Gość: heja IP: *.gorzow.mm.pl 03.03.06, 23:43 prosez o odp.wraz z podaniem rozkladu zajec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diana1982 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 04.03.06, 17:05 www.metrum.poznan.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.06, 19:09 wielkie dzieki!!obejrzalam stronke i chyba sie skusze!ceny niewygorowane a oferta bogata!!a mozesz mi polecic jakies konkretne zajecia???kto anjlepiej prowadzi??chce poprawic kondycje i troszke poprawic wyglada brzucha i nie tylko. z tego wynika ze najlepsze beda zajecia abt. za stepem nie przepadam...Dzieki za informacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana1982 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło IP: *.echostar.pl 05.03.06, 19:38 na stepie jest fajniej niz na abt, przede wszystkim dlatego ze poczatek zamiast tradycyjnej rozgrzewki ktora mas zna abt jest ze stepem, a to powoduje tzw.wiekszy wycisk ktory ja np. bardzo lubie ;-) osobiscie bardzo polecam (chodze na łokietka) pon.magda basic step i agnieszka(bardzo polecam abt na 21!!!profesjonalistka histepu, latino, hoshow i hi-lo nie polecam bo trudno tam znalezc typowe zajecia na miesnie brzucha, magdy.p nie polecam polecam michała w czwartki abt i marikę w piatki, generalnie wszyscy oprocz magdy p pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 06.03.06, 09:02 Witam Skoro wszyscy tak chwala METRUM (swoja wypowiedz napisalam w SZKOŁA I STUDIA) to jesli chcesz zgubic brzuch to zapomnij, ze zrzucisz go chodzac 2 razy czy 3 na ABT. Niestety tylko na tych cwiczeniach pracuje sie na mm. brzucha, jednak na zajeciach w METRUM instruktorzy maja przeotowane za malo serii na brzuszki, zebys mogla np. do lata wymodelowac brzuch. Wiem, ze brzuch to zmora kazdej kobiety, dlatego jesli chcesz szybko go zrzucic proponuje poza zajeciami np. w METRUM robic samej cwiczena w domu. Fakt, ze potrzeba mobilizacji, ale wierz mi, ze jak codzinnie zaczenisz cwiczyc o efekt murowany, a piekny brzuszek latem na plazy to marzenie kazdej kobiety:) Sama mialam co zrzucac jeszcze kilka lat temu, a ciezka praca nad swoim cialem i mordowanem sie brzuszkami;) dorobilam sie plaskigo brzucha. Na zajecia z tanca i arobiku chodze codziennie i gdzie tylko sie da. Bylam juz na przeroznych zajeciach i moge sie wypowiedziec na ten temat. Poza tym studiuje formy taneczne i widze jakie bledy robia instruktorzy, ktory tak chwalimy. Jesli masz jakie pytania pisz na mail ani122@gazeta.pl Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
diana1982 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 06.03.06, 18:25 najgorsze jest to ze samemu ciezko sie zmobilizowac, ja staralam sie i nie potrafie..poprostu lenistwo Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 07.03.06, 10:37 Pytanie jak bardzo chcesz schudnac czy tez wyrzezbic sylwetke. Tak na prawde najwazniejsze jest to, zeby samemu dobrze czuc sie "we wlasnej skorze". Jesli ktos akceptuje siebie, mimo zbytnich kraglosci to ma potrzeby z katowaniem sie;) Wiec jesli Ty czujesz sie dobrze taka jaka jestes to niepotrzbne Ci dodatkowe cwiczenia w domu. Ja jestem bardzo wymagajaca jesli chodzi o siebie, dlatego wyciskam z siebie siodme poty;) Dlatego zycze wiecej energii i checi, ktore i tak same przyjda z przyjsciem wiosny;) Odpowiedz Link Zgłoś
sposa Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 08.03.06, 15:11 Witam ,mam pytanko o metrum, a raczej rodzaju zajęć jakie proponują, otóż ja bym chciała dopiero zacząć chodzić na aerobik (do tej pory skromnie- czasem siłownia)który kojarzy mi się z ćwiczeniami,układami w rytm muzyki i na tym mi właśnie zależy ale jak czytam A.B.T.,PILATES,BASIC-STEP i inne to szczerze mówiąc niewiem które zajęcia są najlepsze dla mnie. Pomóżcie Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 09.03.06, 11:44 Witaj Jesli interesuje Cie aerobik w formie układow choreograficznych to polecam Hi- Lo oraz Fat Burner. Rowniez Basic- czy tez Hi-Step. Ostatnio w Metrum powstaly zajecia Latino, jednak rzeba lubic krecic tylkiem;) Zajecia ABT to rozgrzewka w formie krotkiego ukladu, a nastepnie seria cwiczen ksztaltujacych brzuch, uda i posladki. Podobnie Body Shape, ale tutaj ksztaltujesz wszystkie partie miesniowe dodatkowo stosujac rozne przyrzady. Polecam dzisiejsze zajecia u Michala (ABT i Fat Burner). Szczegoly znajdziesz tutaj www.metrum.poznan.pl/ Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
sposa Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 09.03.06, 14:21 Dziękuję za szybkaą odpowiedź:) Wygląda na to że zacznę od BASIC-STEP i A.T.B. Już sobie obiecałam - zaczynam od przyszłego tygodnia !! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:39 a ja polecam klub NIKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ani122 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 14.03.06, 09:02 Witaj W takim razie podziel sie prosze wrazeniami, bo jestem ciekawa jakie prowadza tam zajecia i jakie sa ceny? Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu wszystko masz Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło IP: 213.17.149.* 14.03.06, 11:48 www.niku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 23:09 www.feniksfitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
encja2 Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło 28.06.06, 17:14 A ja polecam Akademię Ruchu na Piekarach, gdzie zajecia prowadza instruktorki z Dynamixu. Byłam na różnych zajęciach w METRUM, ale nie bardzo mi się podobało. Niezbyt ciekawe i zróżnicowane układy. Instruktorki tez jakieś dziwne. Jedna po zajęciach do mnie podeszła i zaczęła się śmiać, ze mi się nogi trzęsły (w końcu to mięśnie pracują na takich zajęciach), więc się zraziłam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
monikinda niku 09.07.06, 10:35 Witam. Zawsze chodziłam do metrum na łokietka. Teraz zapiszę się do niku. Cena 135 od rana do 15:00 wydaje mi się przystępna. Można ćwiczyć i ćwiczyć. Gdybym chciała tyle samo czasu spędzić w metrum musiałabym kupić chyba 3 karnety na 12 wejść. Zobaczymy co wyjdzie mi korzystniej!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelinka Re: Aerobik-gdzie???za ile?gdzie warto/tanio/miło IP: *.icpnet.pl 01.08.15, 00:44 Zapraszamy Panie w każdym wieku do nas: marcelinkafitness.pl/zajecia-grupowe/ Jesteśmy kameralnym klubem, tylko dla Pań. W szczególności polecamy nowość: LATINO FITNESS marcelinkafitness.pl/latino-fitness Zapraszamy! Klub Studio Fitness Marcelinka Odpowiedz Link Zgłoś