Dodaj do ulubionych

ILU NAS JEST?

25.01.06, 21:17
Cześć
Mieszkam już trochę ponad 2 miesiące przy Katowickiej, ale tak naprawdę to
nikogo tu nie znam. Właściwie to nawet nikogo nie widzę. Na moim piętrze chyba
jeszcze dwa mieszkania są zajęte, na dole chyba ktoś od niedawna też urzęduje,
ale reszta?
Do tej pory mieszkałam w okolicy gdzie wszyscy się znali i trochę czuję się
zagubiona. Liczę, że z czasem blok się zapełni i będzie do kogo powiedzieć
"dzień dobry". Pozdrawiam wszystkich. Cieszę się, że tu trafiłam.
Obserwuj wątek
    • mejbi Re: ILU NAS JEST? 25.01.06, 22:33
      Mieszkamy w tej samej klatce, w końcu więc na siebie wpadniemy ;) Tymczasem
      witam na forum :)
      Pozdrawiam
      • aslani Re: ILU NAS JEST? 27.01.06, 21:00
        Cieszę się,że jest to forum. Zastanawiające jest tylko to, że generalnie wszyscy
        narzekają. Nie uważam się za totalną optymistkę, bo widzę trochę błędów i
        niedociągnięć, jednak radość z własnego mieszkania przeważa.
        Czy jest tu ktoś, kto jest zadowolony z tego, że wybrał to osiedle a nie jakieś
        inne?
        Realistka
        • luciussnow Re: ILU NAS JEST? 29.01.06, 15:30
          heh, ja jestem zadowolony.
        • dellice Re: ILU NAS JEST? 29.01.06, 19:43
          Witamy nowych mieszkańców! Ja też jestem zadowolona z miejsca zamieszkania - a
          pesymizmem płynącym z forum nie przejmuj się - fora mają to do siebie -
          najczęściej się na nich narzeka.
          • luciussnow Re: ILU NAS JEST? 30.01.06, 08:18
            myślę, że forum zastępuje dawny magiel (pamięta ktoś, co to?) lub czekanie w
            kolejce przed sklepem na kartkowany towar, gdzie ludzie mogli sobie ponarzekać
            głośno
            narzekanie to nasz narodowy sport
            • aslani Re: ILU NAS JEST? 30.01.06, 21:57
              Pamiętam co to magiel. Może trudno w to uwierzyć, ale jescze dwa lata temu
              mieszkałam koło magla. Przez cały rok były tam otwarte drzwi!!! Co za zapach!?!!
              Jeśli chodzi o towar na kartki to już gorzej....
          • mejbi Re: ILU NAS JEST? 30.01.06, 12:02
            Choć osobiście do pesymizmu mi bardzo daleko, twierdzę, że takie fora
            (osiedlowe) nie są po to, aby pisac na nich peany pochwalne. Czy to, że mieszka
            nam się dobrze, normalnie, na pewnym poziomie (którego nikt nie dał nam za
            darmo, a za który przecież zapłacilismy) jest czymś tak nadzwyczajnym, że
            powinno się tym chwalić? Przecież tak być powinno! Niemniej tym wszystkim,
            którzy chcieliby dać ujście swojemu zadowoleniu przypominam o istnieniu
            wątku "Pozytywnie" ;) Kazdy może tez tworzyć nowe "pozytywnie wibrujące" wątki,
            panuje tu wszak pełna wolność :)
            Pozdr
            PS. Dziś rano w windzie unosił się bardzo przyjemny zapach płynu do mycia
            podłóg, wow
    • aslani Re: ILU NAS JEST? 30.01.06, 21:23
      Pozdrawiam sąsiadów. Cieszę się, że ktoś jest zadowolony! Zamiast narzekać może
      trzeba coś zrobić? Może wspólnymi siłami uda nam się załatwić trudne sprawy?
      Fajnie byłoby żyć w zgranej wspólnocie. Zabrzmiało jakbym pisała o sekcie.
      Pozdrawiam...
      • jaszpa Re: ILU NAS JEST? 06.02.06, 17:18
        No fakt, ale ja swoich sasiadow z pietra widzialem tylko kilka razy.. wiekszosc
        studenci ;)
        • keisharain Re: ILU NAS JEST? 15.02.06, 22:38
          pozwolcie, ze i ja sie przywitam. mam na imie pawel i jestem uzalezniony od atanera od 7 lat ;) 3 lata na batorego, 3 na polance 1, a w styczniu rozpoczalem kolejny okres na polance 2 (etap 2 albo 3 - juz sie pogubilem).

btw. czy funkcjonuje juz portal mieszkancow, o ktorym pisza tutaj: www.ataner.pl/index_ataner.php?dzial=portal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka