Gość: Wrocławianie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.02, 17:48 Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manius Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 18:47 Za zyczenia dziękuję w imieniu zdecydowanej większości mieszkańców Pyrogrodu ;) Z tą wrogością nie jest chyba tak źle - ja osobiście Wrocław lubię, a Wrocławiaków szanuję. MAniuś p.s. również życzę Wam Wszystkiego Najlepszego - taniego internetu, niezawodnych połączeń i oby wysokie taryfy TP SA jak najszybciej trafiły do wrocławskiego Muzeum Poczty i Telekomunikacji Odpowiedz Link Zgłoś
camouflage Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 18.12.02, 20:52 Jakiej wrogości ? Nie ma nic takiego pomiędzy Poznaniem a Wrocławiem. A życzę mieszkańcom obu miast porządnej drogi łączącej te miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 21:16 Wrogosc to wymysl paru zakompleksionych frustratow, nie ma zadnej wrogosci! Pozdrawiam Wroclaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvin Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.icpnet.pl 18.12.02, 21:23 Gość portalu: grzes napisał(a): > Wrogosc to wymysl paru zakompleksionych frustratow, nie ma zadnej wrogosci! > Pozdrawiam Wroclaw! frustraci !!!! Doskonałe określenie :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomimo wrogości Wrocławia do Poznania IP: *.*.*.* 19.12.02, 07:21 Gość portalu: Wrocławianie napisał(a): > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie Dziekujemy i wzajemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: Pomimo wrogości Wrocławia do Poznania IP: *.radiomerkury.pl 19.12.02, 07:43 Tytuł bardzo zabawny-no cóż na czym ta wrogośc niby polega? Nasze koziolki są agresywne-atakuja Wrocławian? Stary nie mam schizofrenii ani mani prześladowczej nielubic mogę co najwyżej pewnych osób a jakiegoś miasta za co? Moze mi sie najwyzej nie podobać i tyle(to akurat Wrockowi nie grozi). Internet nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością-jeśli ktoś wypociny zakompleksionych baranów odbiera za poglad ogółu mieszkańców to takze powinien sie leczyć. Pozdrawiam i równiez wszystkiego dobrego na Świeta i w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pomimo wrogości Wrocławia do Poznania IP: *.*.*.* 19.12.02, 07:59 Gość portalu: MaciejK napisał(a): > Tytuł bardzo zabawny-no cóż na czym ta wrogośc niby polega? Nasze koziolki są > agresywne-atakuja Wrocławian? Nie: P.B oglosil projekt tramwajowania naszych odwiecznych wrogow z Wroclawia (do Warszawy jest tymczasowo za daleko albo za zimno :-) ). Poza tym to ponoc oni spalili nasza wygospodarowana (najlepiej w Polsce i w ogole Europie centralnej i daleko wschodniej!) szopke... :-). A koziolki swoja droga sa slaskozerne... > Stary nie mam schizofrenii ani mani > prześladowczej nielubic mogę co najwyżej pewnych osób a jakiegoś miasta za co? Ty tez nie masz? Ale fajnie... Nie czujesz sie odosobniony tutaj? Ja troche... > Moze mi sie najwyzej nie podobać i tyle(to akurat Wrockowi nie grozi). Internet > > nie ma wiele wspólnego z rzeczywistością-jeśli ktoś wypociny zakompleksionych > baranów odbiera za poglad ogółu mieszkańców to takze powinien sie leczyć. Wlasnie. Sam, w realu, w zyciu bym nie naskakiwal na mieszkancow jakiegos miasta na ich forum, bo mialbym namacalne okaleczenia :-). > Pozdrawiam i równiez wszystkiego dobrego na Świeta i w Nowym Roku. Dziekuje, wzajemnie i sie przylaczam do zyczen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: 219.240.32.* 19.12.02, 11:53 Gość portalu: Wrocławianie napisał(a): > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 19.12.02, 13:18 A ja Ci życzę, Lechito, odwrócenia Twoich zyczeń (takie moje voodoo) - ale nie w kierunku Poznania, tylko twoim własnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm.. Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 02:19 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: Wrocławianie napisał(a): > > > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZ > EŃ > > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie > > Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila > sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki. A ja Ci zycze duzo zdrowia (psychicznego) i troskliwej opieki lekarskiej w zakladzie zamknietym. Z dala od internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelciu Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 20.12.02, 20:07 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: Wrocławianie napisał(a): > > > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZ > EŃ > > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie > > Moje marzenie: Panie Boże: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila > sie ich starowka.Tylko sie nie pomyl i nasz Poznań od wszelkiego nieszczęścia zachowaj I kto tu bardziej jest podobny do Kargula i Pawlaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernando Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.12.02, 20:47 Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: Wrocławianie napisał(a): > > > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZ > EŃ > > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie > > Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spalila > sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki. jest to moralnie i politycznie nie poprawne ale doalczam sie do tych zyczen!mam zle wspomnienia z Wroclawia! ps.ale staram sie polubic je z calych sil!(jak narazie bezskutecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm.. Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 21:37 Gość portalu: fernando napisał(a): > Gość portalu: Lechita napisał(a): > > > Gość portalu: Wrocławianie napisał(a): > > > > > Życzymy wszystkim Poznaniakom WESOŁYCH ŚWIĄT SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH > MARZ > > EŃ > > > I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!! Wrocławianie > > > > Moje marzenie: zeby wroclaw splajtowal,aby wszytsko tam padlo i zeby spali > la > > sie wasza starowka. Mam nadzieje ze sie spelni. Dzieki. > > jest to moralnie i politycznie nie poprawne ale doalczam sie do tych zyczen! mam > > zle wspomnienia z Wroclawia! > ps.ale staram sie polubic je z calych sil!(jak narazie bezskutecznie) Jesli z powodu zlych wspomnien z Wroclawia (zapewne zwiazanych z konkretna osoba lub osobami) zyczysz tysiacom pozostalych wroclawian tego, zeby spalilo sie im Stare Miasto, to jestes po prostu chory psychicznie. Lecz sie, poki nie jest za pozno i nie zrobiles jeszcze nikomu krzywdy:( Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 19.12.02, 13:29 Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego najlepszego admini forum poznańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.02, 15:25 redakcja napisała: > Bardzo dziękujemy i również życzymy wszystkiego najlepszego > admini forum poznańskiego wszystkim mieszkancom poznania zycze wesolych swiat (z wyjatkiem takich gejofili jak: pb czy radost i innych oraz oczywiscie z wyjatkiem najwiekszego geja wsrod polonii kanadyjskiej i najwiekszego znawcy rowow w ameryce pln - lechity) do redakcji: przeczytajcie sobie w tym watku post - zyczenia geja lechity, a zrozumiecie dlaczego postanowilem zareagowac na jego debilizmy i pojawilem sie na tym forum. wkrotce zaczne pisac o rodzince i szczegolach zycia lechity. swoja droga nie dziwie sie ze zwial do kanady, skoro tu byl spalony. po tych wszystkich rzeczach jakie tu nawyprawial. ci 5 letni chlopcy, co on tu narozrabial. interesowala sie nim nawet prokuratura w poznaniu. eh takich jak lechita to powinni juz po urodzeniu kastrowac! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia 19.12.02, 17:28 oryginalny tytuł jak na wątek z życzeniami WESOŁYCH ŚWIĄT !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 19:50 Ja życze wszystkim Wrocławiakom i Poznaniakom wszystkiego najlepszego i wzajemnej sympatii, której nie brakuje. Nie dajmy się napuszczać wzajemnie przez paru debili, którzy mają z tego radochę. 18lat mieszkałem we Wrocławiu, obecnie jestem mieszkańcem pyrlandii i nie spotkałem się z wyrazami wrogości z żadnej ze stron. A może jestem fajny gościu :))) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelciu Podejdźta no do płota jak i my podchodzimy 20.12.02, 20:36 Jest wrogość czy jej niema.Telewizja uraczy nas(dosłownie)filmem "Sami swoi" Proponuję by wszyscy po obu ustronach rzeki Baryczy,śmiejąc się z Kargula i Pawlaka,zadali sobie pytanie rodem z "Rewizora" Gogola,Z czego się się śmiejemy? Z siebie się śmiejemy Zgoda,zgoda Pan Bóg wtedy rękę poda- to dla tych, którzy czują się nobilitowani Tak więc Poznaniacy podejdźta, do płota czy Baryczy jako i my podchodzimy Amen. Wszystkiego najlepszego dla Poznania, poznaniaków, poznanianek, koziołków, Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernando Re: Pomimo wrogości Poznania do Wrocławia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.12.02, 17:48 no dobra moze z tym spaleniem to zly pomysl sorry...ale mam zle wspomnienia z Wroclawia i nic ich nie wymarze! Odpowiedz Link Zgłoś
walpoz Re: KTO Wypisuje takie bzdury ? 22.12.02, 21:17 Zazwyczaj nie czytam takich bzdurnych wypowiedzi. Ale jestem mieszkańcem Poznania a urodziłem się we Wrocławiu ..... Ludzie nie zachowujcie się jak "głupolkibice" którzy dla swoich celów rozpuszczają pogłoski na temat lubię-nie lubię. Zastanówcie się komu potrzebne są takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś