Dodaj do ulubionych

14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent????

14.02.06, 21:34
W dniu dzisiejszym Pan Prezydent NIE wygłosił orędzia do Narodu.
Naród oniemiał z wdzięczności.
Ale doba jeszcze się nie skończyła :):)
Obserwuj wątek
    • Gość: Obcy Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:04
      Były tu Panie różne prezydenty - był bierut, wałęsa, komuch kwaśniewski -
      przeżyjemy i to to.
    • Gość: kiks4 Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.06, 22:26
      Po wczorajszych doświadczeniach możemy oczekiwac, że w przypadku obstrukcji
      prezydenckiej czekac nas będzie orędzie z informacją, czego to własnie dzisiaj
      Prez. nie mógł zrobic.
      Skoro dzisiaj nie było orędzia więc układ wydalania działa poprawnie- i oby tak
      dalej:-))
    • pan.nikt Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? 14.02.06, 22:52
      Aleśż prostackie żarty.
      Takie na poziomie yntelygencj i z PO.
      I najgorsze, że ta POyntelygencja dotyka nawet osoby inteligentne.
      • wiktor_l Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? 14.02.06, 23:21
        Drogi Panie.Nikt, przynajmniej Ty nam zostajesz jako ostoja inteligencji i
        eleganckiego poczucia humoru, a nadto otwartości na merytoryczną dyskusję i
        zdrowy osąd niezbitych faktów.

Czy sobie też juz zaczynać wmawiać slusznosć działań PiSu, czy jeszcze wierzysz
        w "program" oparty o kilka niespojnych haseł?

Wiktor
        • pan.nikt Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? 14.02.06, 23:41
          bk
          • energy52 Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? 15.02.06, 09:59
            Ej, Niktoś, a jak się zapatrujesz na pomysł PO, który zakłada zgłoszenie ustaw
            proponowanych w kampanii przez PiS, a z których PiS nie ma zamiaru się wywiązać?
            • Gość: kiks4 Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.06, 17:16
              tak mi przyszło do głowy- czemu lub komumiało słuzyć to przedwczoprajsze
              zamieszanie?
              Jednym ze skutków zawirowania politycznego było gwałtowne, choć krótkotrwałe
              zachwiamie giełdy i spadek wartości złotówki. Na drugi dzień wszystko wróciło
              do normy.
              Ktoś, kto o tym wiedział, mógł nieźle zarobić na panicznej wyprzedaży przed
              orędziem.
              Nie chcę niczego sugerować, nie mam dodwodów, tylko podejrzenia. Ale już
              starożytni mówili- ten to uczynił, kto miał z tego korzyśc.

Jeśli podobny scenariusz będzie się powtarzał, to moje przypuszczenia zamienię
              w pewnośc....
              • wiktor_l Panie Nikt 15.02.06, 19:30
                Czy dziś Prezydent też wystąpi i opowie o dobrych i złych partiach?

Czy może już się puścił stołu i "odpadł"?

Bo może rzeczywiście trzeba jutro od rana zlecenia na gieldzie puscic;)))

Daj nam znać, jesteś tak zaangażowany, że na pewno wiesz coś więcej od nas:)))

Wiktor
                • pan.nikt Re: Panie Nikt 15.02.06, 21:07
                  Dla upadku giełdy i obyczajów wystarczą codzienne wystąpienia siejącego jadem
                  kabareciarza z Krakowa nijakiego Jana Marii Władysława Diabła.
                  • energy52 Re: Panie Nikt 16.02.06, 00:25
                    Oj Niktoś, nie przypominam sobie by działania Pana Jana Marii w jakiś negatywny
                    sposób wpłynęłny na giełdowe notowania.

Swoją drogą śmieszne są te nasze Kaczki jak tak człowiek zerknie na nie.
                  • wiktor_l Re: Panie Nikt 16.02.06, 09:50
                    Ale jesteś, tej!!

Podziel się z kumplami wyciekiem ze sztabu od Adasia Bielana np!

Też daj nam zarobić! Kiedy chomik znów podreguluje WIG?

Wiktor
                    • pan.nikt Re: Panie Nikt 16.02.06, 10:55
                      ???
                      Znów mnie z kimś mylisz.
                      Ja jestem polityczny Pan. Nikt
                      • wiktor_l Re: Panie Nikt 16.02.06, 11:01
                        Nie, nie wierzę że można tak uparcie bronić PiSu nie będąc jednym z motorów
                        propagandy - jak Bielan, Kaminski itp.

Jestem daleki od poparcia medycznej tezy Chejrona;)) Więc probuję sobie to
                        przetlumaczyć tym, że jesteś z nimi blisko. Daj forumowym kolegom znać, kiedy
                        szykujecie znow zachwianie giełdą przez Prezydenta, no nie bądź taki;)

Wiktor
                        • renepoznan Re: Panie Nikt 16.02.06, 14:17
                          wiktor_l napisał:
                          Daj forumowym kolegom znać, kiedy
                          > szykujecie znow zachwianie giełdą przez Prezydenta, no nie bądź taki;)

Moze jestem zbyt zgruźliwy ale czy naprawdę wierzysz, że PISowcy rozumieja
                          mechanizmy giełdowe? Bo ja nie za bardzo w to wierzę.
                          • pan.nikt Re: Panie Nikt 16.02.06, 18:25
                            Pewnie wszyscy PiS-owcy nie znają się na giełdzie, tak jak nie znają sie na
                            murarce, medycynie i kilku innych rzeczach.
                            Ale są tacy, którzy się znają, a to wystarczy.
                            • renepoznan Re: Panie Nikt 16.02.06, 18:41
                              pan.nikt napisał:

> Pewnie wszyscy PiS-owcy nie znają się na giełdzie, tak > Ale są tacy, którzy
                              się znają, a to wystarczy.

Jeżeli Ty tak twierdzisz. Ja myślałem, ze nie robią przekrętów giełdowych. Ale
                              jeżeli twierdzisz, że robia i potrafią - to wycofuję się z mego zaufania.
                              • pan.nikt Re: Panie Nikt 16.02.06, 18:46
                                Jakieś dziwne uproszczenie.
                                Znać się, a robić przekręty, to jednak dwie różne sprawy.

Skoro uważasz, że nie to czy to nzaczy, że w PO, kto się zna, to przekręce, a
                                uczciwi są tylko tępaki??
                              • chejron74 Re: Panie Nikt 16.02.06, 18:53
                                Ty to go dopiero podkrecasz! Zaraz sie zdekompensuje!
    • Gość: tyr Re: 14.02.2006r. - czego nie zrobił Prezydent???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:56
      tiny.pl/mwz9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka