Dodaj do ulubionych

*** szukam dziewczyny ***

14.03.06, 12:28
Cześć!
Mam niecałe 22 lata i dotąd żyłem w samotności. Postanowiłem z tym zerwać i
dlatego założyłem ten wątek. Mam 174 cm wzrostu i ważę 65 kg, brązowe oczy,
normalnie zbudowany. Interesuję się komunikacją miejską, dużo jeżdżę rowerem.
Lubię długie spacery, słuchanie muzyki, kameralne imprezy i ogólnie przebywać
wśród bliskich znajomych. Mam duże, aczkolwiek specyficzne poczucie humoru.
Poszukuję dziewczyny z Poznania lub ościennej miejscowości, w wieku 17-22
lata, która by mnie zaakceptowała takim jakim jestem. Zainteresowane
Forumowiczki proszę o kontakt na adres e-mail specjalny_adres@op.pl -
gwarantuję odpowiedź na każdy list.

Pozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 12:48
      Hehe.
      "jako pierwszą randkę oferuję zwiedzanie zajezdni".. Fajny klimat generalnie, ja
      kiedyś moją X zabrałem 55 na Nową Wieś. Ale wtedy było lato i lasy tamte były na
      prwade fajne.

Ode mnie szczere życzenia powodzenia.
    • energy52 Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 13:41
      Miłośnik miejskiego przewoźnika i to jeszcze samotny?

Świat zmierza ku upadkowi!
      • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 14.03.06, 13:47
        To, że miłośnik nie jest tutaj istotne. Ważne jest tylko to, w jakiej sprawie
        pisze i WYŁĄCZNIE tego się 3majmy !
        • energy52 Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 13:53
          Skoro zamieściles takową informacje w swoim "anonsie" to musi być to dla Ciebie
          istotny element Twojego życia. Natomiast wybranka Twoja, ewentualna rzecz
          jasna, rada będzie jeśli pozna Twe zainteresowania, nie sądzisz?

Proponuję ładnie sie ubrać, nastawic pozytywnie, dać wiarę własnym mozliwosciom
          i udać się, wieczorową porą, gdzieś między ludzi! Oczywiście tramwajem ;)
          • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 14.03.06, 15:58
            To jest bardzo ważny aspekt mojego życia, a ponieważ ogólnie moją sytuację
            określam jako stabilną w innych sferach, nie będę dłużej zwlekał z szukaniem
            Tej, która jest dla mnie przeznaczona.
            • r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 21:20
              dialog:
              - dlaczego nie wróciłeś do domu na noc?? zdradzasz mnie??
              - nie kochanie. musiałem się przejechać 233...
    • Gość: mih Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.06, 19:38
      hmm twoj wzrost chyba troche komplikuje sprawe... no i te zamilowanie do
      komunikacji miejskiej - to brzmi podejrzanie. czy w chwilach wolnych jezdzisz
      sobie rowerem za jakims ulubionym autobusem?
      dobra - we mnie jest tyle romantyzmu co w przecietnym buldozerze ;)
      • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 14.03.06, 20:24
        Mój wzrost komplikuje sprawę? Proszę szerzej na ten temat. A za autobusami nie
        jeżdżę, bo w Poznaniu nie mam roweru. Ale ten wątek jest w zupełnie innej
        sprawie i nie będę tutaj prowadził opowieści o komunikacji miejskiej. Poszukuję
        dziewczyny i tylko to jest teraz istotne!!!
        • energy52 Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 20:30
          Gość portalu: lovempk napisał(a):

> Mój wzrost komplikuje sprawę?

Mamy tabor niskopodłogowy ;)

Poszukuję dziewczyny i tylko to jest teraz istotne!!!

Idę coś przekąsić i tylko to jest teraz istotne!!!
          • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 14.03.06, 20:37
            No tego już nie ma możliwości pogodzić. Co mają moje 174 cm wzrostu do taboru
            niskopodłogowego?! Dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia, czy pojazd
            którym jadę jest wysoko- czy niskopodłogowy i myślę, że czas najwyższy zamknąć
            dywagacje o tych rzeczach, bo piszemy nie na temat.
            • energy52 Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 20:43
              Zdecydowanie masz racje!
        • Gość: mih Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.06, 21:10
          skoro tak ci zalezy na znalezieniu babki, to moze zostawmy temat wzrostu...
          ale..... z drugiej strony samotnosc ma szereg zalet dostrzegalnych glownie
          wtedy, gdy nie jest sie juz singlem. czy wziales pod uwage, ze kobieta ma jakies
          zainteresowania - w 99% przypadkow odmienne od twoich. ma tez przyjaciolki,
          ktore masz wielkie sznse niepolubic i mamuske, ktora przy odrobinie pecha moze
          przeobrazic sie w zyczliwa tesciowa. czy warto? przeciez mozesz jezdzic
          autobusami, jesc pizze palcami, omijac szerokim lukiem wszystkie obowiazkowe
          przyjecia, wazne spektakle i ambitne premiery, grac w kosza po 22.00 a nawet
          podgladac sasiadke z "naprzeciwka", mozesz isc z kolegami na film z chuckiem
          norrisem, siorbac spagetti, sabotowac zdrowa zywnosc, pic tanie piwo z puszki,
          odwiedzac sasiadke, ktora wczesniej podgladales (teraz juz wiesz kiedy jest
          sama), zbierac skasowane bilety kolejowe lub monety z NRD, zaniedbywac obowiazki
          domowe bez zadnych konsekwencji, glosowac na PSL itd. itp. jedna kobieta moze
          zresetowac caly twoj piekny kawalerski swiat... ARE YOU SURE?

• r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 21:22
            mih, a ja się zastanawiam jak uzmysłowić komuś że jestem singlem z wyboru.. ;)
            dzięki.. ;)
            • Gość: mih Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.06, 21:39
              no coz a mi fajnie jest niekiedy ... powspominac ;)
          • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 14.03.06, 22:04
            I'm sure!
            Nic nie może trwać w nieskończoność. Życie singla może ma swój urok, ale to nie
            o to chodzi. Mam już prawie 22 lata, nigdy nie miałem żadnej partnerki, a
            pewnych spraw się nie przeskoczy. Jestem człowiekiem i nie zamierzam żyć w
            swoim wyalienowanym świecie. Otwarłem się na zmiany, jak nigdy wcześniej, to
            jest mój czas i zrobię wszystko, by nie uznać go za stracony.
            • r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 14.03.06, 22:48
              No, przeskoczyć się nie przeskoczy, ale przefrunąć bądź przelecieć zawsze można...
            • Gość: alicja Re: *** szukam dziewczyny *** IP: 62.3.160.* 15.03.06, 07:41
              Trwaj przy swoim postanowieniou, jest tyle fajnych dziewczyn a sąsiadki nie
              zawsze są warte podglądania. Dziewczyna to nie żona. Nie ograniczaj swoich
              poszukiwań do internetu. Nawet na przystankach autusowych codziennie można
              spotkać mnóstwo samotnych, sympatycznych dziewczyn
              • lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** 15.03.06, 17:44
                Niby tak, ale przecież żadna nie nosi identyfikatora, że szuka chłopaka. Nie ma
                środków, żeby to sprawdzić, a poza internetem trudno jest szukać...
                • grzechu_s Re: *** szukam dziewczyny *** 23.07.06, 14:04
                  lovempk napisał:

> Niby tak, ale przecież żadna nie nosi identyfikatora, że szuka chłopaka. Nie ma
                  >
                  > środków, żeby to sprawdzić, <b>a poza internetem trudno jest szukać</b>...

Jeśli będziesz szukał partnerki tylko w internecie to na 99% już do końca życia
                  będziesz singlem, prawiczkiem. <b>Wyjdź między ludzi</b> najlepiej wieczorem.
                  Idź gdzieś na dyskotekę lub do pubu, najlepiej takiego gdzie można tańczyć.
                  Szukasz partnerki do prawdziwego życia a nie surfowania po internecie więc w
                  prawdziwym życiu jej szukaj!
            • conena Re: *** szukam dziewczyny *** 16.03.06, 08:08
              Gość portalu: lovempk napisał(a):

> I'm sure!
              > Nic nie może trwać w nieskończoność. Życie singla może ma swój urok, ale to
              nie
              >
              > o to chodzi. Mam już prawie 22 lata, nigdy nie miałem żadnej partnerki, a
              > pewnych spraw się nie przeskoczy. Jestem człowiekiem i nie zamierzam żyć w
              > swoim wyalienowanym świecie. Otwarłem się na zmiany, jak nigdy wcześniej, to
              > jest mój czas i zrobię wszystko, by nie uznać go za stracony.

ja tego posta rozumiem tak: "chcę po prostu stracić wreszcie dziewictwo!" ale,
              trzeba przyznać, bardzo ładnie powiedziane;)
              • lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** 16.03.06, 16:34
                Wydaje mi się, że znalezienie swojej drugiej połowy, a utrata dziewictwa do
                dwie kompletnie różne sprawy i nie można ich traktować jako tożsamych. Chodzi
                mi, jak zaznaczyłem w pierwszej wypowiedzi, o ZNALEZIENIE DZIEWCZYNY.
                • Gość: wujek dobra rada Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.06, 21:23
                  Zabrałes sie chłopie zbyt naukowo do roboty. Jak myslisz- czy na Twój post zaczną odpowiadac dziewczyny?
                  A skąd mają wiedzieć, że piszesz serio?
                  A jeśli nawet jesli którać odpowie, to skąd będziesz miał pewnośc, że to nie jest podpucha i na randke przyjdzie np. V.i.k.k.a z dr.Haberbuschem?
                  Więc raczej rozglądaj się w świecie realnym- nie powiesz, że studiujesz w seminarium, gdzie z natury nie ma żadnych dziewczyn.
                  Może nie uwierzysz, ale pewnych rzeczy nie można robić na zimno, jeśli znajomośc ma być czymś ważnym, to musi temu towarzyszyć nagłe, wzajemne zauroczenie. Wiem co piszę, przeszedłem przez to i własnie mineło mi 35 lat wspólnego, satysfakcjonującego obie strony pozycia.
                  PS
                  Zone poznałem krótko przed trzydziestką ( moja trzydziestką nie jej). I to ma praktyczny wymiar- żona jest dużo młodsza i dziś ma to istotne znaczenie.
                  Więc podsumowując- zapomnij o internecie , zacznij się rozglądać i uzbrój w cierpliwość
                  • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 16.03.06, 23:37
                    Niestety zarówno na studiach (Politechnika), jak i w ogóle w mojej branży
                    faceci stanowią mniej więcej 95 procent ogółóu. Tak więc nie jest to dobra
                    sytuacja.
                    • Gość: zyczliwa Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.icpnet.pl 17.03.06, 20:22
                      To moze zacznij chodzic na jakies wyklady na kierunkach zdominowanych przez
                      kobiety. W koncu nikt nie sprawdza "na wejsciu" na wyklad czy aby jestes
                      studentem konkretnego wydzialu. I przy okazji czegos sie nauczysz...
                      • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 18.03.06, 09:25
                        Dzięki, wezmę to pod uwagę
                    • Gość: Zięć Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 06:45
                      A po co ci teściowa?
                      • Gość: wujek dobra rada Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.06, 09:27
                        Cały czs pamiętaj, że jesli z pary- mężczyzny z kobietą ma powstać trwały związek na całe życie to musi temu towarzyszyc głębokie uczucie- nie wstydźmy się go nazwać- to jest właśnie miłość. Być może to brzmi śmiesznie dzisiaj, miłośc jest słowem ogranym,literatura i kino przerobiły ten temat na wszystkie sposoby- nan codzień się nie uzywa tego określenia ale świata nie zmienisz.
                        Stosowanie rozwiązań "siłowych" czyli próby nawiązywania znajomości na siłe i liczenie, że może cos z tego będzie, może i są skuteczne, ale na bardzo krótką metę.
                        Na innym wątku tego forum młody człowiek donosi,, że ma już ustalony termin ślubu a tu nagle walnęło go- przypadkowo poznana kobieta zasłoniła mu cały świat- i co on ma zrobic.
                        O coś takiego mi chodzi- jeśli poznasz kogoś i będzie temu towarzyszyc takie własnie zauroczenie- to będzie to dobry prognostyk. Oczywiście, nie muszę dodawać, że zauroczenie musi byc obustronne, co podnosi nieco poziom trudności.
                        W każdy razie staraj sie odróżnić ziarno od plew- pomyśl, że dziewczyny odczuwają taką samą potrzebę poznania drugiej osoby jak ty, a być może są przy tym bardziej nerwowe ze względów czysto biologicznych- w tym okresie czas dla kobiet płynie dużo szybciej. Uważaj, abyś nie spotkał kogoś, kto kierując sie czystym wyrachowaniem będzie symulował uczucie. I to by było na tyle...
                        • Gość: M Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.icpnet.pl 23.03.06, 11:25
                          "Uważaj, abyś nie spotkał kogoś, kto kierując sie czystym wyrachowaniem będzie
                          symulował uczucie. I to by było na tyle..."
                          To jest niestety prawda. Pamietam jak na 3 roku zaczal sie sezon "polowan na
                          meza". Niestety zdecydowana wiekszosc z tych malzenstw juz sie skonczyla.
                        • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 23.03.06, 13:35
                          Dzięki za podpowiedzi... Szkoda mi jednak tego, że dotąd żadna dziewczyna do
                          mnie nie napisała. A chodziłoby nawet, żeby po prostu poznać kogoś nowego. Nie
                          mam pomysłów na inne sposoby zawierania takich znajomości... Wiem, że istnieją,
                          ale ja nie do wszystkiego się nadaję.
                          • Gość: kobieta Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:51
                            Chcesz nawiązać nowe znajomości? Moja wielka rada: idź na kurs tańca. Wiele
                            wartościowych dziewczyn przychodzi uczyć sie tańca bez partnera. Mężczyzn jest
                            najczęściej dużo mniej niż kobiet. Wniosek nasuwa się sam.
                            Tak było w moim przypadku, poszłam na kurs, bo zawsze chciałam się nauczyć
                            tańczyć i poznałam miłość mojego życia, za kilka miesięcy się pobieramy.
                            Warto spróbować:)
                            Pozdrawiam
    • Gość: tosia i zosia Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 24.03.06, 10:21
      Witaj!
      Ale w swojej ofercie nic nie wspomniałeś o finansach! I to powazny błąd.
      Zadna atrakcyjna, ładna , inteligentna i porzadna dziewczyna nie poleci na
      jakiegos biednego bez przyszłosci frajera. One sie cenia tylko pustaki leca na
      takich jak Ty. Na co mi sa potrzebne Twoje zainteresowania skoro my bedziemy
      chodzic do MOPS po zapomogę.
      • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.crowley.pl 24.03.06, 23:08
        No, bardzo ciekawe podejście do tematu. W takich jednak postach na Forum
        pisanie o pieniądzach i konkretnych perspektywach byłoby przynajmniej
        nierozsądne.
        • Gość: Rafal Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.06, 11:51
          Miej Nadzieję. Trochę sensownych dziewczyn też korzysta z komunikacji publicznej
          i wcale nie podniecają się osiłkami w blachosmrodach, ani nie marzą o tym, o
          czym każe marzyć Cosmopolitan czy Wysokie Obcasy. Takich dziewczyn jest
          wprawdzie mało, ale są i warto poświęcić nawet trochę czasu i zaangażowania.
          Życzę więc powodzenia :-)
      • r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 02.05.06, 21:23
        Blachy.
      • Gość: gatuzi Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 12:22
        a ty kochasz faceta czy jego kase, umawiasz sie na spotkanie to pierwsze
        pytanie ile zarabiasz i jaki masz samochod!! ciekawe podejscie do tematu , moze
        jeszcze ma podac numer konta ???
    • Gość: S.W.A.T Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:39
      Jesteście dla siebie stworzeni:

neo.blogownik.pl/
      • Gość: Neo Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 19:15
        Witam!
        Widzę, że coś tu o mnie wspomniano ;)
        Może wszystkich zdziwię, ale interesuję się komunikacją i jestem dziewczyną.
        Dziwne? Może, ale mi to nie przeszkadza. Nie są mi obce nazwy: MAN NG 313,
        Neoplan N4020,RT6N1, itd.
        Życzę powodzenia w poszukiwaniach ;)
        Pozdrawiam serdecznie
        MKM Poznań :D
        • Gość: S.W.A.T Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:23
          > Życzę powodzenia w poszukiwaniach ;)

Mamy rozumieć, że nie jesteś zainteresowana ofertą lovempk? Czy to ostateczna
          decyzja?
          • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:12
            Lovempk też jest zainteresowany tą sprawą, co samo się przez się rozumie.
            • Gość: Neo Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:38
              Jak mogłabym być z człowiekiem, którego nie widziałam na oczy, nie znam i nie
              mam o nim bladego pojęcia?:> Rozumiem- po kilku spotkaniach, po nawiązaniu
              wspólnej nici porozumienia...;) Ale w takiej formie- odpada.
              Na pocieszenie- zapraszam na linię "0" :D
              Pozdrawiam
              Neo
              • Gość: lovempk Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 21:07
                Mnie tymczasowo nie ma w Poznaniu, ale po 8 maja możemy się jakoś zderzyć.
                • Gość: Neo Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 22:40
                  Ok. Jak wrócisz, to odbierz maila :)
                  Nic więcej tu nie napiszę.
                  Pozdrawiam serdecznie
                  Koniec.
                  • r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 02.05.06, 21:25
                    Hyhyhy.. nie ma to jak "podsunąć temat" we własciwe ręce :)
                    • Gość: Zainteresowana Re: *** szukam dziewczyny *** IP: 80.51.57.* 23.07.06, 13:24
                      Czy ktoś się może orientuje jak się rozwija znajomość Neo z Lovempk?
                      wyszperałam ten wątek i jakoś mnie tak zainteresowało to :)))

pozdrawiam :)
                      • Gość: mih Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.06, 14:08
                        mam nadzieje, ze dobrze. slyszalem, ze specjalnie dla nich MPK wprowadzil nowe
                        klimatyzowane autobusy -> pewnie zeby w te upalne dni ich goraca znajomosc nie
                        ulegla przegrzaniu ;)
                      • r0bur Re: *** szukam dziewczyny *** 24.07.06, 01:34
                        Dawno Neo nie widziałem, i nie wiem. Ale kiedyś zapytam, jak będzie okazja.
                        • Gość: Neo Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:58
                          Do wszystkich zinteresowanych historią.
                          Widzieliśmy się i widujemy na imprezach komunikacyjnych, ale (używając
                          metafory) nasze tramwaje jeżdżą po innych torach. ;)
                          P.S. Robur- ja też dawno Ciebie nie widziałam. ;)
                          Pozdrawiam!
    • Gość: mih Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.06, 22:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=40194724
    • posla Re: *** szukam dziewczyny *** 14.04.06, 02:15
      Tutaj szukaj:
    • Gość: steryl Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 02:54
      gratuluję odwagi! :]

3mam za Ciebie kciuki! zaineresowania i ogólnie wrażenie są okej!

tylko przez pierwsze 4 randki unikaj tego tematu jak ognia! Ja też nie wspominam o parowozach, i warto! :D

i nie przejmuj się tymi ironizującymi gumisiami, oni nie mieliby odwagi by postawić sprawę tak jasno i bezpośrednio jak to zrobiłeś! :)
    • Gość: Wesoły Diabeł Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.echostar.pl 02.05.06, 01:09
      Jako człek doświadczony, 33 letni, po jednym 7 letnim związku ( takim zaczętym w
      LO a skończonym po studiach (cóż, życie ;). Potem po 2 latach szeleństw (nie
      żebym się chwalił, ale prawie co weekend coś się działo, i nie była to aktywność
      tylko w celu wesołej zabawy, ja faktycznie kogoś szukałem. A potem zawsze coś
      nie pasowało. Druga sprawa, że miałem wtedy nieco zbyt hedonistyczne podejście
      do życia w ogóle.). Po dwóch krótkowtrwałych, ale dłuższych niż kilka dni
      związków z internetu (a'propos - wymiana zdjęc jak najszybciej, potem może byc
      niezręcznie). Obecnie w szczęśliwym związku, zmierzającym do ślubu wielkimi
      krokami, jako pólprofesjonalista mogę powiedzieć tak: jak miłości będziesz
      szukał, to gó.. znajdziesz. To przewrotne uczucie ma to do siebie, że to ono
      szuka Ciebie, a nie Ty jego. Zauważ, że szukasz "jakiejś" dziewczyny. Byle Cie
      polubiła. Czyli co? Byle było? I nawet jak się do siebie przyzwyczaicie to to na
      pewno jest to, czego oczekujesz od życia? Chcesz być potem kolejnym Allem Bundy?
      I, na Boga, nie pisz na wstępie, że Cię kominikacja miejska interesuje, ciekawe
      osobliwości możesz sobie praktykowac pożniej i to Twoja sprawa. Ja na przykład
      zbieram kiczowate przedmioty, ale odkryto to już w zaawansowanej fazie związku i
      uznano za nieszkodliwe. Tym 174 się nie porzejmuj (ale i nie chwal) biorąc pod
      uwagę wagę to gruby nie jesteś, a to już dobrze, bo nasz pieprzony ludek
      przyswaja z USA tylko to, co najgorsze, a więc fast foody, fascynację koszykówką
      (sam jestem tym akurat zainfekowany) itd. zamiast pracowitości i otwartości.
      Aniłej, za chwilę będziesz atrakcyjny daltego, żeś szczupły.
      • Gość: Wesoły Diabeł Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.echostar.pl 02.05.06, 01:25
        Kończąc-mniej szczegółów osobistych, więcej życia. Tak świat jest zrobiony, że
        nie przypadkiem jest prawie pół na pól mężczyzn i kobiet. Teraz policzmy. W
        Poznaniu i okolicach mieszka jakieś 1 000 000 ludzi. Około połowy to kobiety. A
        więc 500 000. Załóżmy pesymistyvcznie, że 80 jest zajętych - zostaje. Jest 100
        000 nie zajętych. Załóżmy dalej, że ze względów wiekowych w grę nie wchodzi 80%
        z nich. Zostaje 20 000. Teraz możemy powybrzydzać. 80% z nich nie odpowiada
        Twojemu wzorcowi piękna-zostaje 4000. Znaczna część z nich, to dresiary, które
        kręci BMW (btw świetne auto, ale ze złą konatacją towarzyską), a nie MPK. Nie
        sądze, żeby połowa z połowa z w.w. 20 000 zaliczała się do dresiar, a nawet
        jeśli, to zostaje 10 000. 10 000 miłych, ładnych, interesującxych młodych
        kobiet. Można by komlikowac dalej, i zejść w końcu do, powiedzmy, tysiąca. To i
        tak dużo. A nie liczę, jakże miłych memu sercu, przyjezdnych studentek. Masz
        ogromne sznase, ze strzałą amora w końcu Was trafi. Chyba, że głosowałeś na PiS.
        Jeśli tak, porzuć wszelkie nadzieje :)
    • Gość: precious Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:12
      no no... witaj Konrad!! szukasz dziewczyny?? czy może już znalazłeś?? oj oj...
      desperacko brzmi to Twoje hasło... Szukam dziewczyny... no, ale powodzenia...
      mimo wszystko... tylko, moim skromnym zdaniem, zapomniałeś dodać kilku
      szczegółów dotyczących... jak TY to określiłeś... tego, jaki jestes... domyślam
      się, że chodziło ci o wygląd zewnętrzny... koniecznie napisz coś o tym...
      pozdrawiam!!
    • Gość: primo Re: *** szukam dziewczyny *** IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.06, 23:07
      "dialog:
      - dlaczego nie wróciłeś do domu na noc?? zdradzasz mnie??
      - nie kochanie. musiałem się przejechać 233...
      "

Dialog nr 2:
      -kochanie, gdzie byles tak dlugo?
      -wracalem 13, w szczycie
      -taak? ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie!
      No i becki...

A na serio: powodzenia, stary, moze sprobuj jakiegos serwisu randkowego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka