klcia33 24.03.06, 11:42 Dziewczyny, stwórzmy sobie listę dobrych położnych na Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiakk77 Re: Położne -top lista z namiarami 24.03.06, 17:08 Mogę polecić Wiolettę Sułkowską - rodziłam z nią 08 marca br, konkretna i bardzo pomocna - polecona przez przełożoną p. Małgorzatę Pięt pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
klcia33 Re: Położne -top lista z namiarami 24.03.06, 20:09 gosiakk77 a mogłabyś przesłac mi na maila gazetowego namiary do pani Wioletty? klcia33@gazeta.pl dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1077 Re: Położne -top lista z namiarami 24.03.06, 18:44 wprawdzie poród dopiero przede mną ale mam zamiar sprawdzić p. Dorotę Wawrzyniak, którą mi poleciła znajoma. Czy ktoś może ma doświadczenie z tą położną? Odpowiedz Link Zgłoś
leni_wa p.Maria Szafranska!Aniol! 03.04.06, 16:06 Pani Maria pracuje z Lutyckiej. Cudowna, fantastyczna. nawet najciezszy porod jest wspanialym przezyciem dzieki niej! Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
tinuviel21 Re: p.Maria Szafranska!Aniol! 09.06.06, 13:33 hej czy moglabym Cie prosic o jakis kontakt do tej pani? juz jakis czas temu slyszalam o niej same super rzeczy i bardzo chcialabym z nia porozmawiac. btw przeraza mnie wizja nacinania- czy mozna u niej tego uniknac? z gory dziekuje za odp pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
grajda2 Re: Położne -top lista z namiarami 04.04.06, 12:28 polecam gorąco p. Bogusie! konkretna stanowcza ale przy tym tez cierpliwa i bardzo pomocna! rodziłam z Nią w lutym , pierwsze dziecko, 3 h i córcia juz była z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
kocia181 Re: Położne -top lista z namiarami 13.04.06, 22:05 Jestem osobą, która pracuje ale i rodziła na Polnej, więc chyba mogę się wypowiadać. Poród mój odbierała Iwonka Marczak. to nie jest człowiek, ona jest aniołem.Mówi się o niej różne rzeczy, szczególnie lekarze(ci jej zazdroszczą intuicji i doświadczenia), ale ta kobieta uratowała mnie przed cięciem cesarskim. Będę jej za to wdzięczna do konca życia. Jest człowiekiem bezinteresownym, pomoże każdej kobiecie, nie pozwoli by komukolwiek stała się krzywda.Miłe panie, opiszcie swoje wrażenia, opinie. Przecież to pomoże tym, które teraz chodzą z brzuszkami. Wydaje mi się, ze wielkopolskie kobiety sa mało aktywne i niechętnie biorą udział w akcji Rodzić Po Ludzku. Opiszcie położne, lekarzy, jak jest ze studentami, czy wchodzący do sal przedstawiają się. Ta akcja jest dla nas. pozdrawiam wszystkie brzuchatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kama.garbi Renata Antecka 31.05.06, 16:08 bardzo ciepła kochana osoba pełna profesjonalistka Odpowiedz Link Zgłoś
aski.poz Dorota Wawrzyniak 31.05.06, 22:23 Energiczna, przesympatyczna kobieta. porod sprawny, profesjonalny, spokojny.. a byl moment grozy - spadalo tetno. serdecznie polecam! nastapene dziecko tylko z dorota :))) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarita5 Re: Grażyna Lehwark 08.06.06, 19:37 Super położna z Polnej. Rodziłam ja, moja siostra też u niej i teraz kolejne dziecko chcę też z nia urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś