Dodaj do ulubionych

weekend z kochanką

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:21
na początku grudnia będę w Poznaniu z dziewczyną. Chciałbym gdzieś miło i
niedrogo spędzić dzień i oczywiście noc. Jaki hotel(pensjonat) byście mi
doradzili?. Co warto zobaczyć? Gdzie zjeść?
Obserwuj wątek
    • Gość: bzzy Re: weekend z kochanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:06
      naprawdę, nic nie macie do zaproponowania?
    • Gość: O Re: weekend z kochanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 10:14
      Niezbyt mogę ci coś poradzić w sprawie motelu-hotelu w Poznaniu. Ale jeżeli
      jesteś zmotoryzowany, to możesz skorzystać z oferty pływalni we Wrześni.
      Podjechać po kolacji w Poznaniu, te 45 km do Wrześni i tam spędzić noc z panią.
      O ile pamiętam centrum nazywa się Cenos (czy podobnie) i oferuje dość tanie
      noclegi + bezpłatne, nieograniczone korzystanie z basenu. A głównie chodzi o
      to, że jak ładnie poprosisz to pani z obsługi zamknie cię i twoją panią w
      jacuzzi z przyciemnionym światełkiem i będziecie mogli sobie tam porozmawiać o
      życiu...
      • Gość: bzzy Re: weekend z kochanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:34
        chciałbym jednak wykorzystać ten czas na obejrzenie Poznania. O koziołkach na
        ratuszu juz wiem.
        • citri Re: weekend z kochanką 22.11.05, 15:23
          Jakis Motelik lub Hotelik hmmm ciezko bo my tu meszkamy ten sam problem miałam
          w W-wą też potrzebowałam noclegu i nikt z forumowiczów na Warszawie nie umiałmi
          odpowiedzieć. Mi póki co podobał się Hotel Park ale chyba ma dsc kosmiczne ceny
          jednak nie mniejsze niz w okoliczach starego rynku są piekne hotele ale
          niestety nie znam cem ale juz sierozgladam i zaraz moze cosnapszę jak znajdę ;-
          )

....właśnie tak jest dobrze ;-)
          • citri Re: weekend z kochanką 22.11.05, 15:26
            wejdź tu cosznajdziesz ;-) a swojadrogą to moze żonkewziąć ze sobą a nie
            kochanke? www.123noclegi.info/wielkopolskie_poznan.html

• citri Re: weekend z kochanką 22.11.05, 15:28

Ten jest tani swojego czasu byłam tam na rozmowie o pracę całkiem miły ale
              chyba jakis specjalnych wygód nie ma :-(

• Gość: kasiakici Re: weekend z kochanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:09
              żonę ma zabrać !???? Z żoną to nuda, a z kochanką fajowo! Rozmarzyłam się.....,
              też zostawiłabym nudnego męża i pojechała z jakimś kochankiem do hoteliku....
              • Gość: pawman Re: weekend z kochanką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:38
                Kacha, pakuj sie jedziemy, podaj tylko gdzie mam podjechac :P
    • Gość: maniek i siekiera [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • citri Re: weekend z kochanką 22.11.05, 15:32

to est ten www.hotelilon.com.pl/ Powodzenia w wyborze ;-)
      Tutaj jeszcze znajdziesz oferty ;-)

www.city.poznan.pl/mim/strony/turystyka/class.html?id_cz=6049&klasa=676&lang=pl

• Gość: kudi Re: weekend z kochanką IP: *.netia.pl 23.11.05, 10:14
      Serdecznie polecam na Starym Rynku Brovarię - restauracja - super jedzonko i
      hotelik na górze nastrojowy :)wejdź na stronę www.brovaria.pl - nie jest to
      tani bar, ale warto wydac tu pieniądze. Rezerwacja jest bezpłatna.
      • elia_kazan brovaria 23.11.05, 13:15
        chyba troche za droga. Jadę samochodem, więc nie musi być ścisłe centrum
        • Gość: karolinka Re: brovaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:47
          A jest jeszcze niedrogi Minihotelik na ul. Taylora/Niepodległości w samym
          centrum. tel. 61-863-14-15. Z tego co pamietam to pokoj 2osobowy z lazienka
          kosztuje ok. 100zł. Warunki calkiem przyzwoite i duzy plus za lokalizacje.
        • Gość: goscie_goscie_2 Re: brovaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:51
          no i się sypnałeś elia :P trza bylo sie nie logowac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka