Dodaj do ulubionych

Wolno obrażać Marszałka ?

19.01.06, 21:02
Do redakcji:
domagam się usunięcia postów, w których autorzy obrażają Marszałka Sejmiku
Przemysława Piastę.
Obserwuj wątek
    • energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 19.01.06, 21:54
      A co, niby nie jest trzodziarzem? Już sama przynależność partyjna mówi wiele!
      • pan.nikt Re: Wolno obrażać Marszałka ? 19.01.06, 22:47
        lepiej być w LPR, niż być palantem energy, bez energii.
        • Gość: hahah Re: Wolno obrażać Marszałka ? IP: *.icpnet.pl 19.01.06, 23:04
          energy to ulubieniec podobnych sobie osob, bez poczucia humoru, walacych suche
          kawalki i nawzajem sie utwierdzajacych o swoim wybujalym intelekcie
          • energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 11:00
            Tak właśnie jest jak napisałeś! Pamiętaj jeszcze, że jestem zakochany we
            własnej osobie, kilku moich znajomych to geje, uczęszczam w miejsca gdzie
            szerzy się narkomania i wolna miłość oraz za nic nie mam poczucia humoru!
        • energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 10:58
          pan.nikt napisał:

> lepiej być w LPR, niż być palantem energy, bez energii.

No skoro mówi to monopolista w głoszeniu słusznych poglądów, pozostaje mi
          podziękować za komplement i prosić o jeszcze!

>
          >
          >
        • energy52 Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 15:00
          pan.nikt napisał:

> lepiej być w LPR, niż być palantem energy, bez energii.

Dobrze wiedzieć jakie towarzystwo Ci odpowiada...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3121914.html
          • pan.nikt Re: Wolno obrażać Marszałka ? 20.01.06, 16:38
            No i wyleciał.
            ja wiem, też mnie wkurza wysyłąnie durniów na bezpartyjnych.
            W końcu czy bezpartyjny, to świnia.

Ale z drugiej strony, to sygnał kogo partia nie toleruje/
            • Gość: ktos tam Re: Wolno obrażać Marszałka ? IP: *.crowley.pl 20.01.06, 17:22
              pan.nikt napisał:

> No i wyleciał.

I bardzo dobrze i sankcje tez sluszne. Cieszylbym sie jeszcze bardziej, gdyby
              podobne dotknely "element", ktory wywrzaskiwal podobne hasla na poznanskiej
              manifestacji. Pisze o tzw. "zdrowych moralnie" kibolach i innych chuliganach...

> Ale z drugiej strony, to sygnał kogo partia nie toleruje/

Ale z trzeciej strony zauwaz, kim ten gosc bul w tej partii wczesniej. Jestem
              pewien, ze takie teksty na "wewnetrznym forum" przeszlyby bez mrugniecia okiem.
              A kto wie, czy nie z poklaskiem...

PZDR_G
    • Gość: Lobo Re: Wolno obrażać Marszałka ? IP: *.icpnet.pl 20.01.06, 09:49
      wolno obrażać durnia i tych którzy tego durnia wybrali. Mało tego, powinno sie
      go przykładnie ukarać, to zakała polskiej polityki - nie tylko on
      • Gość: MJ Do Lobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 11:11
        A Ty kim jesteś ? Postępowcem, euroentuzjastą ? Niesiesz kaganek oświaty w
        ciemne i glupie polskie spoleczeństwo ? Walczysz z faszyzmem ? Puknij się w
        glowę, weź zimny prysznic i zastanów się nad tym co napisaleś. Jesteś chory z
        nienawiści, odpocznij i pomyśl o sobie, to może Tobie przejdzie.
        • lili_marleen Re: Do Lobo 20.01.06, 13:46
          Początkowo myslałam że chodzi o Dziadka...

Cóż jeżeli tacy teraz zostają marszałkami to znaczy że świat się kończy, pora
          umierać.

Postępowiec, eutoentuzjastka ale bez ambicji oswiecania ciemniaków - Lili

• hippeastrum Re: Do Lobo 20.01.06, 17:32
            Bo to nie marszałek - to ledwie kompanijny sierżant, czego dowód dał popierając Łukaszenkę w formie protestu przeciw przyjęciu na polskie uczelnie białoruskich studentów z uniwersytetu zamkniętego przez pierwszego sowchoźnika.

Wstyd Panie sierżancie (przepraszam prawdziwych sierżantów)!

• lili_marleen Re: Do Lobo 20.01.06, 17:44
              Sierżant? A może kapral? Tylko kapralom mogą przytrafiać się takie pomysły. A
              poza tym jaki pan?
    • gwardzista Re: Wolno obrażać Marszałka ? 24.01.06, 01:31
      Poziom wypowiedzi przeciwników marszałka PP jest niezwykle niski. Analizując
      ich treść dochodzę do wniosku, że :
      - nie macie argumentów merytorycznych
      - powoduje Wami zazdrość i zawiść
      - jesteście nietolerancyjnymi gburami, przekonanymi o tym że Wasza racja jest
      jedynie sluszna.
      Proponuję poczytać portale prawicowe ( np. prawy.pl) aby przekonać się, że tzw.
      poziom politycznego dyskursu i wyrobienia jest tam o wiele wyższy.

PS. Przepraszam za użycie w tym poście wielu trudnych słów. Mam nadzieję, że to
      odstraszy od odpowiadania potencjalnych kretynów.
      • biv Wolno!!! Jakby ktoś nie trafił na 2 wątek o P.... 24.01.06, 15:20
        Chodziłem z tym gościem do VI LO w Poznaniu. Obserwując go i rozmawiając z
        ludźmi dochodziliśmy do wniosku, ze to niezły czubek. Późniejsze lata tylko
        mnie utwierdzały w tych sądach. Tak jest do tej pory. Spotykałem go w lipcu
        ubranego w skórzany płaszcz i takież rękawiczki - od tej pory nie mogę się
        pozbyć skojarzenia o bojówkarskim charakterze LPRu, czy czegoś w czym wcześniej
        działał. Widziałem go także w Krakowie 11.11. kiedy jakiś SLDowski polityk
        składał kwiaty pod pomnikiem katyńskim. Była wtedy zadyma - wiódł prym wśród
        pokrzykiwaczy. Generalnie żałosna figura - pozostaje tylko mieć nadzieję, ze
        zaginie gdzieś po drodze i nie będe musiał go juz oglądać/słuchać w żadnym
        kontekscie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka