Dodaj do ulubionych

Antkowiak kontra PO

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 14:47
Widziałam niedawno jak ktoś usuwał plakaty kandydatów z PO a na ich miejsce
wieszał Antkowiaka. I to ma być kampania tego pana? Żenujące!
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Antkowiak kontra PO 18.10.02, 14:52
      Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Widziałam niedawno jak ktoś usuwał plakaty kandydatów z PO a na ich miejsce
      > wieszał Antkowiaka. I to ma być kampania tego pana? Żenujące!

Radziłabym tego pana tym zainteresować. Osobiście pewnie plakatów nie wieszał,
      może nawet nie wie, jakich ma pomagierów.
      • Gość: Alicja Re: Antkowiak kontra PO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 15:50
        Ja myślę, że łatwo się zorientuje - w tamtym miejscu plakaty kandydatów PO i
        PiS wisiały już dość długo (trudno je było nie zauważyć) tak więce każda zmiana
        jest widoczna.

Swoją drogą ciekawa jestem co ci pomocnicy pana Antkowiaka zrobili z tymi
        plakatami konkurencji? Bo nad łóżkiem sobie ich na pewno nie powiesili...
        • Gość: Krzysztof Re: Antkowiak kontra reszta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 22:27
          Niestety to prawda , osobiście to widziałem , ale zwalali nawet plakaty
          jakiegoś młodego chłopaka z SLD.
          • zibix Re: Antkowiak kontra reszta 19.10.02, 13:45
            A ja widzialem jak grupa bardzo mlodych ludzi ciosami karate roztrzaskiwala wizerunki kandydatow zawieszone na
            tyle nisko ze mogli je dosiegnac. I wierzcie mi nie zwracali zadnej uwagi na ich przynaleznosc do tej, czy innej grupy
            zawiazanej wczesniej czy na potrzeby wyborow. Za grosz szacunku. -:)
    • Gość: Alicja Re: Antkowiak kontra PO IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 13:58
      Jak się zdążyłam zorienotwać w chamskim niszczeniu cudzych plakatów przoduję
      ekipy Antkowiaka oraz niejakiej Pałacowej. Oboje z SLD...
      Nie mam nic do tego ugrupowania, nawet głosowałam na nich w wyborach do sejmu,
      ale żeby sztab SLD nie dyscyplinował swoich kandydatów...

Z tego co się dowiedziałam oboje kandydaci doskonale o tym procederze wiedzą. I
      uważają, że jest to normalne...

To się nazwywa poziom...
      • Gość: Stefan To się nazwywa poziom... IP: *.CHCGILGM.covad.net 19.10.02, 22:18
        Głosując na takich utożsamiamy się z ich metodami działania.
        Prosta sprawa - chamstwo należy tępić siłą i godnością osobistą.
        Stefan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka