nie zlikwiduje sie zjawiska. Takie jest
      zycie. Jesli nie mam ochoty ich ogladac z bliska, to nie chodze tam, gdzie oni
      bywaja.
      Prowokacyjne i glosne zakazy zawsze wywoluja reakcje z ich strony.Jest to tez
      normalne, zwlaszcza w Polsce, gdzie nikt nie lubi zakazow.
      A argumentacja, ze marsz zagrazalby porzadkowi i calosci mienia mieszkancow,
      jak mniej wiecej to brzmi - jest zdecydowanie prowokacyjny, bo zadne inne
      marsze w tych miejscach niebezpieczne dla porzadku nie byly!
      Gdyby po prostu powiedziano, ze wiekszosc mieszkancow takiego marszu pod swoimi
      oknami nie chce - chyba byloby poprawniej.

Nie mam ochoty na widoczna i nachalna obecnosc homoseksualistow w miejscach
      publicznych, natomiast jesli uwazaja, ze sa dyskryminowani jako normalni
      obywatele - to powinni miec prawo do protestu, czy marszu.
      Jestem przeciwko adoptowaniu przez nich dzieci, ale nie mam nic przeciwko
      traktowaniu ich, jako pelnoprawnych obywateli.

Po prostu, jesli sa, i jest im z tym dobrze, to fajnie, ale ja nie mam ochoty
      wsrod nich bywac, ani ich "oficjalnie" widziec.

A moje posty sa kpina z zapalczywosci i jednej i drugiej strony.
      Bo idiotyzmem wydaja sie takie zapalczywe dyskusje na TAKI temat, w momencie,
      kiedy o wiele powazniejsze sprawy dotyczace kraju sa na tapecie.

Gość portalu: ? napisał(a):

> bo takie wpisy ciotowate
      • Gość: Ciocia Henia do antyrydzyka to bylo - on ma ciotowate wpisy IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:38
        takie ciotowate jak Ciocia Henia
        • rura333 CIOTULA!!! 15.11.05, 20:04
          Slicznosci moje, 20 lat minelo od ostatniego razu...
          Czy ciagle Ci sliczna cycowizna tak sterczy jak kiedys, bo mi tak.
          Nie cycowizna.

Jasne, ze nie zauwazylem, ze to nie bylo do mnie, ha!
    • loquin.phd HIV w Europie: Boży test na IQ? 15.11.05, 19:07
      Jestem przekonany, że dla Boga liczą się tylko dwie kategorie, jeśli chodzi o
      ludzi (niedawno w kościele znów była ewangelia o nierozsądnych i roztropnych
      dziewicach, kardynał potem nieco rozwinął temat w homilii): mądry i głupi.

Czy HIV w Europie jest jednym ze sposobów Boga, by ukarać głupich? Mnie się tak
      wydaje. Oczywiście chodzi o HIV nabyte podczas stosunków seksualnych.

(Mt 25,1-13)
      Wtedy podobne będzie królestwo niebieskie do dziesięciu panien, które wzięły
      swoje lampy i wyszły na spotkanie pana młodego. Pięć z nich było nierozsądnych,
      a pięć roztropnych. Nierozsądne wzięły lampy, ale nie wzięły z sobą oliwy.
      Roztropne zaś razem z lampami zabrały również oliwę w naczyniach. Gdy się pan
      młody opóźniał, zmorzone snem wszystkie zasnęły. Lecz o północy rozległo się
      wołanie: "Pan młody idzie, wyjdźcie mu na spotkanie!" Wtedy powstały wszystkie
      owe panny i opatrzyły swe lampy. A nierozsądne rzekły do roztropnych: "Użyczcie
      nam swej oliwy, bo nasze lampy gasną". Odpowiedziały roztropne: "Mogłoby i nam,
      i wam nie wystarczyć. Idźcie raczej do sprzedających i kupcie sobie!" Gdy one
      szły kupić, nadszedł pan młody. Te, które były gotowe, weszły z nim na ucztę
      weselną, i drzwi zamknięto. W końcu nadchodzą i pozostałe panny,
      prosząc: "Panie, panie, otwórz nam!" Lecz on odpowiedział: "Zaprawdę, powiadam
      wam, nie znam was". Czuwajcie więc, bo nie znacie dnia ani godziny.

Królestwo niebieskie jest udziałem mądrych; głupi nie mają szans. Sorry! :-)
      • Gość: ysb A kto umiera najczescie na HIV? IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:12
        Niby Ci wielce wyksztalceni i otwarci na swiat geje. Patrze Freddie Mercury. Do
        cholery zapominacie o gumce? Czy az tak bardzo sie puszczacie?
        • loquin.phd Re: A kto umiera najczescie na HIV? 15.11.05, 19:13
          Może nie należał do mądrych, lecz do głupich?
        • Gość: DonJose Re: A kto umiera najczescie na HIV? IP: 66.133.95.* 15.11.05, 19:42
          Po pierwsze, na HIV nikt nie umiera.
          A po drugie, obecnie w Polsce na skutek AIDS umieraja wylacznie narkomani.
      • Gość: Alex Bezpiecznestwo - BZDURA !!! IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:14
        To niech miasto zapewni bezpieczenstwo !!! Nie rozumiem dlaczego kogos razi
        parada rownosci a nie razi go to, ze w kazdym byle autobusie nornym mozna
        dostac wp...ol, ze na ulicy gnoj wyrwie ci telefon i nic z tym nie zrobisz, ze
        zabija sie ludzi za 20 zlotych. Blikersi siedza na osiedlach i sieja strach. To
        nikogo nie razi, zadnych uczuc ? I wez sie wreszcie doksztalc tempa maso,
        homosexualizm nie ma tyle samo wspolnego z innymi dewiacjami co hetero tempe
        osly !!!!
        • werter-6 Czy" wartości" nad wislą to 15.11.05, 19:15
          chorzy potrzebujący pomocy, a potem zabijani przez polskich sanitariuszy w karetkach
          pogotowia?Pamiętaj narodek ktory morduje chorych, bezbronnych potrzebujacych
          pomocy dla zysku nie ma prawa nazywać się NARODEM!

• loquin.phd Re: Bezpiecznestwo - BZDURA !!! 15.11.05, 19:16
          Chyba nie zrozumiałeś mojego postu.
        • Gość: s] Re: Bezpiecznestwo - BZDURA !!! IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:16
          Co za idiotyzmy wypisujesz? Czy bicie w autobusach i kradzieze sa dozowolne?
          Inna sprawa te egzekujac tych nakazow.
          • Gość: Alex Re: Bezpiecznestwo - BZDURA !!! IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:18
            Nie, ae dlaczego nikt tak glosno nie walczy z bandytami i zlodziejami ?? Bo
            walka o jakas tam parade gejow jest spektakularna !! Dlaczego nie ma takiej
            nagonki medialnej na inne znacznie wazniejsze niz jakas parada sprawy ? Niech
            sobie geje przejda spokojnie, pojda raz w roku nikomu wlos z glowy nie spadnie.
            O co ten szum ??? Jest milion wazniejszcyh spraw niz to !
      • anty.rydzyk Re: HIV w Europie: Boży test na IQ? 15.11.05, 19:30
        A jaki sposob Bog znajdzie na zalatanie dziury budzetowej, ktora PiS rekoma
        przesympatycznego Kazika wykopie?
        Kazik wysokim IQ nie grzeszy, ale HIV mu raczej nie grozi. Bog trzyma cos w
        zanadrzu na pozostalych glupoli?
        • loquin.phd Re: HIV w Europie: Boży test na IQ? 15.11.05, 19:36
          Ależ oczywiście. HIV to tylko jeden spośród wielu sposobów. Bóg karze ubóstwem,
          zadłużeniem, zacofaniem, rozbiorami, słabością. Ale zawsze tak, że związek
          między karą a jej przyczyną (głupotą) pozostaje widoczny.

Warto czytać Biblię ze zrozumieniem. A propos: w Ewangeliach nie ma ani słowa o
          homoseksualizmie.
          • anty.rydzyk Hmm, ciekawe co wymysli dla Kazika ;) 15.11.05, 20:44

• Gość: carlitos35 Czytam Pana/pani wysmakowane.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:08
            ... wypowiedzi i smutek mnie ogarnia jak w ogóle nie jest odczytywana ich,
            często nie wprost podana, treść. Jakimi wysepkami one tutaj są. Ale dobrze,
            że chęc siewu Pana/pani - nie odstepuje. Pozdr.
            Jerzy.

loquin.phd napisał:

> Ależ oczywiście. HIV to tylko jeden spośród wielu sposobów. Bóg karze
            ubóstwem,
            >
            > zadłużeniem, zacofaniem, rozbiorami, słabością. Ale zawsze tak, że związek
            > między karą a jej przyczyną (głupotą) pozostaje widoczny.
            >
            > Warto czytać Biblię ze zrozumieniem. A propos: w Ewangeliach nie ma ani słowa
            o
            >
            > homoseksualizmie.
          • Gość: FenixDhaar Re: HIV w Europie: Boży test na IQ? IP: *.net / *.man.bydgoszcz.pl 16.11.05, 04:13
            Ubóstwem? Powiadasz?

Z analizy preferencji wyborczych wynika, że to głównie biedni i bezrobotni (+emeryci) głosowali na PiS/ Oni sprowadzili na nas karę?

Mogę się mylic, ale weź dokładnmiej przeczytaj albo Księge Prawa albo Kapłańską, bo chyba o homoseksualizmie cosik tam było.

A propos: nie samą Ewangelią człowiek żyje, ale też Starym Testamentem.
            • tytusdj1 Re: Areszt Śledczy K-ce: 98% PO 2% PiS...??? 16.11.05, 07:17
              Czy to świadczy o tym, że za Tuskiem głosowali sami kryminaliści? :-)))
            • anty.rydzyk Re: HIV w Europie: Boży test na IQ? 16.11.05, 19:51
              Pewnie Stary Testament jest be, bo Zydzi za bardzo go lubia ;)
              Katolicyzm promuje Ewangelie, ale nie odcina sie od ST, a tam pare wystapien
              sodomii (rownowaznik homoseksualizmu w tamtych czasach) daje sie odnalezc.

Ale to nie jest istotne w tej dyskusji, bardziej interesujaca jest teza o boskim
              karaniu glupoty za jej zywota ziemskiego.
              Ciekawa jest kwestia, ze Bog karze glupcow i rzadko sprytnych oszustow, zimnych
              zabojcow, inteligentnych szubrawcow. Tych ostatnich zostawia sobie na sad
              ostateczny? Nazwalbym to boskim samo-dogadzaniem ;) Bog tez lubi desery? :)
    • Gość: janek Precz z Ryszardem Głupielnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:18
      Kurna za rok idę rzucać kamieniami w procesję na Boże Ciało. Ciekawe czy w 2007
      r. prezydent Głupielny jej zakarze
      • Gość: rararra Re: Precz z "zakarze" IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:31
        jak rzucisz we mnie kamieniem to dolece do Ciebie i wcisne ten kamien tobie do
        buzi. A zakazane powinno byc korzystanie z internetu przez takich idiotow jak
        Ty. "zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zak
        arze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "z
        akrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""z
        akarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze"
        "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze"
        "zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze
        " "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrze""zakarze" "zakrz
        e"
      • Gość: /anli;sdh f;lkzjco Re: Precz z Ryszardem Głupielnym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 20:01
        Trzymam za słowo, wcześniej zapisz na kogoś organy...
    • Gość: adas poznan IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 19:21
      ciesze sie ze wyjechalem z tego kraju nietolerancji, nalogowego pijanstwa i
      otumanienia czlowieczenstwa.
      Ludzie mi czasem mowia ze kiedykolwiek slychac cos o polsce w usa, to tylko ze
      wzgledu na nietolerancje i glupote polakow
      • Gość: Alex Re: poznan IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:22
        Adas ja tez wyjechalem, zyje tu znacznie lepiej niz tam ale jestem polakiem i
        piorun mnie uderza jak czytam te bzdury, ktore sie tam wyprawiaja. Adas,
        wyobraz sobie zakaz parady na Manhattanie czy w LA. Przeciez to jakis absurd !
        • werter-6 Do Alex! To jest niepojęte,ale może i dobrze 15.11.05, 19:25
          predzej to zasrane kacze panśtewko się skończy (Nie myl Z Polską)
        • Gość: adas Re: poznan IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 19:28
          Jak tak strasznie bym
          CHCIAL byc zadowolony i dumny z bycia Polakiem
          • werter-6 Re: poznan/ masz rację ale to gó.. się skończy 15.11.05, 19:31
            Nie pozwolimy zawlaszczyć tej przestrzeni publicznej przez zachlanny czarny kler!!
          • Gość: haha milo ze nie mieszkasz w Polsce IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:32
            i Ty walczyles? kiedy? ja sie ciesze ze mojej ziemi z Toba nie dziele. Milo
            jest oddychac normalnym powietrzem.
            • Gość: Alex Re: milo ze nie mieszkasz w Polsce IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:34
              Jak za dlugo wachasz gnuj to w koncu przyzyczajasz sie i to powietrze wydaje Ci
              sie normalne !!
              • Gość: rererer Re: milo ze nie mieszkasz w Polsce IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:35
                "gnuj" jakbym to wachal to na pewno. Do bycia dumnym z Polski nie potrzebuje
                promocji ciotek i transetke na uliacach. Tak spaczonej wizji swiata to nie mam.
                • Gość: Alex Re: milo ze nie mieszkasz w Polsce IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:37
                  Ja tez nie innyhc powodow do dumy tez za wiele nie mam
              • Gość: adas Re: milo ze nie mieszkasz w Polsce IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 19:55
                Swieta racja, Alex! Polak nie czuje swego smrodu!
          • pan12345 Re: poznan 16.11.05, 11:06
            i pocałuj nas jeszcze w du..ę pseudo amerykański pedziu.
      • werter-6 Niewypaly! Gratuluje okreslenia na na tych 15.11.05, 19:23
        katoltępoludków!
    • werter-6 będziesz kasowany kryminalisto!! 15.11.05, 19:26
    • werter-6 Re: Czy" wartości" nad wislą to / znowu czarny 15.11.05, 19:28
      Belkot
    • Gość: Alex Re: Bezpiecznestwo - BZDURA !!! IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:29
      Za takie teksty powinno sie ladowac do kicia bez wyroku. To jest wlasnie to, co
      jest najwiekszym zagrozeniem tego kraju, Przeciez tu sie leje agresja. Zadnej
      resocjalizacji, po prostu izolatka razem z malpami... ( wczesniej kastracja )
    • werter-6 a gdzie twoj nick kleryku!! 15.11.05, 19:35
    • Gość: Jaro IV Rzeszapospolita nadchodzi wielkimi krokami... IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 15.11.05, 19:37
    • werter-6 tchórzu zalogój się !! 15.11.05, 19:38
      • anty.rydzyk Re: tchórzu zalogój się !! 15.11.05, 19:42
        Co z tego, ze bedzie mial konto na GW?

Daj sobie na wstrzymanie, bo wszyscy pomysla, ze dzisiaj rzeczywiscie ci czegos
        zabraklo.
    • Gość: Nikodem Poplawski DOSC CIEMNOGRODU!! IP: *.physics.indiana.edu 15.11.05, 19:42
      Ciesze sie, ze mieszkam i pracuje jako fizyk w USA, gdzie jest WOLNOSC SLOWA,
      ZGROMADZEN i MANIFESTACJI. Nie wracam do Polski, gdzie
      KATOLICKO-NARODOWO-FASZYSTOWSKI ciemnogrod spod znaku poznanskich politykow z
      PiS i LPR oraz lokalnych biskupow katolickich i spolecznych organizacji przy
      lokalnym arcybiskupie odmawiaja prawa grupie obywateli do manifestowania
      neutralnosci swiatopogladowej oraz tolerancji dla mniejszosci.
      Nie widza oni natomiast zadnego problemu z procesjami tzw. Bozego Ciala, gdzie
      ludzie (nawet ci co sie mienia inteligentnymi i kierujacymi rozumem) w
      pochodzie publicznie manifestuja sredniowieczna i sprzeczna z prawami nauki
      wiare w obecnosc "boga" w jedzeniu (tzn. oplatku)...
      • Gość: ss Blagam nie wracaj! IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 19:43
        zostan tam gdzie jestes ! TRzymam za slowo lewicowy ignorancie.
        • Gość: Niko P. Re: IP: *.physics.indiana.edu 15.11.05, 21:39
          Nie reprezentuje lewicy. Ani tej poboznej (Solidarnosc, PiS, LPR), ani tej
          bezboznej (SLD, SdPL). Jestem libertarianinem, opowiadam sie za WOLNOSCIA.
          Gospodarcza (niskie podatki, brak przymusu ubezpieczen, jak najmniej
          interwencji panstwa w gospodarce - chyba ze grozi monopol, etc.) i obyczajowa
          (jestem przeciwko kultowi jednostki poprzedniego papieza oraz dyktaturze
          wartosci "chrzescijanskich" i praw "naturalnych", ktore sa niczym innym jak
          umyslowym narkotykiem ktory odwodzi rozum od naukowej rzeczywistosci).
      • werter-6 Re: DOSC CIEMNOGRODU!! 15.11.05, 19:47
        Ale to się szxybko skończy szykujemy sie!!SPOKOJNIE!
        KATOLICKO-NARODOWO-FASZYSTOWSKI ciemnogrod spod znaku poznanskich politykow
        • zhk Re: DOSC CIEMNOGRODU!! 15.11.05, 19:51
          Dodaj jeszcze hitlerowski, nie żałuj sobie. Może stalinowski, albo skrajno-
          islamski fundamentalizm. Światli ludzie świata jednoczcie się!! (czyli
          kopulujcie razem, wespół w zespół)
        • Gość: Kalinka Re: DOSC CIEMNOGRODU!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:53
          spod znaku poznańskich polityków???tych miernot jak grobelny na usługach
          homoseksualisów z ostrowa tumskiego?/???
        • Gość: miko Re: DOSC CIEMNOGRODU!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 20:05
          Hej Werter zróbcie koło!
          • werter-6 Z Warszawki ? od kiedy? czy kury wyrzucileć już 15.11.05, 20:26
            domu? czy jeszcze je trzymasz je na Balkonie Marszalkowskiej?
      • zhk Re: DOSC CIEMNOGRODU!! 15.11.05, 19:48
        Co Ty pier..lisz za kocopoły. Co tu ma do rzeczy nie tzw. tylko Boże Ciało. Nie
        masz pojęcia o co chodzi. Kształciłeś się chyba w PZPR. A co do miniferstacji
        to tu jest inny problem, którey spłycasz, również nie mając pojęcia o czym
        piszesz.
        • Gość: Niko P. Re: IP: *.physics.indiana.edu 15.11.05, 21:33
          Doktorat z fizyki zrobilem w USA rok temu, a w 1989 roku zaczalem nauke w
          szkole sredniej, wiec nie mam nic wspolnego z lewica bezbozna (PZPR i
          nastepcy).
          Tak samo nie mam nic wspolnego z lewica pobozna (Solidarnosc, ZChN, PC, AWS,
          PiS, LPR etc.). Jestem libertarianiem: zwolennikiem WOLNOSCI w gospodarce
          (niskie podatki, brak przumusu ubezpieczen oraz dotowania przez panstwo
          rolnictwa i zakladow przemyslowych, jak najmniej koncesji etc.) i WOLNOSCI
          slowa, umow, swiatopogladu itp. (a wiec na przyklad przeciwko kultowi jednostki
          poprzedniego papieza oraz dyktaturze "wartosci chrzescijanskich" i tzw. "praw
          naturalnych").
          • werter-6 Hallo Niko podaj swoj mail prosze, chcialbym 15.11.05, 22:46
            kilka slow do Ciebie.Pozdr
      • Gość: adas Re: DOSC CIEMNOGRODU!! IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 19:59
        Nikodemie, twoje slowa sa czysta racja racjonalizmu; ale Polacy dalej zyja w
        sredniowieczu, zakochani w Jezysie i Maryji, nie w rozumie i trzezwemu
        spojrzeniu na swiat!
        Pozdrawiam z New Jersey/Pennsylvanii!
        • Gość: Niko P. RE: IP: *.physics.indiana.edu 15.11.05, 21:25
          Pozdrawiam z poludniowo-centralnej Indiany Adasiu!
          Masz racje, jestem racjonalista. Ponadto nie mam nic przeciwko religii, ktora
          czesto daje czlowiekowi sile i nadzieje. Ale jesli religia prowadzi do
          ociemnienia mozgu, oklapkowania oczu oraz kwestionowania fizyki, chemii i
          biologii, a potem do fanatyzmu i nienawisci wobec wszystkich co mysla inaczej,
          to wtedy staje sie umyslowym narkotykiem...
      • Gość: bżydal Re: DOSC CIEMNOGRODU!! - DO FIZYKA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:10
        Dobrze że wreszcie jakiś fizyk.

Może odpowiesz mi na nurtujące mnie od dawna pytania?

Które z ciśnień ma wyższą wartość?
        - ciśnienie prącia działające na zawartość jelita grubego partnera
        - czy ciśnienie kału, który znajdyje się w rzeczonych?

Co się dzieje przy równowadze ciśnień?
        Czy obydwaj panowie mają tzw gały na wierzchu?

I na koniec wreszcie czy jest jakaś grupa etniczna w
        twoim kraiku, która w sposób szczególny wykazuje zainteresowanie
        wkładaniem prącia w odbyt kolegi?

• werter-6 Re: DOSC CIEMNOGRODU!! - DO FIZYKA!! 15.11.05, 20:17
          Odpowiadam za "Fizyka" spójż do książek choć raz, a nurujący Ciebie dylemt
          rozwiążesz!
          • Gość: aa Re: DOSC CIEMNOGRODU!! - DO FIZYKA!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 20:17
            werter-6 słownik ortograficzny leży na półce w małym pokoju - idź i weź sobie.
        • werter-6 Pytania które zadaleś fizykowi są z gatunku 15.11.05, 20:19
          zadawanych w celach więziennych, w których jak mniemam, pobieraleś edukację!
          • Gość: bżydal Re: Pytania które zadaleś fizykowi są z gatunku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:25
            nie masz intuicji.
            Zawodzi cię.
            Uważaj na siebie.
            Jak będziesz kogoś w ten sposób obrażał w cztery oczy możesz się zdziwić.

NIE MA GŁUPICH PYTAŃ, SĄ TYLKO GŁUPIE ODPOWIEDZI
            • werter-6 Re: Pytania które zadaleś fizykowi są z gatunku 15.11.05, 20:28
              Pisząc takie teksty wystarczająco się sam obrażasz.
              Które z ciśnień ma wyższą wartość?
              - ciśnienie prącia działające na zawartość jelita grubego partnera
              - czy ciśnienie kału, który znajdyje się w rzeczonych?

Co się dzieje przy równowadze ciśnień?
              Czy obydwaj panowie mają tzw gały na wierzchu?

I na koniec wreszcie czy jest jakaś grupa etniczna w
              twoim kraiku, która w sposób szczególny wykazuje zainteresowanie
              wkładaniem prącia w odbyt kolegi?
      • Gość: DzieckozBullerbyn Re: DOSC CIEMNOGRODU!! IP: *.resnet.colorado.edu 15.11.05, 20:40
        Jak dlugo jestes na tym postdocu -trzy miesiace, czy krocej? Jesli jeszcze nie
        otrzymales pierwszej pensji, to uprzedzam Cie - mozesz byc niemile zaskoczony:
        na kazdym banknocie napisane jest "In Gog We Trust". Jak cos takiego wziac do reki?
        • Gość: adas Re: DOSC CIEMNOGRODU!! IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:42
          To prawda
    • zhk Ale temat 15.11.05, 19:43
      Kto kogo gdzie dyskryminuje. Homoseksualiści zwykle obnosząsięze swoją
      seksualnością nad miarę. Obrzydlikwe jest narzucanie się, podobnie jak to
      czynią niektórzy "nieprzyzwoici" heteroseksualiści. Poza tym ta skłonność
      (homoseksualizm) wydaje się być najważniejsząsprawą w życiu tych ludzi. Seks,
      seks i seks. To, że są nimi zwykle wynika teżz wyolbrzymionej tej sfery życia.
      Mam w dupie prawa, czy dyskryminację seksoholików jakichkolwiek orientacji. To
      temat nieistotny społecznie i sztucznie rozdmuchiwany. Polska i tak była zawsze
      tolerancyjnym krajem i akurat u nas nie potrzeba żadnych manif, czy innych
      hwpwningów.
      • Gość: Alex Re: Ale temat IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:51
        "mam w dupie prawa"...

oj chcialbys miec w dupie chcialbys, zazwyczaj ci co krzycza najglosniej
        przeciw najwiecej chcieliby miec w dupie ale wewnetrzna walka o to nie pozawala.
        • zhk Re: Ale temat 15.11.05, 19:54
          Nie krzyczę najgłośniej, tylko zdanie swoje wyrażam. Nie mam nic do ludzi
          homoseksualnych, ani heteroseksualnych. Nie pier..ol mi tu głupot. Nie cierpię
          tylko obnoszenia się z seksualizmem w ogóle. To psuje całą frajdęz tej sfery
          życia, Baranie. W dupie to Ty masz rozum zdaje się.
      • werter-6 Homoseksualiści zwykle obnoszą się ze swoją 15.11.05, 19:55
        W jaki sposób się obnoszą? konkrety proszę?
    • Gość: Artur To już nie można chodzić po ulicy? Totalna żenada! IP: *.chello.pl 15.11.05, 19:52
      A ja myślałem, że takie wybryki ze strony władz zdarzają się tylko w moim
      zaniedbanym kaczym mieście:(((.
      • Gość: Alex Re: To już nie można chodzić po ulicy? Totalna że IP: *.nyc.res.rr.com 15.11.05, 19:53
        Artur obudz sie, juz nie ma kaczego miasta, jest kacze panstwo !!
    • Gość: antysapieHa Grobelny boi o swoją dupe=PiS zbada sprawe IP: *.orange.pl 15.11.05, 19:54
      przekretu ze sprzedaza dzialeczki w centrum Poznania dla Kulczykow po znacznie
      zanizonej cenie (kilka milionow zlotych) Osobiscie odpowiedziec za to musi
      Grobelny prezydent Poznania-a juz kolesie z PiSu szykuja sie to zbadac.
      Parady sa wszedzie:Paryż Londyn Berlin Mediolan Rzym Amsterdam Madryt...
      tylko w ultrakatolickiej Warszawie Poznaniu Krakowie...jest zakaz pod byle
      pozorem...
    • Gość: koko Kiedyś geje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:02
      okupowały kibel w jednej knajpie. To faktycznie rodziło niebezpieczeństwo dla
      osób pragnących wypróżnienia.

Kiedyindziej ktoś widział takich obmacujących się na skrzyzowaniu. Było zielone.
      Omało nie doszło do katastrofy.

Więc nie bredźcie że to jakaś homofobia.
      • Gość: adas Re: Kiedyś geje IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:03
        "Smieszny" humor, zenada jak polska orzanzada!
      • werter-6 Re: Kiedyś geje/ nie doszlo do katastrofy? 15.11.05, 20:04
        Tak bylo ciekawie?
        • Gość: koko Re: Kiedyś geje/ nie doszlo do katastrofy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:13
          werter-6 napisał:

> Tak bylo ciekawie?

Nie. Niebyło ciekawie.

Wszyscy się spieszyli a oni ignorowali fakt, że powinni wreszcie ruszyć ten
          homoseksualny pojazd z miejsca i zwolnić drogę innym.
    • werter-6 Re: wszyscy HETERO, którzy są przeciw ciasnocie s 15.11.05, 20:14
      Ale jakiej? umyslowej prawicy?
    • Gość: demokrata a może by tak meczów piłkarskich zakazać? IP: *.100-34.Wiel-rout1.betanet.pl 15.11.05, 20:17
      te to są dopiero niebezpieczne dla mienia i zdrowia mieszkańców!

a policja nie potrafi ochronić marszu przed bandziorami? poruszająca
      bezradność...

czuć komuną tę IV-tą RP :/
      • Gość: adas Re: a może by tak meczów piłkarskich zakazać? IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:19
        A moze by tez zamknac sklepy alkoholowe
    • Gość: paulos propaganda Grzybowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:20
      jestem wkurzony bo pewien radny za pieniądze miasta robi już własną kampanię:

pomózcie go powstrzymać!!!

jutro w szkole na ul. Rózanej 1/3 (Wilda) radny Grzybowski robi spotkanie dla
      mieszkańców. Będzie zbierał podpisy pod protestem w sprawie poszerzenia ul.
      Dolna Wilda.
      Wszyscy wiemy, że to ściema, że jemu nbie chodzi o dobro mieszkańców, tylko o
      polityczne inrteresy.
      Wciska ludziom kity i to za nasze (ich) pieniądze - zaproszenia na spotkanie
      powysyłał za pieniądze Urzędu Miasta! skandal
      zapraszam wszystkich, którym zależy na tym aby nasze miasto się rozwijało!
      nie pozwólmy na to aby tacy radni kosztem miasta, mieszkańców i ich pieniędzy
      prowadzili własną kampanię wyborczą (wybory samorządowe za rok) oraz hamowali
      rozwój Poznania
    • wuuuj [...] 15.11.05, 20:31
    • Gość: adas Re: KTO CO ROBI W LUSZKU TO JEGO SPRAWA . IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:31
      Na szczescie Polki juz dlugo nie bedzie
    • gocanowo czy to oznacza, ze nadal nie bedzie rownosci? 15.11.05, 20:34
      • Gość: adas Re: czy to oznacza, ze nadal nie bedzie rownosci? IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:38
        Sa rowni, rowniejsi, i .. Polacy.
        • Gość: 19 in 1 sa adasie ktory poczely sie na pijackiej imprezie IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 20:45
          i teraz w obcym panstwie sobie siedza i bredza. Slina to za duzo na twoj pysk.
          Raczej gowno bo sie swietnie skomponuje.
          • werter-6 Re: sa adasie ktory poczely sie na pijackiej impr 15.11.05, 20:47
            Jakim prawem obrażasz czlowieka, polaczku? to do 19 in 1
            • Gość: turi [...] IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 20:48
              • Gość: adas Re: sa adasie ktory poczely sie na pijackiej impr IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:50
                Skoro to TWOJ narod, to go chyba calego kochasz, wlaczajac mezczyzn, nawet
                gejow, mam nadzieje?
              • werter-6 Re: sa adasie ktory poczely sie na pijackiej impr 15.11.05, 20:50
                Czy to może ten naród ktory morduje pavolenm chorych potrzebujących pomocy?A czy
                wiesz że taki naród po czymś takim nie ma prawa się nazywać Narodem?
          • Gość: adas Re: sa adasie ktory poczely sie na pijackiej impr IP: *.rutgers.edu 15.11.05, 20:47
            Baki to powinny wylatywac z twojej odbytnicy, a nie mordki; zaslugujesz chyba na
            to gowno, skoro tak chcesz o nim pisac!
          • Gość: dodo Re: lewacy (lewusy) chodza w odzieniu owczym ... IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 15.11.05, 20:52
            ... ale wewnatrz sa wilki drapiezne. Po tym co napisalas nie zaslugujecie nawet
            na sympatie. "Marsz rownosci" to dobrze brzmi i latwpo sprzedac. Kit mozesz
            wciskac tobie podobnym wykolejencom. Jedno jest pewne: lewacy piszacy na tym
            portalu nie sa demokratami sa ukrytymi faszystami i jako takich nalezy pedzic
            jak dzikie swinie.
    • anty.rydzyk Re: tchórzu zalogój się !!mam ich w dupie 15.11.05, 20:46
      ONI tez musza jakos zarabiac na zycie (pozagrobowe) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka