dominikrz 23.12.02, 11:49 DLA WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW STOLICY WIELKOPOLSKI ORAZ REGIONU pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, Oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przemcio... Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA POZNAŃ *** IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 21:09 No i ja was wszystkim pozdrawiam.Troche zdziwiony jestem tymi zyczeniami bo nic mi nie niwadomo o zwiazkach Poznania z Rzeszowem.Ale zawsze milo miec kolejnego sprzymierzenca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA POZNAŃ *** IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.12.02, 22:23 pozdrawiam rzeszów i zycze all best !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dominikrz Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA POZNAŃ *** 24.12.02, 22:19 Gość portalu: przemcio... napisał(a): > No i ja was wszystkim pozdrawiam.Troche zdziwiony jestem tymi zyczeniami bo nic > > mi nie niwadomo o zwiazkach Poznania z Rzeszowem.Ale zawsze milo miec kolejnego > > sprzymierzenca! W SUMIE W SWIĘTACH TO CHODZI O ŻYCZLIWOŚĆ A TAK TO W SUMIE RZESZÓW ŁĄCZY Z POZNANIEM EKSPRES WIELKOPOLANIN :):) Z POZNANIA GŁ. DO RZESZOWA GŁ. TO JUŻ ZAWSZE JAKIŚ ZWIĄZEK :):):) GORĄCE POZDROWIONKA Z PODKARPACIA Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA POZNAŃ *** 25.12.02, 01:27 rowniez pzdr. z zamarznietego Poznania:) mantis Odpowiedz Link Zgłoś
szamanek Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA POZNAŃ *** 29.12.02, 20:51 Całkiem niedawno Wrocław pozdrawiał Poznań. Czyżbyśmy sobie zyskiwali coraz więcej sprzymierzeńców? Niedługo pojawi się post WAWA: POZDR 4 PŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernando Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA POZNAŃ *** IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 16:41 no i tu mozna cos ciekawego poczytac zadnych przeklenstw (jak z Wroclawiem),zycze tez dobrze calemu miastu Rzeszow i okolicom!!! ps dzieki za dobre slowa Odpowiedz Link Zgłoś