Gość: Hania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 14:46 Kaczmarek najlepszym wyborem dla Poznania i jego mieszkańców!!! Uważam, że tylko ON jest wstanie profesjonalnie zarządzać Naszym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 14:47 Najczęściej nie zgadzam się zkobietami, ale Hania ma racje! Ja też uważam, że tylko Kaczmarek jest rozwiązaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost a IP: *.icpnet.pl 14.10.02, 16:00 Schorowany czlowiek ,alkocholik zapowiadajacy cztery lata temu ze jest zmeczony praca w UM i polityka. Majacy w dupie mieszkancow (no chyba ze pochwalacie absencje na 61 sesjach-oczywiscie nie mogl zrezygnowac), otaczajacy sie ludzmi ktorzy sie nie sprawdzili -Kretkowska , Pawalaczyk, Rotnikca , Kurzyca. Korzystajacy z poparcia biznemsmenow takich jak pan Nowak i pan Switalski...hmmm oby (nie) Szczesny nie dostal zbyt wielu glosow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: a IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 12:34 Gość portalu: Radost napisał(a): > Schorowany czlowiek ,alkocholik zapowiadajacy cztery lata temu ze jest > zmeczony praca w UM i polityka. Majacy w dupie mieszkancow (no chyba ze > pochwalacie absencje na 61 sesjach-oczywiscie nie mogl zrezygnowac), > otaczajacy sie ludzmi ktorzy sie nie sprawdzili -Kretkowska , Pawalaczyk, > Rotnikca , Kurzyca. Korzystajacy z poparcia biznemsmenow takich jak pan Nowak > i pan Switalski...hmmm oby (nie) Szczesny nie dostal zbyt wielu glosow... Przyjacielu Radost, alkoholik pisze się przez samo "h" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: a IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 19:52 Gość portalu: Radost napisał(a): > Schorowany czlowiek ,alkocholik zapowiadajacy cztery lata temu ze jest > zmeczony praca w UM i polityka. Majacy w dupie mieszkancow (no chyba ze > pochwalacie absencje na 61 sesjach-oczywiscie nie mogl zrezygnowac), > otaczajacy sie ludzmi ktorzy sie nie sprawdzili -Kretkowska , Pawalaczyk, > Rotnikca , Kurzyca. Korzystajacy z poparcia biznemsmenow takich jak pan Nowak > i pan Switalski...hmmm oby (nie) Szczesny nie dostal zbyt wielu glosow... pomijajac maly blad "h -ch" to niestety prawda nie trawie Kaczmarka , nie trawie Grobelnego o reszcie kandydatow szkoda mowic po prostu nie ma kogo wybrac - olewam takie wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MorSwin Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 16:47 Zarówno Hania jak i Kuba mają rację. Wśród zgłoszonych kandydatów tylko Kaczmarek daje gwarancję rozsądnego pokierowania miastem. Bo tak naprawde kim są ci pozostali ? - skrzyzowanie fryzjera z pinokiem - przedstawiciel bohemy - dziwna kobieta skompromitowana udziałem Buzkorządzie - dewot, polakokatolak i młot (na czarownice) o innych trudno powiedzieć cokolwiek bliższego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.icpnet.pl 14.10.02, 17:29 Gość portalu: MorSwin napisał(a): > Zarówno Hania jak i Kuba mają rację. Wśród zgłoszonych > kandydatów tylko Kaczmarek daje gwarancję rozsądnego > pokierowania miastem. Rozsadne kierowanie miastem?? Buchachchac z kim? Pani Kretkowska?? Pan Pawlaczyk? Pan Kurzyca? Czy biznesmeni z bazaru pan Nowak i Switalski??ktorym trzeba bedzie podziekowac za wspieranie w kampanii... Bo tak naprawde kim są ci pozostali ? > - skrzyzowanie fryzjera z pinokiem > - przedstawiciel bohemy > - dziwna kobieta skompromitowana udziałem Buzkorządzie > - dewot, polakokatolak i młot (na czarownice) > o innych trudno powiedzieć cokolwiek bliższego Choc fakt ze wybor jest fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Radost - wyluzuj IP: *.icpnet.pl 15.10.02, 17:31 Radost - jesteś zawiedziony, wzburzony, czasem niegrzeczny. To nie metoda - wyluzuj bracie. A o ile wiem ani Pan Nowak ani Pan Świtalski nie kandydują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Radost - wyluzuj IP: *.icpnet.pl 15.10.02, 18:37 Gość portalu: Poznaniak napisał(a): > Radost - jesteś zawiedziony, wzburzony, czasem niegrzeczny. > To nie metoda - wyluzuj bracie. > A o ile wiem ani Pan Nowak ani Pan Świtalski nie kandydują. Jestem zawidzony i wzburzony sytuacja w miescie. Nie napisalem ze pan Nowak czy pan Switalski kandyduja. Napisalem ze trzeba im podziekowac po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukmajst Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 17:45 Gość portalu: MorSwin napisał(a): > Wśród zgłoszonych > kandydatów tylko Kaczmarek daje gwarancję rozsądnego > pokierowania miastem. Szczególną gwarancję daje jego 4-zdaniowy program, "iskrzący" wręcz nowatorskimi pomysłami i konkretnymi propozycjami rozwiązania istotnych dla miasta spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.icpnet.pl 14.10.02, 17:56 Gość portalu: kukmajst napisał(a): > Gość portalu: MorSwin napisał(a): > > > Wśród zgłoszonych > > kandydatów tylko Kaczmarek daje gwarancję rozsądnego > > pokierowania miastem. > > Szczególną gwarancję daje jego 4-zdaniowy program, "iskrzący" wręcz > nowatorskimi pomysłami i konkretnymi propozycjami rozwiązania istotnych dla > miasta spraw. A juz super wygladaja pracownicy jego szabu- zero informacji. w sobote mialem okazje z nimi rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Dawno pani nie czytałem IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 17:42 Chyba, że to nie obrażona na forumy ogólnopolskie pani prawnik-Hania? Hey Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 17:49 Jestem ciekaw skad Szanowna Pani wysuwa takie wnioski??? No bo chyba nie z programu (???) P. Kaczmarka??? Pytanie: te rządy Wojtusia miałyby mieć charakter zaoczny czy wieczorowy??? Bo rozumiem, ze P. Kaczmarek nie za bardzo lubi czas spedzac w Urzedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
hk111 Re: Wojciech NIE - Szczęsny Kaczmarek 15.10.02, 23:25 Ludzie, chwila moment - znowu nam ktos usiluje robić wodę z mózgu. Zwrócił może ktoś uwagę na to że wszystkie osoby które wypowiedziały się pozytywnie o Kaczmarku startowały z tego samego serwera -> neoplus.adsl.tpnet.pl. Znowu widzę że ktoś się bawi w uprawianie kumoterstwa. Ciekawe czy stoi za tym sam zainteresowany, czy może jego nie wiedzący nic sztab, a może pan Ś ? Nie będę na niego głosować, i nikomu kto sobie dobrze życzy tego nie radzę. Połączenie alkoholika z byłym ( jak sam się określał 4 lata temu ) prezydentem, odchodzę mówił - nie jest dobrym pomysłem. A jego program - sam mówi za siebie. Jest krótki i nie konkretny, a wiecie dlaczego ? żeby już po wyborach można było wszystko w niego wspasować, a jak się ktoś oburzy to usłyszy: ...przecież to miałem na myśli ... Nie głosujcie na STARUSZKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Wojciech NIE - Szczęsny Kaczmarek IP: 62.233.157.* 16.10.02, 18:41 Hmmm... to nie jest moim zdaniem najlepszy wybór... owszem jak pan Kaczmarek był prezydentem Poznania to dużo zrobił, ale moim zdaniem więcej już nie zdziała... a to że pobierał kasę za "uczestnictwo" w Radzie Miasta przekaonało mnie ze nie będę na niego głosował... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Wojciech NIE - Szczęsny Kaczmarek IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 20:31 prawdę powiedziawszy wolę Kaczmarka niż Grobelnego. Wydaje mu sie, że jak poda wiek i będzie jechał na młodość (khe khe) to wszyscy młodzi ludzie na niego zagłosują. Tyle, że niestety akurat fakty mówią nie. Co do Kaczmarka to też mam zastrzeżenia - nawet spore, ale tak naprawdę to ma on jako takie doświadczenia, a Poznań na jego prezydenturze wcale źle nie wyszedł. W każdym razie 4 lata temu nasze miasto było na zdecydowanie lepszej pozycji. Sowińska? Szkoda, że tak naprawdę ta 'afera' nie została publicznie wyjaśniona. Wszyscy mówią, że coś tam nakombinowała, ale tak naprawdę nikt nie wie co. Nie wiem, może gdyby się to publicznie wyjaśniło, to by nieco polepszyło jej wizerunek. Bo merytorycznie wydaje mi się na wysokim poziomie,. Pietras? Nie wydaje mi się, aby był w stanie poradzić sobie z prezydenturą. I to by było na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Wojciech NIE - Szczęsny Kaczmarek IP: *.icpnet.pl 16.10.02, 21:17 hk111 napisał: > Ludzie, chwila moment - znowu nam ktos usiluje robić wodę z mózgu. Zwrócił może > > ktoś uwagę na to że wszystkie osoby które wypowiedziały się pozytywnie o > Kaczmarku startowały z tego samego serwera -> neoplus.adsl.tpnet.pl. -------Chciałeś inny serwer - proszę bardzo > > Znowu widzę że ktoś się bawi w uprawianie kumoterstwa. Ciekawe czy stoi za tym > sam zainteresowany, czy może jego nie wiedzący nic sztab, a może pan Ś ? ------ Odpowiedz Link Zgłoś
adam_m_poznan Re: Wojciech NIE - Szczęsny Kaczmarek 16.10.02, 21:50 Poznaniak! Jestes chorym idiota. Masz jakies urojenia wsobne. Lecz sie. A to co sie dzieje z wpisami tych samych osob, w celu "popierania" Nieszczesnego Kaczmarka inwalidy umyslowego i lenia smierdzacego, to tylko dowod na nedze moralna i mentalna wspierajacych go ludzi (? chyba za duzo powiedziane!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukmajst Re: Wojciech NIE - Szczęsny Kaczmarek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 00:02 Gość portalu: Poznaniak napisał(a): > > A jego program - sam mówi za siebie. Jest krótki i nie konkretny, a wiecie > > dlaczego ? > ------ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Wojciech Szczęsny Kaczmarek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 23:20 Gość portalu: Hania napisał(a): > Kaczmarek najlepszym wyborem dla Poznania i jego mieszkańców!!! > Uważam, że tylko ON jest wstanie profesjonalnie zarządzać Naszym > miastem. Dziwne ze Hania i Kuba piszą z jednego komputera hymny pochwalne. Kaczmarek i jego lista to Nie-Szczęście dla Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Kaczmarek złym prezydentem. IP: *.echostar.pl / 212.126.30.* 31.10.02, 11:47 Kaczmarek byłby złym prezydentem. Po pierwsze dlatego że nie ma wikszości w radzie miejskiej. Po drugie nikt tak naprawdę nie wie kto finansował jego kampanię i kto będzie jego zapleczem politycznym. Po trzecie jest to jednak wiekowy polityk, który ni żądziłby dłużej niż jedną kadencjęi raczej nie potrafiłby podejmowąać zdecydowanych decyzji. Jednym słowem głosuje na Grobelnego. Odpowiedz Link Zgłoś