dzidzia_ch 06.03.07, 09:29 witam! czy ktoras mama mbyla moze w lesnym zaciszu? www.lesne-zacisze.net/index.php?zdjecia=15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: lesne zacisze 07.03.07, 22:10 dzieki za odpowiedz :)))! ja co prawda jestem z Krakowa ale pomyslalam sobie ze zapytam na forum swietokrzyskim bo tu mamy napewno beda wiedziec wybieramy sie na majowke i napewno odwiedzimy Kielce juz nie moge sie doczekac tych pysznych ciast w cukierni... dwa lata temu jeszcze w ciazy spedzalam wakacje w Borkowie i moj biedny Mezulo codziennie jezdzil do Kielc po ciasteczko :)))! Odpowiedz Link Zgłoś
lisabette Re: lesne zacisze 09.03.07, 21:20 A skąd te ciasta ? Może z kawiarni "Cztery Pory Roku" ? Jeśli tak, to potierdzam, są pyszne ! Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 Re: lesne zacisze 29.05.07, 11:15 jestem tam co tydzień, jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa77 Re: lesne zacisze 29.05.07, 13:13 A gdzie to jest? Też bym sie tam wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
kassia1976 do anetaa 77 29.05.07, 16:08 jadąc z Kielc trasą na Tarnów mijasz Morawicę, Wolę Morawicką, hotel Eliot, parking w lesie, następnie jest ostry zakręt w lewo i droga do lasu w prawo, to trzeba skręcić i 2 km przez las, jest Leśne Zacisza:) Odpowiedz Link Zgłoś