energy52 22.12.05, 10:50 Życzę Państwu spokojnych świąt, przepełnionych wiarą, iż mimo warunków atmosferycznych, sytuacji politycznej oraz ogólnemu zniesmaczeniu jest tak naprawdę zajebiście! Ślepe uliczki nie istnieją! Pozdrawiam Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Wesołych Świąt!!! 22.12.05, 10:55 Dziękuję za życzenia. Oczywiście życze wszystkiego najjjjjjjjjjjj, wszystkim i każdemu z osobna. Niestety ślepe uliczki istnieją. Nie życzę nikomu zabrnięcia w taką uliczkę, a tym, którzy z różnych powodo zabrnęli, życzę powrotu na drogę szczęśliwego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretyn Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:07 nie tylko w marketach?powinienes napisać nie tylko na forum bo to i ciebie by sie tyczyło buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wesołych Świąt!!! 22.12.05, 13:11 Oczywiście, że nie tylko na forum. Ale ja naprawdę więcej żyję w realu niż na forum. A święta spędzę całkiem w realu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ti Re: Wesołych Świąt BOŻEGO NARODZENIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:46 sperdalaj stad podszywko vikki i reszty pedalskich spamerow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvika Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:20 z okazji świąt moze vikka zamiesci swoją boską fote z pussydog.pl by pokazac jaka z niej piekna laska uhaha Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Wesołych Świąt!!! 23.12.05, 12:11 pan.nikt napisał: > Niestety ślepe uliczki istnieją. > Nie życzę nikomu zabrnięcia w taką uliczkę, a tym, którzy z różnych powodo > zabrnęli, życzę powrotu na drogę szczęśliwego zycia. Uważam, Miły Rozmówco, że jednak nie isnieją ślepe uliczki, bowiem jeśli z każdej, nawet najbardziej beznadziejnej sytuacji jest jakieś wyjście to nie możemy mówić o popruszaniu się ślepą uliczką, lecz nieco zakorkowaną wylotówką ;-) Pozdrawiam Energy52 Odpowiedz Link Zgłoś
kaska65 Re: Wesołych Świąt!!! 22.12.05, 14:03 Dobrych tematów, owocnych dyskusji i odrobiny zrozumienia do siego roku Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Wesołych Świąt!!! 22.12.05, 18:42 Dzięki energy52 za życzenia i także życzę odsapnięcia (chociaż trochę) od codziennych trudów. A wszystkich tych, których czasami dotknąłem arogancją swoich wypowiedzi to przepraszam. Ale ja mam naprawdę nastawienie pokojowe:)) No, czasami to trochę ironizuję. A to też może zaboleć, nie?:( Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Wesołych Świąt!!! 22.12.05, 23:00 Dopisuję się ludzkim głosem, życząc wszystkim Drogim Forumowiczkom, Szanownym Forumowiczom oraz Szanownej Redakcji spędzenia ciepłych, niezapomnianych chwil w gronie najbliższych i spełnienia w Nowym Roku wszystkich marzeń, planów i biznesplanów. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Wesołych Świąt!!! 23.12.05, 13:45 Życzę Wam, drodzy Forumowicze, aby nadchodzące Święta Bożego Narodzenia, były pełne ciepła, radości i refleksji a także niezapomnianych chwil spędzonych w rodzinnym gronie. Na te dni oraz na każde kolejne życzę wszystkiego, co najlepsze, dużo zdrowia, szczęścia, i pogody ducha. Niech nadchodzący 2006 rok będzie pomyślny i pozwoli na zrealizowanie wszystkich ważnych zamierzeń! Elmek Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Wesołych Świąt!!! 23.12.05, 13:57 W oczekiwaniu na Noc Bożego Narodzenia przemiłym Przyjaciołom, Znajomym i Dyskutantom forumowym przesyłam życzenia szczęśliwych, pomyślnych i spokojnych Świąt. Niech dobry Bóg prostuje ścieżki Waszego życia i wygładza życiowe nierówności. Oby nieunikniona odrobina goryczy dodawała smaczku Waszemu życiu ale nie tłumiła jego urody. Z wyrazami szacunku i przyjaźni Renepoznan Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt!!! 23.12.05, 16:47 Przi Wiliji Niych moj opłatek w sieci nom leci To co nojlepsze we duszach nieci Przełom se z bliźnim - podej mu rynka Życie to przeca niy zowdy mynka Dzieciontko z nami - pomyślcie tako Niychej we Gody wszyndy jednako Blikej na inkszych - uwidź w nich siebie Trza dyć niywiela by czuć sie w niebie Boga w czowieku widzieć wystyknie Mało iskerka - już bydzie piyknie Toż we Wilijo Jezus jest z nami My z Niym - nojciynży jak my som sami. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Wesołych Świąt!!! 24.12.05, 12:36 No jak mój watek wyleciał to ja się tu się dołączam do życzeń:) Tym których lubię(misiowi, george'owi, panu nikt i innym) , tym, których nie znoszę(.....) życzę po prostu wesołych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretyn Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 14:27 twój wątek wyleciał bo był jak kazdy twój wątek beznadziejny,nie zapomnij wziac na pasterke tą białą torebeczke jaką masz na tych fotach co tak bosko wyszłas buahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LC Re: Wesołych Świąt!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 12:41 Również życzę forumowiczom i redakcji wszystkiego najlepszego na święta, i dużo prezentów od Gwiazdora Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt!!! 24.12.05, 22:06 Na pastyrka Ze pastyrzami chnetko pódymy Dzieciontko radośnie witać Już narodzone - to dobrze wiymy Niy trza nikogo sie pytać Toż na pastyrce nom kolyndować Nowina rozgłosić w świecie Pszonie we sercach rozblysko z nowa Nadzieja dowo nom Dziecie. - Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Wesołych Świąt!!! 24.12.05, 23:04 Aby wszystkie trudne sprawy porozkręcały się jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. By anioł podarł każdy dramat, aż do rozdziału ostatniego, kładąc na serca pogmatwane, jak na osiołka kompres śniegu. /ks. Twardowski/ Odpowiedz Link Zgłoś