Gość: Alicja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 14:47 Widziałam niedawno jak ktoś usuwał plakaty kandydatów z PO a na ich miejsce wieszał Antkowiaka. I to ma być kampania tego pana? Żenujące! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Antkowiak kontra PO 18.10.02, 14:52 Gość portalu: Alicja napisał(a): > Widziałam niedawno jak ktoś usuwał plakaty kandydatów z PO a na ich miejsce > wieszał Antkowiaka. I to ma być kampania tego pana? Żenujące! Radziłabym tego pana tym zainteresować. Osobiście pewnie plakatów nie wieszał, może nawet nie wie, jakich ma pomagierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Antkowiak kontra PO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 15:50 Ja myślę, że łatwo się zorientuje - w tamtym miejscu plakaty kandydatów PO i PiS wisiały już dość długo (trudno je było nie zauważyć) tak więce każda zmiana jest widoczna. Swoją drogą ciekawa jestem co ci pomocnicy pana Antkowiaka zrobili z tymi plakatami konkurencji? Bo nad łóżkiem sobie ich na pewno nie powiesili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Antkowiak kontra reszta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 22:27 Niestety to prawda , osobiście to widziałem , ale zwalali nawet plakaty jakiegoś młodego chłopaka z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
zibix Re: Antkowiak kontra reszta 19.10.02, 13:45 A ja widzialem jak grupa bardzo mlodych ludzi ciosami karate roztrzaskiwala wizerunki kandydatow zawieszone na tyle nisko ze mogli je dosiegnac. I wierzcie mi nie zwracali zadnej uwagi na ich przynaleznosc do tej, czy innej grupy zawiazanej wczesniej czy na potrzeby wyborow. Za grosz szacunku. -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Antkowiak kontra PO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 13:58 Jak się zdążyłam zorienotwać w chamskim niszczeniu cudzych plakatów przoduję ekipy Antkowiaka oraz niejakiej Pałacowej. Oboje z SLD... Nie mam nic do tego ugrupowania, nawet głosowałam na nich w wyborach do sejmu, ale żeby sztab SLD nie dyscyplinował swoich kandydatów... Z tego co się dowiedziałam oboje kandydaci doskonale o tym procederze wiedzą. I uważają, że jest to normalne... To się nazwywa poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan To się nazwywa poziom... IP: *.CHCGILGM.covad.net 19.10.02, 22:18 Głosując na takich utożsamiamy się z ich metodami działania. Prosta sprawa - chamstwo należy tępić siłą i godnością osobistą. Stefan Odpowiedz Link Zgłoś