walmart 23.02.06, 14:05 Czy warto wykupić kartę do poznańskiego Medicovera??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alchemik Re: Medicover-Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:13 mam wykupioną opcję rodzinną. Korzystam. Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
walmart Re: Medicover-Poznań 23.02.06, 15:48 Czy pracują tam dobrzy pediatrzy...? i jak wygląda opcja wizyt domowych w pilnych przypadkach oraz badania ambulatoryjne? przy okazji jaką kartę masz wykupioną? Dzięki za odp.. Odpowiedz Link Zgłoś
marcines01 Re: Medicover-Poznań 23.02.06, 16:15 tak sa dobrzy pediatrzy - dr Maciej Grela np - bardzo bardzo fajny pediatra - rowniez dr. Komuniecka (pracuje rowniez na oddziale dzieciecym na Nowowiejsciego. Co do posiadania karty - szczerze - mam rodzinna karte od 7 lat i nie wyobrazam sobie jej nie miec - mialem troche problemow roznego rodzaju i nigdy Medicover nie odmowil mi wykonania drogich badan np MR , czy tez konsultacji z najlepszymi dostepnymi specjalistami . Nawet w przypadkach skierowan do szpitala, gdzie trzeba zderzyc sie publiczna sluzba zdrowia pomagaja dzwoniac do lekarzy na dyzurach zeby nie bylo za ciezko. Tak sobie mysle - po co tak ich reklamuje - w koncu tez pare razy mnie wqurzyli ... Odpowiedz Link Zgłoś
marcines01 Re: Medicover-Poznań 23.02.06, 16:16 nie doczytalem do konca - co do wizyt domowych - dzwonisz - mowisz - dziecko ma goraczke - na to nei maja argumentow na odbicie - w ciagu godziny podjezdza pediatra. Co do lekarzy internistow - cwiczylem raz czy dwa - dziala tez - ale wtedy bylem unieruchomiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
walmart Re: Medicover-Poznań 24.02.06, 10:34 Dzięki... czy ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenie z Medicoverem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: Medicover-Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:15 walmart napisała: > Czy pracują tam dobrzy pediatrzy...? Co do pediatrów to ich nie znam choc moje dzieci 10-12lat były u pediatrów na wizytach. Pracuje w Medicaverze natomiast jeden z najlepszych diabetologów dr Ewa Łukomska >i jak wygląda opcja wizyt domowych w Nie korzystaliśmy. Dzieci nigdy nie były tak chore aby nie mogły udac się na umówioną wcześniej wizytę. Wizyta umawiana jest na konkretną godzinę i praktycznie nie zdażyło mi sie ani mojej rodzinie abym czekał dłużej niż 2-3minuty. Jezeli wizyta była umówiona z parodniowym wyprzedzeniem np. do lekarza specjalisty to wieczorem dnia poprzedzającego wizytę przypominają o niej SMS-em. > badania ambulatoryjne? Korzystałem z Okulisty, USG, badania krwi wszystko było na miejscu. >przy okazji jaką kartę masz > wykupioną? Dzięki za odp.. Jakąś rodzinną. Więcej wie na ten temat moją żona:-)))). Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: Medicover-Poznań 24.02.06, 14:06 a jakich mają ortopedów? możesz powiedziec coś bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
marcines01 Re: Medicover-Poznań 24.02.06, 15:18 no to akurat moja domena :) - a powaznie - skorzystalem raz - a pozniej wykorzystywalem ortopedow medicoverowych jako "skierowaczy" np na MR, a z uslug nie korzystalem - jest jeden o imieniu Marcin - niestety nie pamietam nazwiska , a ortopeda dzieciecym jest Pan pochodzacy z arabskich krajow - bardzo sympatyczny - nie pamietam niestety jak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
agnissa Re: Medicover-Poznań 24.02.06, 20:24 Pytam o ortopedów, bo sprawa jest poważna i chodzi o konstultację odnośnie dlaszego leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
walmart Re: Medicover-Poznań 24.02.06, 15:48 A polecacie jakiegoś pediatrę i ginekologa? Odpowiedz Link Zgłoś
marcines01 Re: Medicover-Poznań 27.02.06, 15:43 pediatra - jak pisalem - dr Maciej Grela, z ginekologow zona w medicover nie korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Medicover-Poznań IP: *.poznan.uw.gov.pl 28.02.06, 08:02 a jak kształtują się ceny kart? Odpowiedz Link Zgłoś
dzurga Re: Medicover-Poznań 28.02.06, 11:44 Najnizsza karta niebieska dla Klienta indywidulanego kosztuje 259 zl/mc. Ale w tym sa nielimitowane wizyty u specjalistow wszystkich specjalnosci, niemilitowany dostep do badan ambulatoryjnych, wizyty domowe, pogotowie, prowadzenie ciazy, testy alergiczne, szczepienie przeciw grypie, fizykoterapia i rehabilitacja, chirurgia jednego dnia, przeglada zdrowia wg norma swiatowych, znikzki na stomatologie, raz do roku pzreglad i czyszczenie zebow z kamienia. Dla firm jest taniej. Odpowiedz Link Zgłoś