Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:27 Witam, kupiliśmy mieszkanie na Chrobrego 24 od AI. Niedługo będziemy się wprowadzać, więc poszukuję sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matsupix Re: CHROBREGO 24 30.11.05, 10:39 Bardzo dobra lokalizacja :) forum.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sonic771 Re: CHROBREGO 24 01.12.05, 21:19 Cześć! Ja również kupiłem tam mieszkanko, zdecydowałem się na wschodnią stronę! po której stronie się zdecydowałaś?? Podejrzewam, że wybrałaś tak jak większość widok na Złoty Grosz, Już się nie mogę doczekać przeprowadzki, podoba mi się okolica i oczywiście dobra lokalizacja. Niewiem czy wiesz, że na dole będzie miał swoją siedzibę Bank BPH. Pozdrawiam, hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: CHROBREGO 24 IP: 83.168.106.* 25.12.05, 14:10 Kupiłam rzeczywiście od strony zachodniej na trzecim piętrze. Już jesteśmy po odbiorze. Od stycznia ruszamy z kłądzeniem płytek i paneli. Planujemy się wprowadzać w lutym. Czy może już robiłeś odbiór. Jak wygląda później sprawa z poprawkami ewentualnych usterek ? Odpowiedz Link Zgłoś