Dodaj do ulubionych

Dobra restauracja-Poznan???

27.02.06, 18:18
Szukam dobrej restauracji w Poznaniu,godnej polecenia obcokrajowcom.
Obserwuj wątek
    • lucyferciu Re: Dobra restauracja-Poznan??? 27.02.06, 18:50
      "Figaro" na Ogrodowej. Nie będziesz się wstydziła:) I blisko do Starego Browaru
      • lucyferciu Dodatkowe info 27.02.06, 19:00
        Możesz sobie obejrzeć jak wygląda

www.figaro.poznan.pl/
    • madzik81 Re: Dobra restauracja-Poznan??? 27.02.06, 18:59
      Wiem,ktorą restaurację powinniście omijać szerokim łukiem!Na pewno nie idzcie
      do restauracji o nazwie "NA POZIOMIE".Mieści się ona na ul.Półwiejskiej,blisko
      Starego Browaru.Myślę,że powinna zmienić nazwę na "NA NISKIM POZIOMIE".Nie
      dość,że brudne i wygniecione obrusy, oklejone i brudne karty dań, to jeszcze na
      dania czeka się około 45 minut!!!W dodatku są one mikroskopijne, a obsługa jest
      niefachowa i kelnerki, które chodzą jak w amoku nawet nie potrafią udzielić
      informacji na temat dań proponowanych przez ową restaurację...Moja noga tam
      więcej nie postanie!!!
      • Gość: Włodek z Grunwaldu Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.06, 22:02
        wszędzie popularna jest kuchnia włoska i dlatego polecam Ci gorąco Estellę na
        Garbarach jeśli to nie ma być szykowna, a zrelaksowana kolacja. To taka typowa
        reistorante cucina casalinga, czyli kuchnia domowa, a nie wystawna. Wielkie,
        smaczne porcje podane na luzie.
        • Gość: dunia Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.13, 15:45
          Wątek strasznie stary, ale temat jak najbardziej aktualny, wiecie może gdzie można zamówić dobre jedzenie w Poznaniu?
          • Gość: jolkhueb Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.13, 07:05
            Ja najczęściej zamawiam u nich: ostojacatering.com.pl/ . Jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
    • kasssika Re: Dobra restauracja-Poznan??? 18.02.14, 12:31
      Spróbuj U mnie czy u Ciebie na ul.Gwarnej. Dobra karkówka, dużo makaronów, a w piątki nawet pyry z gzikiem :)
    • Gość: arino Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.14, 17:07
      Na mnie duże wrażenie zrobiła Restauracja Powozownia. Mają tam świetny wystrój, a dzięki profesjonalnej obsłudze jest naprawdę niepowtarzalny klimat. Jedzenie bardzo dobre, ale ceny w miarę ok. Tu jest menu www.powozownia.pl/menu-restauracji/
      • Gość: Kun ktory mowi... Kun by sie usmial - z cen.... IP: *.188.103.pools.vodafone-ip.de 04.08.14, 17:59
        Nie dosc ze kryptoreklama to obroku w menu niet...!! Reasumujac - z kopyta tych luzakow na pastwisko i klacze doic...
    • apador Re: Dobra restauracja-Poznan??? 26.08.14, 22:24
      Obcokrajowcom można polecić na przykład: "U myśliwych", "Chatka Babuni" czy "Le Targ" - 3 bardzo różne propozycje :)
      Zainteresowanym tematem polecam właśnie o restauracjach w Poznaniu: www.smak-poznania.pl/ ;-)
    • jolllllaan Re: Dobra restauracja-Poznan??? 01.12.21, 19:27
      Polecam restaurację Oaza. Można tam dobrze zjeść w miłej atmosferze. Bardzo podoba mi się ta restauracja. Jest w ładnej okolicy i można spędzić miło czas w tym miejscu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka