takasobiekobietka 27.02.06, 18:18 Szukam dobrej restauracji w Poznaniu,godnej polecenia obcokrajowcom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Re: Dobra restauracja-Poznan??? 27.02.06, 18:50 "Figaro" na Ogrodowej. Nie będziesz się wstydziła:) I blisko do Starego Browaru Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Dodatkowe info 27.02.06, 19:00 Możesz sobie obejrzeć jak wygląda www.figaro.poznan.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madzik81 Re: Dobra restauracja-Poznan??? 27.02.06, 18:59 Wiem,ktorą restaurację powinniście omijać szerokim łukiem!Na pewno nie idzcie do restauracji o nazwie "NA POZIOMIE".Mieści się ona na ul.Półwiejskiej,blisko Starego Browaru.Myślę,że powinna zmienić nazwę na "NA NISKIM POZIOMIE".Nie dość,że brudne i wygniecione obrusy, oklejone i brudne karty dań, to jeszcze na dania czeka się około 45 minut!!!W dodatku są one mikroskopijne, a obsługa jest niefachowa i kelnerki, które chodzą jak w amoku nawet nie potrafią udzielić informacji na temat dań proponowanych przez ową restaurację...Moja noga tam więcej nie postanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Grunwaldu Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.06, 22:02 wszędzie popularna jest kuchnia włoska i dlatego polecam Ci gorąco Estellę na Garbarach jeśli to nie ma być szykowna, a zrelaksowana kolacja. To taka typowa reistorante cucina casalinga, czyli kuchnia domowa, a nie wystawna. Wielkie, smaczne porcje podane na luzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.11.13, 15:45 Wątek strasznie stary, ale temat jak najbardziej aktualny, wiecie może gdzie można zamówić dobre jedzenie w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolkhueb Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.13, 07:05 Ja najczęściej zamawiam u nich: ostojacatering.com.pl/ . Jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasssika Re: Dobra restauracja-Poznan??? 18.02.14, 12:31 Spróbuj U mnie czy u Ciebie na ul.Gwarnej. Dobra karkówka, dużo makaronów, a w piątki nawet pyry z gzikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arino Re: Dobra restauracja-Poznan??? IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.14, 17:07 Na mnie duże wrażenie zrobiła Restauracja Powozownia. Mają tam świetny wystrój, a dzięki profesjonalnej obsłudze jest naprawdę niepowtarzalny klimat. Jedzenie bardzo dobre, ale ceny w miarę ok. Tu jest menu www.powozownia.pl/menu-restauracji/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kun ktory mowi... Kun by sie usmial - z cen.... IP: *.188.103.pools.vodafone-ip.de 04.08.14, 17:59 Nie dosc ze kryptoreklama to obroku w menu niet...!! Reasumujac - z kopyta tych luzakow na pastwisko i klacze doic... Odpowiedz Link Zgłoś
apador Re: Dobra restauracja-Poznan??? 26.08.14, 22:24 Obcokrajowcom można polecić na przykład: "U myśliwych", "Chatka Babuni" czy "Le Targ" - 3 bardzo różne propozycje :) Zainteresowanym tematem polecam właśnie o restauracjach w Poznaniu: www.smak-poznania.pl/ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jolllllaan Re: Dobra restauracja-Poznan??? 01.12.21, 19:27 Polecam restaurację Oaza. Można tam dobrze zjeść w miłej atmosferze. Bardzo podoba mi się ta restauracja. Jest w ładnej okolicy i można spędzić miło czas w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś