sommer1 08.02.06, 12:41 Witam! Czy ktoś miał kontakt z tym lekarzem i może coś o nim powiedzieć? Będę wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajdek Re: Dr Posadzy-ortopeda 08.02.06, 15:38 witaj dr Posadzego znam od wielu lat - kiedyś był moim sąsiadem, potem miałem z nim do czynienia gdy moja siostra złamała nogę, lekarze którzy ja składali zrobili to źle, i zajął się nią właśnie dr Posadzy - zrobił to na tyle dobrze i fachowo, że obecnie nie ma zadnych problemów, przed jego interwencją było realne zagrożenie że siostra będzie kuleć do końca życia. Więc ja moge się o nim wypowiadać tylko o jako bardzo dobrym fachowcu, zresztą opinie o nim od osób znajomych, które też korzystały z jego pomocy są jednoznacznie pozytywne. Uważam ze jest fachowcem, sam gdybym miał jakiekolwiek problemy ortopedyczne zgłosiłbym sie do niego (pomijam juz aspekt ze go troche znam-ale to b. stare dzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sommer1 Re: Dr Posadzy-ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 11:25 Bardzo dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś