Dodaj do ulubionych

Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.02, 17:48
Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ
I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie
Obserwuj wątek
    • Gość: Manius Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 18:47
      Za zyczenia dziękuję w imieniu zdecydowanej większości mieszkańców Pyrogrodu ;)
      Z tą wrogością nie jest chyba tak źle - ja osobiście Wrocław lubię, a
      Wrocławiaków szanuję.
      MAniuś
      p.s. również życzę Wam Wszystkiego Najlepszego - taniego internetu,
      niezawodnych połączeń i oby wysokie taryfy TP SA jak najszybciej trafiły do
      wrocławskiego Muzeum Poczty i Telekomunikacji
      • camouflage Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 18.12.02, 20:52
        Jakiej wrogości ? Nie ma nic takiego pomiędzy Poznaniem a Wrocławiem.
        A życzę mieszkańcom obu miast porządnej drogi łączącej te miejscowości.
    • Gość: grzes Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 21:16
      Wrogosc to wymysl paru zakompleksionych frustratow, nie ma zadnej wrogosci!
      Pozdrawiam Wroclaw!
      • Gość: Marvin Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.icpnet.pl 18.12.02, 21:23
        Gość portalu: grzes napisał(a):

> Wrogosc to wymysl paru zakompleksionych frustratow, nie ma zadnej wrogosci!
        > Pozdrawiam Wroclaw!

frustraci !!!! Doskonałe określenie :))))
        Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: Pomimo wrogości Wrocławia do Poznania IP: *.*.*.* 19.12.02, 07:21
      Gość portalu: Wrocławianie napisał(a):

> Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ
      > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie

Dziekujemy i wzajemnie :-)
      • Gość: MaciejK Re: Pomimo wrogości Wrocławia do Poznania IP: *.radiomerkury.pl 19.12.02, 07:43
        Tytuł bardzo zabawny-no cóż na czym ta wrogośc niby polega? Nasze koziolki są
        agresywne-atakuja Wrocławian? Stary nie mam schizofrenii ani mani
        prześladowczej nielubic mogę co najwyżej pewnych osób a jakiegoś miasta za co?
        Moze mi sie najwyzej nie podobać i tyle(to akurat Wrockowi nie grozi). Internet
        nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością-jeśli ktoś wypociny zakompleksionych
        baranów odbiera za poglad ogółu mieszkańców to takze powinien sie leczyć.
        Pozdrawiam i równiez wszystkiego dobrego na Świeta i w Nowym Roku.
        • Gość: gosc Re: Pomimo wrogości Wrocławia do Poznania IP: *.*.*.* 19.12.02, 07:59
          Gość portalu: MaciejK napisał(a):

> Tytuł bardzo zabawny-no cóż na czym ta wrogośc niby polega? Nasze koziolki są
          > agresywne-atakuja Wrocławian?

Nie: P.B oglosil projekt tramwajowania naszych odwiecznych wrogow z Wroclawia
          (do Warszawy jest tymczasowo za daleko albo za zimno :-) ). Poza tym to ponoc
          oni spalili nasza wygospodarowana (najlepiej w Polsce i w ogole Europie
          centralnej i daleko wschodniej!) szopke... :-). A koziolki swoja droga sa
          slaskozerne...

> Stary nie mam schizofrenii ani mani
          > prześladowczej nielubic mogę co najwyżej pewnych osób a jakiegoś miasta za co?

Ty tez nie masz? Ale fajnie... Nie czujesz sie odosobniony tutaj? Ja troche...

> Moze mi sie najwyzej nie podobać i tyle(to akurat Wrockowi nie grozi).
          Internet
          >
          > nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością-jeśli ktoś wypociny zakompleksionych
          > baranów odbiera za poglad ogółu mieszkańców to takze powinien sie leczyć.

Wlasnie. Sam, w realu, w zyciu bym nie naskakiwal na mieszkancow jakiegos
          miasta na ich forum, bo mialbym namacalne okaleczenia :-).

> Pozdrawiam i równiez wszystkiego dobrego na Świeta i w Nowym Roku.

Dziekuje, wzajemnie i sie przylaczam do zyczen...
    • Gość: Lechita Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: 219.240.32.* 19.12.02, 11:53
      Gość portalu: Wrocławianie napisał(a):

> Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ
      > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie

Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila
      sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki.
      • the_dzidka Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 19.12.02, 13:18
        A ja Ci życzę, Lechito, odwrócenia Twoich zyczeń (takie moje voodoo) - ale nie
        w kierunku Poznania, tylko twoim własnym.
      • Gość: Hm.. Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 02:19
        Gość portalu: Lechita napisał(a):

> Gość portalu: Wrocławianie napisał(a):
        >
        > > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZ
        > EŃ
        > > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie
        >
        > Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila
        > sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki.

A ja Ci zycze duzo zdrowia (psychicznego) i troskliwej opieki lekarskiej w
        zakladzie zamknietym. Z dala od internetu.
      • pawelciu Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 20.12.02, 20:07

>
        > EŃ
        >
        > Moje marzenie: Panie Boże: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i
        zeby spalila
        > sie ich starowka.Tylko sie nie pomyl i nasz Poznań od wszelkiego nieszczęścia
        zachowaj
        I kto tu bardziej jest podobny do Kargula i Pawlaka?

• Gość: fernando Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.12.02, 20:47

>
        > EŃ
        >
        > Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila
        > sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki.

jest to moralnie i politycznie nie poprawne ale doalczam sie do tych zyczen!mam
        zle wspomnienia z Wroclawia!
        ps.ale staram sie polubic je z calych sil!(jak narazie bezskutecznie)
        • Gość: Hm.. Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 21:37
          Gość portalu: fernando napisał(a):

> Gość portalu: Lechita napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Wrocławianie napisał(a):
          > >
          > > > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH
          > MARZ
          > > EŃ
          > > > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie
          > >
          > > Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spali
          > la
          > > sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki.
          >
          > jest to moralnie i politycznie nie poprawne ale doalczam sie do tych zyczen!
          mam
          >
          > zle wspomnienia z Wroclawia!
          > ps.ale staram sie polubic je z calych sil!(jak narazie bezskutecznie)

Jesli z powodu zlych wspomnien z Wroclawia (zapewne zwiazanych z konkretna
          osoba lub osobami) zyczysz tysiacom pozostalych wroclawian tego, zeby spalilo
          sie im Stare Miasto, to jestes po prostu chory psychicznie. Lecz sie, poki nie
          jest za pozno i nie zrobiles jeszcze nikomu krzywdy:(
    • redakcja Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 19.12.02, 13:29
      Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego najlepszego
      admini forum poznańskiego
      • Gość: asd Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.02, 15:25
        redakcja napisała:

> Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego najlepszego
        > admini forum poznańskiego

wszystkim mieszkancom poznania zycze wesolych swiat (z wyjatkiem takich
        gejofili jak: pb czy radost i innych oraz oczywiscie z wyjatkiem najwiekszego
        geja wsrod polonii kanadyjskiej i najwiekszego znawcy rowow w ameryce pln -
        lechity)

do redakcji: przeczytajcie sobie w tym watku post - zyczenia geja lechity, a
        zrozumiecie dlaczego postanowilem zareagowac na jego debilizmy i pojawilem sie
        na tym forum.

wkrotce zaczne pisac o rodzince i szczegolach zycia lechity. swoja droga nie
        dziwie sie ze zwial do kanady, skoro tu byl spalony. po tych wszystkich
        rzeczach jakie tu nawyprawial. ci 5 letni chlopcy, co on tu narozrabial.
        interesowala sie nim nawet prokuratura w poznaniu. eh takich jak lechita to
        powinni juz po urodzeniu kastrowac!
    • tow.szarikow Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 19.12.02, 17:28
      oryginalny tytuł jak na wątek z życzeniami

WESOŁYCH ŚWIĄT !!
    • Gość: Dominik Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 19:50
      Ja życze wszystkim Wrocławiakom i Poznaniakom wszystkiego najlepszego i
      wzajemnej sympatii, której nie brakuje. Nie dajmy się napuszczać wzajemnie
      przez paru debili, którzy mają z tego radochę. 18lat mieszkałem we Wrocławiu,
      obecnie jestem mieszkańcem pyrlandii i nie spotkałem się z wyrazami wrogości z
      żadnej ze stron. A może jestem fajny gościu :))) ???
      • pawelciu Podejdźta no do płota jak i my podchodzimy 20.12.02, 20:36
        Jest wrogość czy jej niema.Telewizja uraczy nas(dosłownie)filmem "Sami swoi"
        Proponuję by wszyscy po obu ustronach rzeki Baryczy,śmiejąc się z Kargula i
        Pawlaka,zadali sobie pytanie rodem z "Rewizora" Gogola,Z czego się się
        śmiejemy? Z siebie się śmiejemy

Zgoda,zgoda Pan Bóg wtedy rękę poda- to dla tych, którzy czują się nobilitowani

Tak więc Poznaniacy podejdźta, do płota czy Baryczy jako i my podchodzimy
        Amen.
        Wszystkiego najlepszego dla Poznania, poznaniaków, poznanianek, koziołków,
        Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku
    • Gość: fernando Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.12.02, 17:48
      no dobra moze z tym spaleniem to zly pomysl sorry...ale mam zle wspomnienia z
      Wroclawia i nic ich nie wymarze!
    • walpoz Re: KTO Wypisuje takie bzdury ? 22.12.02, 21:17
      Zazwyczaj nie czytam takich bzdurnych wypowiedzi.
      Ale jestem mieszkańcem Poznania a urodziłem się we Wrocławiu .....
      Ludzie nie zachowujcie się jak "głupolkibice" którzy dla swoich celów
      rozpuszczają pogłoski na temat lubię-nie lubię.
      Zastanówcie się komu potrzebne są takie informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka