Dodaj do ulubionych

Sortowanie śmieci

07.04.06, 12:55
Co powiecie na pomysł sortowania smieci? Ja chętnie wrzucałabym oddzielnie
chociaż plastyk i makulaturę. Kiedys stały takie pojemniki jeszcze jak trwała
budowa. Czy one jeszcze są czy ja może niedowidzam?
Obserwuj wątek
    • asia189 Re: Sortowanie śmieci 09.04.06, 20:27
      Super pomysł! Widziałam,że w domkach na przykład na Pogodnej raz na jakiś czas
      wystawiaja posegregowane śmieci. Może skontaktować się z tą firmą, która wywozi
      śmieci? jeżeli się czegoś dowiem, na pewno napiszę!
      • luckie Re: Sortowanie śmieci 10.04.06, 22:09
        super, super, ciekawe tylko pod czyimi oknami - może wnioskodawców? hmmm?
        większość z nas pod swoimi śmietnika raczej mieć nie chce...
        • przemo_rz Re: Sortowanie śmieci 11.04.06, 00:20
          No właśnie. Może na Gwiaździstej?. Pozbyli się już raz śmietników od siebie i
          Agrobex nie pytając nikogo z Księżycowej rozbudował śmietnik. Może teraz w
          ramach rewanżu postawić tam pojemniki na segregację odpadów?
          • asia189 Re: Sortowanie śmieci 13.04.06, 22:23
            Czy toczy się jakaś wojna między Gwiaździstą i Księzycową? I co mają do tego
            śmietniki? Przecież jeżeli ktoś będzie chciał sortować indywidualnie to chyba
            nikomu nie będzie przeszkadzać? A śmietnik na Ksieżycowej powiększyli, ponieważ
            zlikwidowano pojemniki na końcu ulicy, które miały być tylko na czas budowy a
            itak były dłużej. Pewnie, że nikomu( w tym również sobie) nie życzę widoku na
            śmietnik
        • agajak2 Re: Sortowanie śmieci 11.04.06, 12:38
          Może zastąpic jeden zwykły takim na makulaturę czy plastik w miejscu gdzie one
          juz się znajdują?
    • azabell Re: Sortowanie śmieci 19.04.06, 11:14
      FIRMA ZYS SEGREGUJE ŚMIECI U SIEBIE więc proponuję nie przejmować się więcej tą
      sprawą. A tak a propos śmieci, może każdy zwracałby lepiej uwagę na to aby
      nasze śmieci zajmowały jak najmniej miejsca, niektórzy potrafia wielkie kartony
      wyrzucać bez poskładania, a potem śmieci wylatują z kubłów i mieszkańcy
      Księżycowej 11 mają super widok. Ale co to obchodzi tych, którzy nie mają
      widoku na śmietnik.........prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka