Gość: porządkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 11:08 tak własnie uwarzam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: porzadny moderator zamiast logowania!!! 23.11.05, 11:09 a pierwszym kryterium wyrzucenia wpisu niech bedzie ortografia, później głupota itp Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush naucz sie po polsku pisac 23.11.05, 11:10 Normalnie ku***cy mozna dostac jak co chwile sie widzi posty, ktore sa napisane NIE PO POLSKU, bo z licznymi koszmarnymi BLEDAMI ORT!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Naucz się po polsku pisać, panie drhuckenbush IP: 82.160.122.* 23.11.05, 20:55 ...o tych bez znaków diakrytycznych nie wspominając! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: porzadny moderator zamiast logowania!!! 23.11.05, 11:33 Mamy porządnego moderatora, równy gość, a nie maszyna, więc trudno, by był tu 24 na okrągło. Chciała go wspomóc usilnie jedna panna, ale gdy Redakcja zapoznała się z jej doświadczeniem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=19520694&a=19542452 uznała, że z oferty nie skorzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: porzadny moderator zamiast logowania!!! 23.11.05, 11:43 Masz rację george. Istnieje duże podejrzenie, ze moderacja byłaby stronnnicza a kasowanie wpisów załatwiane wiadomo czym;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marol Re: porzadny moderator zamiast logowania!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 12:41 Tropienie postów Caprice na różnych forach to jakiś sposób na własne kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: NO ALE JAK NIM ZOSTAC? 23.11.05, 11:44 Na tym forum kryteria na moderatora spełnić nie jest łatwo. Trzeba mieć przynajmniej o jeden wpis na forum więcej niż Pan.Nikt czyli w tej chwili dobrze ponad 10.000, pokonać w teście ortograficznym Vikkę, przedstawić nam dowód posiadania żony i dzieci, ewentualnie dziewczyny z jej oświadczniem, że nie oglądasz się za chłopakami. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
striepo dupa 23.11.05, 12:47 to juz chyba wole chłopaków od patrzenia na vikke i jej teksty na forum pierwsze co bym zrobił to ją zabanował o wyje..iu tych pedalskich wątków nie wspomne rzygać mi sie chce jak tu to widze nie ma coo poczytac syf syf i jeszcze raz syf\ w przeciwieństwie do pana nikt ja posiadam zycie towarzyskie nie bede siedzial 24 h na dobe na tym forum byle by tylko moderatorem zostac zakładnie głupich i bezsensownych watków byle by tylko cos napisac mija sie z celem a jak patrze na forum to wydaje mi sie ze zadnego moderatora tu nie ma a jak juz jest to z tego co zauważtyłem kasowane sa posty nalatujace na vikke syf smród i ubustwo Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: dupa 23.11.05, 12:58 Ortografia - niedostateczny Szacunek do ludzi o odmiennej orientacji seksualnej - niedostateczny Trzymanie nerwów na wodzy - niedostateczny Szacunek do kobiet - niedostateczny Brak uprzedzeń do osób, którym forum wiele zawdzięcza - niedostateczny No to kolejnego kandyata mamy z głowy. Jest ktoś jeszcze chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłusty ryj Re: dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:18 v.i.k.k.a napisała: > ja chcę, ja chcę:) przeciez matna postac jaka jest vikka nie moze byc moderatorem,przecież ona kasowałaby wszystkie watki nie tylko caprice ale również tych którzy by sie z nia w czyms nie zgodzili lub gdyby komus czegos zazdrosciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłusty ryj Re: dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 15:19 matna czyli marna by ta utrzymanka sie nie doczepiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: i kto tu ma to na wodzy trzymać? IP: 195.20.110.* 23.11.05, 15:03 No właśnie A prawie sami zalogowani .... Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 jestem za 23.11.05, 15:01 jak widać logują sie też spamerzy więc logowanie nic nie da. potrzebnych jest dwóch lub trzech moderatorów, dzięki którym przez 24h będzie ktoś moderował to forum (jak widać po spamerskich postach sa one wysyłane przez całą dobę z braku zycia w realu przez ww osoby). potrzebna jest tez konsekwencja i odwaga (to do pana Błażeja Wandtke) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: porzadny moderator zamiast logowania!!! 23.11.05, 18:34 1. Co to znaczy: "dobry moderator"?? Taki, który tnie nieprawomyślnych?? No tak, ale kto ustali co jest prawomyślne?? 2. Czesto korzystam z tego formum, czasem nawet pojedyńcze moje posty wylatują, ale uważam, że PAN BŁAŻEJ JEST BARDZO DOBRYM MODERATOREM. Dość tolerancyjnym, a jednocześnie w miarę czujnym. A, ze niektórym, np Caprii, nie pasuje? No jasne, nie może pasować, kiedy chce się bezkarnie wypisywać brednie, których nawet nie potrafi się umotywować. Dla niej moderator powinien wycinać wszystkich, którzy ośmielają się uważać inaczej niż ona. Takiego nazwałaby ODWAŻNYM. (odpowiedni cytat w jej poście) I mamy nową definicję odwagi. Uhaha "Odważny jest ten, kto wycina posty, które nie są po myśli Caprii". O Bosze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuga Do pana nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:20 tłusty ryj napisał(a): przeciez matna postac jaka jest vikka nie moze byc moderatorem,przecież ona > kasowałaby wszystkie watki nie tylko caprice ale również tych którzy by sie z > nia w czyms nie zgodzili lub gdyby komus czegos zazdrosciła Dlaczego bezczelnie spapugowałes cos co ktos wczesniej napisał?brak ci swoich pomysłów?wiec wymysl cos od siebie i nie odwracaj kota ogonem! pan.nikt napisał: Dla niej moderator powinien wycinać wszystkich, którzy ośmielają się uważać > inaczej niż ona. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Do pana nikt 23.11.05, 20:33 Przepraszam, ni zauważyłem wcześniejszego wpisu. I przyznam, że bardziej boję się jako moderatora Caprii, niż Vikii. Choc tak naprawdę, ani jedna, ani druga się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuga Re: Do pana nikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:42 pan.nikt napisał: ani jedna, ani druga się nie nadaje. swiete słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka odwaga to akt przeciwstawienia sie spamerom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:27 i o to na pewno chodziło caprice. wkleiła e-mail który przyslał jej B.W. a on zamiast potwierdzić, tak to mój e- mail skasował go do oslej ławki. dlaczego? bo boi sie spamerów! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: odwaga to akt przeciwstawienia sie spamerom! 24.11.05, 10:39 Wątek trafił na właściwe miejsce, gdyż adresatka korespondencji udowodniła, że nie umie się zachować i maniery, jakie reprezentuje dyskwalifikują ją jako dyskutanta na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka wątek trafił na oślą bo Błażej jest tchórzem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Kogo boi się Błażej? 24.11.05, 12:46 Pewnie nikogo a to takie pie..nie dla samego pie..nia. Ale do takich akcji na forum już się przyzwyczailiśmy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clubbers Re: Kogo boi się Błażej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:03 v.i.k.k.a napisała: > Pewnie nikogo a to takie pie..nie dla samego pie..nia. Ale do takich akcji > na forum już się przyzwyczailiśmy;) to tak jak ty!pie..sz na forum że jestes bóstwem a w rzeczywistosci mało atrakcyjna bez odrobiny wdzieku kobiety na żywo piszczysz by zrobic wokól siebie szum a na fotach pussydog.pl cóż beznadziejna postac Odpowiedz Link Zgłoś