gwardzista 19.01.06, 21:02 Do redakcji: domagam się usunięcia postów, w których autorzy obrażają Marszałka Sejmiku Przemysława Piastę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 19.01.06, 21:54 A co, niby nie jest trzodziarzem? Już sama przynależność partyjna mówi wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wolno obrażać Marszałka ? 19.01.06, 22:47 lepiej być w LPR, niż być palantem energy, bez energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Wolno obrażać Marszałka ? IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 23:04 energy to ulubieniec podobnych sobie osob, bez poczucia humoru, walacych suche kawalki i nawzajem sie utwierdzajacych o swoim wybujalym intelekcie Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 11:00 Tak właśnie jest jak napisałeś! Pamiętaj jeszcze, że jestem zakochany we własnej osobie, kilku moich znajomych to geje, uczęszczam w miejsca gdzie szerzy się narkomania i wolna miłość oraz za nic nie mam poczucia humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 10:58 pan.nikt napisał: > lepiej być w LPR, niż być palantem energy, bez energii. No skoro mówi to monopolista w głoszeniu słusznych poglądów, pozostaje mi podziękować za komplement i prosić o jeszcze! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 15:00 pan.nikt napisał: > lepiej być w LPR, niż być palantem energy, bez energii. Dobrze wiedzieć jakie towarzystwo Ci odpowiada... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3121914.html Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 16:38 No i wyleciał. ja wiem, też mnie wkurza wysyłąnie durniów na bezpartyjnych. W końcu czy bezpartyjny, to świnia. Ale z drugiej strony, to sygnał kogo partia nie toleruje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos tam Re: Wolno obrażać Marszałka ? IP: *.crowley.pl 20.01.06, 17:22 pan.nikt napisał: > No i wyleciał. I bardzo dobrze i sankcje tez sluszne. Cieszylbym sie jeszcze bardziej, gdyby podobne dotknely "element", ktory wywrzaskiwal podobne hasla na poznanskiej manifestacji. Pisze o tzw. "zdrowych moralnie" kibolach i innych chuliganach... > Ale z drugiej strony, to sygnał kogo partia nie toleruje/ Ale z trzeciej strony zauwaz, kim ten gosc bul w tej partii wczesniej. Jestem pewien, ze takie teksty na "wewnetrznym forum" przeszlyby bez mrugniecia okiem. A kto wie, czy nie z poklaskiem... PZDR_G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobo Re: Wolno obrażać Marszałka ? IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 09:49 wolno obrażać durnia i tych którzy tego durnia wybrali. Mało tego, powinno sie go przykładnie ukarać, to zakała polskiej polityki - nie tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Do Lobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:11 A Ty kim jesteś ? Postępowcem, euroentuzjastą ? Niesiesz kaganek oświaty w ciemne i glupie polskie spoleczeństwo ? Walczysz z faszyzmem ? Puknij się w glowę, weź zimny prysznic i zastanów się nad tym co napisaleś. Jesteś chory z nienawiści, odpocznij i pomyśl o sobie, to może Tobie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Do Lobo 20.01.06, 13:46 Początkowo myslałam że chodzi o Dziadka... Cóż jeżeli tacy teraz zostają marszałkami to znaczy że świat się kończy, pora umierać. Postępowiec, eutoentuzjastka ale bez ambicji oswiecania ciemniaków - Lili Odpowiedz Link Zgłoś
hippeastrum Re: Do Lobo 20.01.06, 17:32 Bo to nie marszałek - to ledwie kompanijny sierżant, czego dowód dał popierając Łukaszenkę w formie protestu przeciw przyjęciu na polskie uczelnie białoruskich studentów z uniwersytetu zamkniętego przez pierwszego sowchoźnika. Wstyd Panie sierżancie (przepraszam prawdziwych sierżantów)! Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Do Lobo 20.01.06, 17:44 Sierżant? A może kapral? Tylko kapralom mogą przytrafiać się takie pomysły. A poza tym jaki pan? Odpowiedz Link Zgłoś
gwardzista Re: Wolno obrażać Marszałka ? 24.01.06, 01:31 Poziom wypowiedzi przeciwników marszałka PP jest niezwykle niski. Analizując ich treść dochodzę do wniosku, że : - nie macie argumentów merytorycznych - powoduje Wami zazdrość i zawiść - jesteście nietolerancyjnymi gburami, przekonanymi o tym że Wasza racja jest jedynie sluszna. Proponuję poczytać portale prawicowe ( np. prawy.pl) aby przekonać się, że tzw. poziom politycznego dyskursu i wyrobienia jest tam o wiele wyższy. PS. Przepraszam za użycie w tym poście wielu trudnych słów. Mam nadzieję, że to odstraszy od odpowiadania potencjalnych kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
biv Wolno!!! Jakby ktoś nie trafił na 2 wątek o P.... 24.01.06, 15:20 Chodziłem z tym gościem do VI LO w Poznaniu. Obserwując go i rozmawiając z ludźmi dochodziliśmy do wniosku, ze to niezły czubek. Późniejsze lata tylko mnie utwierdzały w tych sądach. Tak jest do tej pory. Spotykałem go w lipcu ubranego w skórzany płaszcz i takież rękawiczki - od tej pory nie mogę się pozbyć skojarzenia o bojówkarskim charakterze LPRu, czy czegoś w czym wcześniej działał. Widziałem go także w Krakowie 11.11. kiedy jakiś SLDowski polityk składał kwiaty pod pomnikiem katyńskim. Była wtedy zadyma - wiódł prym wśród pokrzykiwaczy. Generalnie żałosna figura - pozostaje tylko mieć nadzieję, ze zaginie gdzieś po drodze i nie będe musiał go juz oglądać/słuchać w żadnym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś