Dodaj do ulubionych

"ORZEŁ" Kraków

IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:56
chcę się zapisać na kurs prawa jazdy do ośrodka Orzeł w Kraku.Czy ktoś z Was
tam chodził i czy możecie polecić mi fajnego instruktora /cierpliwego a nie
nerwusa, który dobrze uczy/. z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.net.autocom.pl 14.03.05, 17:26
      Cześć ja chodziłam do Orła polecam P.Schierle polecam gorąco ,bo to naprawdę
      super instruktor. Moja koleżanka też sie tam wlaśnie szkoli ,ale jeżdzi z panem
      Czubajem i też go bardzo chwali. Szerokiej drogi:)
      • Gość: Kasia007 Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 17:28
        Ja jeździłam z P Guzikiem i polexcam go gorąco bardzo świetny instruktor nie
        chwalac sie zdalam egzamin za 1 razem :) powodzenia
        • Gość: kajtek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:35
          dzięki
        • Gość: better Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 23:23
          Hej, ja tez jezdzialm z Guzikiem, swietny instruktor, rowniez zdalam za 1
          razem :D

Mialam tez pare jazd z Darkiem Pochoreckim (chyba tak sie nazywal). On jest
          super jako kumpel do pogadania, ale za duzo sie smialam zeby sie skupic na
          jezdzie ;)
          • Gość: Kasia007 Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:16
            A kiedy konczylas kurs?? bo ja jakos 11 stycznia a prawko zrobilam 18 lutego :)
            i oczywiscie poszlam do P. Guzika pochwalic sie mu a przy okazji podziekowac ze
            mnie tak dobrze przygotowal do egzminu a teraz juz sobie smigam
            samochodzikiem :)
            • Gość: better Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:20
              Ja mam prawko od 3 sierpnia ;)
              Tez oczywiscie odwiedzilam p.Guzika juz po egzaminie. Serio, strasznie mily
              czlowiek. Jestem mu naprawde dozgodnnie wdzieczna, bo polowa sukcesu nalezy do
              niego :)
              Ile to dobry instruktor moze dac...;)
              • Gość: Kasia007 Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:34
                no mówiąc szczerze ja też mu zawdzięczam połowe sukcesu a nawet bym powiedziala
                ze 75% naprawde moi znajomi ktorzu sie tam uczyli i mieli z nim jazdy to tez go
                bardzo chwala mojego chlopaka siostra tez miala z nim jazdy i tez go chwali
                tylko ze ona czeka na egzamin i wziela sobie jazdy doksztalcajace :)
                • Gość: kajtek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:31
                  a czy ktoś jeżdził z panem Michałem Kubackim?
                  • Gość: Krzysztof Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.net.autocom.pl 11.04.05, 15:01
                    Ja jeżdżę właśnie z P.Kubackim , juz prawie kończę kurs .jeżeli chodzi o
                    P.Michała to jest całkiem ok polecam .
                    • Gość: kajtek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:30
                      dzięki
                      • Gość: kajtek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 17:23
                        Elo! Jak wygląda ten Pan Michał Kubacki?? Mam w piątej jazdę i nie wiek jak go
                        rozpoznać. Pomoże mi ktoś!?
                        • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 12.04.05, 18:52
                          dobre pytanie! dołączam się do przedmówcy, ja w przyszłym tygodniu zaczynam z
                          nim jazdy i też nie wiem jak go rozpoznam :)
                          • Gość: kajtek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:48
                            W takim razie napewno chodziłeś ze mną na wykłady!! :P
                            • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 12.04.05, 22:50
                              kto wie, kto wie...:)
                              Ty masz jazdę wcześniej niż ja, więc w piątek czekam na wrażenia z jazdy i opis
                              zewnętrzny instruktora :)
                              • Gość: kajtek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:54
                                ok. To Ty masz 22 lata może?
                                • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 13.04.05, 16:31
                                  tak :) a skąd wiesz?
                                  • Gość: Michał Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:23
                                    Skojarzyłem sobię kim jesteś! Robiliśmy razem testy!@hehe
                                    • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 13.04.05, 21:54
                                      hehe, pamiętam :)
                                      no to daj znać jak będziesz po pierwszej jeździe!
                                      • Gość: Michał Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:53
                                        Było elegancko. Instruktor młody. Około 25 lat. Miły. Odrazu powiedział żeby mu
                                        mówić po imieniu. Najpierw mnie wzioł na lotnisko. Po 10 sekundach powiedział
                                        że nie wie po co tu przyjeżdzaliśmy i odrazu na ulice.Jeżdziłem szybko. Nawet
                                        90 km/h koło "Geant-a".Wszystko idealnie. Po 1 godzinie wziął mnie na 15minut
                                        na plac. Łuk- 1 raz idealnie. Później 2 razy jeszcze raz żebym powtórzył i
                                        znowu wszystko idealnie. Łuk już wyuczony po 7 minutach. 2-manewr zawracanie na
                                        trzy. Pierwszy raz i idealnie. Po 2 minutach drugi manewr nauczony. # manewr
                                        ruszanie pod górkę z ręcznego i nie. Wyuczony odrazu. Reszte czasu po mieście.
                                        Po Krakowie i po Nowej hucie. Ronda. Wszystko elegancko.Jak kończyłem zrobiło
                                        się ciemno. Miejscami było mokro. NAstępna jazda za tydzień w piątek.

JAk Ty pojeździsz to też napisz jak było. POZDRO :)
                                        • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 15.04.05, 21:58
                                          no to super, wygląda na to że w Orle sami fajni instruktorzy. Życzę przyjemnych
                                          jazd, pozdrawiam!
                                          • Gość: Michał Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 22:09
                                            Dzieki.:)
                                            • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 19.04.05, 09:57
                                              Właśnie wróciłem z pierwszej jazdy i było bardzo fajnie. Też pojechaliśmy
                                              najpierw na lotnisko i też długo tam nie zabawiliśmy :) na mieście najczęstsze
                                              słowa instruktora to "pilnuj pięćdziesiątki" bo trochę przyciskałem :)
                                              • Gość: mroofa Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.ghnet.pl 19.04.05, 10:14
                                                proszę o podanie namiarów na "Orła"
                                                • Gość: Piotrek Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.chello.pl 19.04.05, 12:58
                                                  www.orzel.krakow.pl
    • Gość: Kłamca Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:33
      Sorry. Ja tam nie robię tego prawka. Kolega mi tylko coś tam mówił i ja sobie
      pozmyślałem tam większość. Podałem się za swojego kolegę. Sorry. Ja mam
      dopiero 14 lat. Sorki
    • Gość: Kłamca Re: "ORZEŁ" Kraków IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:37
      Nie no żartuję. Ja tego prawka nie robię. Usłyszałem wszystko od koleżanki i
      ona mi mówiła jak jeździła. Kolega też tam robi więc podałem się za niego. Ja
      tego prawka nie robię.Kłamałem. MAm dopiero 14 lat.Przepraszam wszystkich.
    • Gość: :) Re: "ORZEŁ" Kraków IP: *.autocom.pl 20.04.05, 18:47
      a zapisz się do LUZ-u naprawdę gorąco polecam (-> www.luz.krakow.pl) :))) a w
      ORLE nie wiem jak jest;))) sorki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka