Dodaj do ulubionych

Poznań na szczycie rankingu powiatów!

IP: *.radio-merkury.poznan.pl 03.10.01, 07:54
Chłopaki z Wrocławia dostaną zawału - Poznań z Sopotem jako jedyne powiaty
grodzkie uznane zostały w Rankingu Rzeczpospolitej i spólki za ekstraklasę
powiatów grodzkich, a powiat ziemski poznanski jest na miejscu 5-m, przed nim
tylko powiaty warszawskie. Wrocław odpowiednio miejsca 4 i 19.
W sumie za bardzo mnie to nie podnieca ale śmieje się w głos bo po epopejach
Roberto "wrocławskie inwestycje rok 3003..." mozna by dojść do wniosku że
Breslau to drugi Berlin a Poznan totalna wiocha. Na szczęście to tylko jego
wirtualna rzeczywistośc i niech tak zostanie...
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 11:12

Spokojnie Maciej :) Chłopaki z Wrocławia znajdą na to racjonalną odpowiedź i na
      pewno w przyjacielskim duchu. Roberto podważy wartość rankingu, zdewaluuje
      wartość metodologiczną badań i zauważy że raport przygotowała agencja która w
      Kuala-Lumpur przegrała przetarg na podobną pracę :) Wroclawi powie że Poznań to
      wiocha (szczególnie dworzec) i pewnie będzie miał racje. Pafik dorzuci swoje. A
      w ogóle wszczyscy razem powiedzą że Expo u nich i tak będzie bo wszyscy o tym
      już wiedzą tylko my w Poznaniu tego do wiadomości przjąć nie chcemy.

Pozdrawiam cały Wrocław (Poznań też) :)))
      • Gość: Pafik Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: 64.124.150.* 03.10.01, 12:44
        Gość portalu: lol napisał(a):

>
        > Spokojnie Maciej :) Chłopaki z Wrocławia znajdą na to racjonalną odpowiedź i na
        >
        > pewno w przyjacielskim duchu. Roberto podważy wartość rankingu, zdewaluuje
        > wartość metodologiczną badań i zauważy że raport przygotowała agencja która w
        > Kuala-Lumpur przegrała przetarg na podobną pracę :) Wroclawi powie że Poznań to
        >
        > wiocha (szczególnie dworzec) i pewnie będzie miał racje. Pafik dorzuci swoje. A
        >
        > w ogóle wszczyscy razem powiedzą że Expo u nich i tak będzie bo wszyscy o tym
        > już wiedzą tylko my w Poznaniu tego do wiadomości przjąć nie chcemy.
        >
        > Pozdrawiam cały Wrocław (Poznań też) :)))

Lol - lubie Twoja ironie :)
        Swoje juz dorzucilem i to bazujac na tym samym rankingu. A ten szczyt rankingu to
        dosc szeroki, zwazywszy ze Wam do Sopotu brakuje wiecej niz nam do Was. Ale
        spokojnie - wszyscy sie pomiescimy :)

Pozdrowienia dla Poznania :)
    • Gość: P.B Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:35
      Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Chłopaki z Wrocławia dostaną zawału - Poznań z Sopotem jako jedyne powiaty
      > grodzkie uznane zostały w Rankingu Rzeczpospolitej i spólki za ekstraklasę
      > powiatów grodzkich, a powiat ziemski poznanski jest na miejscu 5-m, przed nim
      > tylko powiaty warszawskie. Wrocław odpowiednio miejsca 4 i 19.
      > W sumie za bardzo mnie to nie podnieca ale śmieje się w głos bo po epopejach
      > Roberto "wrocławskie inwestycje rok 3003..." mozna by dojść do wniosku że
      > Breslau to drugi Berlin a Poznan totalna wiocha. Na szczęście to tylko jego
      > wirtualna rzeczywistośc i niech tak zostanie...

Coś tutaj spokój panuje! Czyżby wrocławskiej ekipie tchu zabrakło.
      • Gość: ***** Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 21:05
        PB znajomi dzięki którym trafiłem na to forum Wyborczej radzili mi z Tobą nie
        polemizować. Wiesz kolego dlaczego?
        • Gość: P.B Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 21:29
          Gość portalu: ***** napisał(a):

> PB znajomi dzięki którym trafiłem na to forum Wyborczej radzili mi z Tobą nie
          > polemizować. Wiesz kolego dlaczego?

Wroclawi i Roberto napewno!Boisz się! Biedny ten Wrocław, wszędzie gdzie się
          obejrzeć media stolicę dolnegośląska przedstawiają w złym świetle!UUUUUUU!
          Biedactwa!
          • Gość: ***** Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: 213.76.92.* 03.10.01, 22:43
            Za to Poznań jes zawsze cacy a Ty jesteś największym i najlepszym Poznaniakiem
            jaki się kiedykolwiek w tym mieście urodził i mieszkał. A Poznań ma nawet
            lepiej pachnące śmieci na wysypisku niż we Wrocławiu. Ile Ty masz lat człowieku?
            • Gość: P.B Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 18:40

> Za to Poznań jes zawsze cacy a Ty jesteś największym i najlepszym Poznaniakiem
              > jaki się kiedykolwiek w tym mieście urodził i mieszkał. A Poznań ma nawet
              > lepiej pachnące śmieci na wysypisku niż we Wrocławiu. Ile Ty masz lat człowieku
              > ?

Jakbyś od dawna bywał na forum to byś wiedział ile mam lat!!!
              Nie jestem żadnym wyjątkowym człowiekiem, wiem tylko jakie są obecne realia, a
              teksty w których mówi się, że Wrocław jest najszybciej rozwijającym miastem w
              Polsce można wsadzaić między bajki. Na dodatek wszystkie rankingi Wrocławiowi są
              nieprzychylne, wszyscy specjaliści kłamią byle tylko utrzeć wrocławianom nosa,
              smutne, współczuję biedactwom. Najlepiej jak wystosujecie skargę do np. do Hagi,
              że jesteści miastem dyskryminowanym!
              • Gość: ***** Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! - do PB ,, IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:22
                Jak byś czytał uważnie, to byś wiedział, że na forum Wyborczej wszedłem wczoraj
                po raz pierwszy. Wszedłem za namową znajomego, który aktywnie udziela się na
                forum wrocławskim. Tak jak mi mówił, niektóre osoby rzeczywiście opowiadają
                niezłe bajki - dotyczy się to w dużej mierze Twojej osoby PB. Niestety nie
                powiedziano mi ile masz lat, ale po Twoich postach wnioskuję, że jesteś jeszcze
                bardzo młody./Jeżeli się mylę, to proszę wyprowadż mnie z błędu/. Nie mam nic
                przeciwko młodym wiekowo forumowiczom, ale Ty zachowujesz się naprawdę jak małe
                dziecko. Nie słuchasz argumentów innych, bo Ty z założenia wiesz swoje i już.
                Nie ważne, że ktoś może zajmować się zawodowo tymi sprawami o których Ty
                piszesz, to co Ty napiszesz jest święte i koniec. Jestem pracownikiem
                największego biura nieruchomości w Polsce - WGN, które ma także oddziały w
                Poznaniu i Wielkopolsce i pisząc, że Wrocław jest drugim po Warszawie rynkiem
                budowlanym i inwestycyjnym /inwestycje komercyjne i mieszkaniowe/ wiem dobrze o
                czym piszę. Żeby było śmieszniej, to powiem Ci PB, że nie jestem rodowitym
                Wrocławianinem, urodziłem się w Lesznie (Wielkopolska) i we Wrocławiu pracuję
                od zaledwie kilku lat /nadal mam dom w Lesznie/. Nie pałam też wielką miłością
                do Wrocławia czy rodzinnego Leszna. Po prostu stwierdzam tylko fakty, z którymi
                Ty PB nie możesz się pogodzić. No cóż to Twoja sprawa, ale licz się z tym, że
                od czasu do czasu na forum może zajrzeć ktoś, kto wie więcej na jakiś temat od
                Ciebie i wtedy Twoje bajki nie robią na nim wrażenia. A nawet te bajki bardzo
                śmieszą.
                • Gość: Radost Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! - do PB ,, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:37

> Jak byś czytał uważnie, to byś wiedział, że na forum Wyborczej wszedłem wczoraj
                  >
                  > po raz pierwszy. Wszedłem za namową znajomego, który aktywnie udziela się na
                  > forum wrocławskim. Tak jak mi mówił, niektóre osoby rzeczywiście opowiadają
                  > niezłe bajki - dotyczy się to w dużej mierze Twojej osoby PB. Niestety nie
                  > powiedziano mi ile masz lat, ale po Twoich postach wnioskuję, że jesteś jeszcze
                  >
                  > bardzo młody./Jeżeli się mylę, to proszę wyprowadż mnie z błędu/. Nie mam nic
                  > przeciwko młodym wiekowo forumowiczom, ale Ty zachowujesz się naprawdę jak małe
                  >
                  > dziecko. Nie słuchasz argumentów innych, bo Ty z założenia wiesz swoje i już.
                  > Nie ważne, że ktoś może zajmować się zawodowo tymi sprawami o których Ty
                  > piszesz, to co Ty napiszesz jest święte i koniec. Jestem pracownikiem
                  > największego biura nieruchomości w Polsce - WGN, które ma także oddziały w
                  > Poznaniu i Wielkopolsce i pisząc, że Wrocław jest drugim po Warszawie rynkiem
                  > budowlanym i inwestycyjnym /inwestycje komercyjne i mieszkaniowe/ wiem dobrze o
                  >
                  > czym piszę. Żeby było śmieszniej, to powiem Ci PB, że nie jestem rodowitym
                  > Wrocławianinem, urodziłem się w Lesznie (Wielkopolska) i we Wrocławiu pracuję
                  > od zaledwie kilku lat /nadal mam dom w Lesznie/. Nie pałam też wielką miłością
                  > do Wrocławia czy rodzinnego Leszna. Po prostu stwierdzam tylko fakty, z którymi
                  >
                  > Ty PB nie możesz się pogodzić. No cóż to Twoja sprawa, ale licz się z tym, że
                  > od czasu do czasu na forum może zajrzeć ktoś, kto wie więcej na jakiś temat od
                  > Ciebie i wtedy Twoje bajki nie robią na nim wrażenia. A nawet te bajki bardzo
                  > śmieszą.

Szanuje to w jakim biurze pracujesz ale co do drugiego miejsca w Polsce hmm to
                  bardzo plynne i glowy bym nie dal za to ze Wroclaw jest na nim.....
                • Gość: P.B Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! - do PB ,, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:36

> Jak byś czytał uważnie, to byś wiedział, że na forum Wyborczej wszedłem wczoraj
                  >
                  > po raz pierwszy. Wszedłem za namową znajomego, który aktywnie udziela się na
                  > forum wrocławskim. Tak jak mi mówił, niektóre osoby rzeczywiście opowiadają
                  > niezłe bajki - dotyczy się to w dużej mierze Twojej osoby PB. Niestety nie
                  > powiedziano mi ile masz lat, ale po Twoich postach wnioskuję, że jesteś jeszcze
                  >
                  > bardzo młody./Jeżeli się mylę, to proszę wyprowadż mnie z błędu/. Nie mam nic
                  > przeciwko młodym wiekowo forumowiczom, ale Ty zachowujesz się naprawdę jak małe
                  >
                  > dziecko. Nie słuchasz argumentów innych, bo Ty z założenia wiesz swoje i już.
                  > Nie ważne, że ktoś może zajmować się zawodowo tymi sprawami o których Ty
                  > piszesz, to co Ty napiszesz jest święte i koniec. Jestem pracownikiem
                  > największego biura nieruchomości w Polsce - WGN, które ma także oddziały w
                  > Poznaniu i Wielkopolsce i pisząc, że Wrocław jest drugim po Warszawie rynkiem
                  > budowlanym i inwestycyjnym /inwestycje komercyjne i mieszkaniowe/ wiem dobrze o
                  >
                  > czym piszę. Żeby było śmieszniej, to powiem Ci PB, że nie jestem rodowitym
                  > Wrocławianinem, urodziłem się w Lesznie (Wielkopolska) i we Wrocławiu pracuję
                  > od zaledwie kilku lat /nadal mam dom w Lesznie/. Nie pałam też wielką miłością
                  > do Wrocławia czy rodzinnego Leszna. Po prostu stwierdzam tylko fakty, z którymi
                  >
                  > Ty PB nie możesz się pogodzić. No cóż to Twoja sprawa, ale licz się z tym, że
                  > od czasu do czasu na forum może zajrzeć ktoś, kto wie więcej na jakiś temat od
                  > Ciebie i wtedy Twoje bajki nie robią na nim wrażenia. A nawet te bajki bardzo
                  > śmieszą.

1) Wcześniej był już podobny wywijas z 4 gwiazdkami!
                  2) Wrzystkich postów nie czytam! Jest ktoś taki???
                  3) Jestem studentem 3 roku ekonomii z inforamtyką jednej z poznańskich szkół
                  4) Kurede, następny pracownik największego bióra nieruchomości w Polsce, beeeee
                  5) O inwestycjach to się wypowaidałem, we Wrocławiu jest ich więcej, ale typu
                  remont chodnika czy fundamentów po powodzi. Tych poważnych jest mało, bardzo mało.
                  • Gość: P.B Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! - do ***** -poprawka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 20:38
                    Gość portalu: P.B napisał(a):

> Gość portalu: ***** napisał(a):
                    >
                    > > Jak byś czytał uważnie, to byś wiedział, że na forum Wyborczej wszedłem wc
                    > zoraj
                    > >
                    > > po raz pierwszy. Wszedłem za namową znajomego, który aktywnie udziela się
                    > na
                    > > forum wrocławskim. Tak jak mi mówił, niektóre osoby rzeczywiście opowiadaj
                    > ą
                    > > niezłe bajki - dotyczy się to w dużej mierze Twojej osoby PB. Niestety nie
                    >
                    > > powiedziano mi ile masz lat, ale po Twoich postach wnioskuję, że jesteś je
                    > szcze
                    > >
                    > > bardzo młody./Jeżeli się mylę, to proszę wyprowadż mnie z błędu/. Nie mam
                    > nic
                    > > przeciwko młodym wiekowo forumowiczom, ale Ty zachowujesz się naprawdę jak
                    > małe
                    > >
                    > > dziecko. Nie słuchasz argumentów innych, bo Ty z założenia wiesz swoje i j
                    > uż.
                    > > Nie ważne, że ktoś może zajmować się zawodowo tymi sprawami o których Ty
                    > > piszesz, to co Ty napiszesz jest święte i koniec. Jestem pracownikiem
                    > > największego biura nieruchomości w Polsce - WGN, które ma także oddziały w
                    >
                    > > Poznaniu i Wielkopolsce i pisząc, że Wrocław jest drugim po Warszawie rynk
                    > iem
                    > > budowlanym i inwestycyjnym /inwestycje komercyjne i mieszkaniowe/ wiem dob
                    > rze o
                    > >
                    > > czym piszę. Żeby było śmieszniej, to powiem Ci PB, że nie jestem rodowitym
                    >
                    > > Wrocławianinem, urodziłem się w Lesznie (Wielkopolska) i we Wrocławiu prac
                    > uję
                    > > od zaledwie kilku lat /nadal mam dom w Lesznie/. Nie pałam też wielką miło
                    > ścią
                    > > do Wrocławia czy rodzinnego Leszna. Po prostu stwierdzam tylko fakty, z kt
                    > órymi
                    > >
                    > > Ty PB nie możesz się pogodzić. No cóż to Twoja sprawa, ale licz się z tym,
                    > że
                    > > od czasu do czasu na forum może zajrzeć ktoś, kto wie więcej na jakiś tema
                    > t od
                    > > Ciebie i wtedy Twoje bajki nie robią na nim wrażenia. A nawet te bajki bar
                    > dzo
                    > > śmieszą.
                    >
                    > 1) Wcześniej był już podobny wywijas z 4 gwiazdkami!
                    > 2) Wrzystkich postów nie czytam! Jest ktoś taki???
                    > 3) Jestem studentem 3 roku ekonomii z inforamtyką jednej z poznańskich szkół
                    > 4) Kurede, następny pracownik największego bióra nieruchomości w Polsce, beeeee
                    > 5) O inwestycjach to się wypowaidałem, we Wrocławiu jest ich więcej, ale typu
                    > remont chodnika czy fundamentów po powodzi. Tych poważnych jest mało, bardzo ma
                    > ło.

Poprawka; wywijas z 5 a nie z 4 gwiazdkami!
                    • Gość: michał Re: Poznań na szczycie rankingu powiatów! - do ***** -poprawka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 21:01
                      Oto i cały Pan P.B -dla niego najistotniejszą sprawą ile ktoś wpisał gwiazdek
                      jako nick. To się przyjacielu dokumentnie podsumowałeś. To prawda co wszyscy
                      mówią - nie warto z Tobą dyskutować ,bo nie ma o czym i proponuję ***** i
                      pozostali forumowicze z Wrocławia nie dyskutować z Panem P.B.

Na koniec ostatnie pytanie: kiedy P.B byłeś po raz ostatni we Wrocławiu?

Uprzedzę Twoje kontr pytanie - ja w Poznaniu byłem po raz ostatni niecały
                      miesiąc temu i bywam w nim mniej więcej raz na 2-3 miesiące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka