Dodaj do ulubionych

Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera

10.12.05, 03:43
"koniec powieści nie przynosi już nadziei (ginie jeden z najważniejszych
bohaterów..."

aaaale spoiler...
Obserwuj wątek
    • Gość: Eye Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 14:04
      Dumbledore wcale nie mówi, że Harry nie będzie musiał wracać do Dursley'ów.
      Wręcz przeciwnie. Prosi ich, żeby Harry mógł jeszcze wrócić do nich jeszcze
      raz. Ale to prawda, że Syriusz zapisał dom Harry'emu
      • Gość: Wenecyjka Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:12
        A Juan Albiro jest zaginionym bratem Marii Gonzales y Caruba, ale nie może się
        do tego przyznać, bo mąż Sampetiny Camilli Quijany, niegodziwy Manuel Seberra
        zdradziłby wtedy wszystkie tajemnice rodziny Fardillich.
    • Gość: Sergiusz Black Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:25
      Zapraszam na www.hogwarts.pl Ja już nie moge sie doczekać wyjścia 6 częśći :)
    • pan.nikt Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera 10.12.05, 22:24
      A ile wcześniej, przed premierą wydrukowano na drukarkach domowych??
      • poika Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera 11.12.05, 08:55
        pewnie sporo. tyle, ze nie po polsku
        • pan.nikt Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera 11.12.05, 11:32
          Po polsku też.
          Były niezależne tłumaczenia, praktycznie w tydzień, czy dwa po angielskiej
          premierze.
          • poika Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera 11.12.05, 12:15
            chyba, ze niezalezne...
    • Gość: Water Proof Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera IP: *.icpnet.pl 11.12.05, 00:04
      Jej, jak zobaczyłam temat wątku, to juz myślałam, że siódemka... Juz dawno
      jestem po 6tce - nie czekałam na tłumaczenie. Tylko powiem, że jest duuużo
      lepsza od 5tki.
    • Gość: Kati Re: Rusza druk nowej części Harry'ego Pottera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:43
      Czytałam wersję polską w internecie - nawet nieźle im to wyszło - zobaczymy,
      jaki bedzie oryginał w polskiej wersji... koniec faktycznie smutny... ale czyta
      się z zapartym tchem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka