kattrin1 Re: Troszkę o lekach 13.08.04, 08:47 Znowu za szybko,sorki, wczoraj miałam wizytę u gina i dał mi luteinę od 15dc do @ (podobno mam mi pomóc w zajściu). Moje pytanie brzmi, recepte dostałam na luteine pod język (taka dostałam w aptece) a ginka powiedziała, ze moge brać pod jezyk lub dopochwowo, czy w takim razie te tabletki podjęzykowe mogę brać dopochwowo??? I drugie pytanko, moze troszke głupiutkie, jesli mogę dopochwowo to jak poradzić sobie rano z jej braniem, czy nie wypłynie, jak sie zachować?? Pomóżcie plisssssss juz za kilka dni mam zacząć brać... Dzięki z góry, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gg24 Re: Troszkę o lekach 13.08.04, 09:01 Można te tabletki brać dopochwowo, ja tak brałam przez 5 cykli. Tabletka tak się przykleja, że nie wypada, a rozpuszczona nie wypływa. gg Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: Troszkę o lekach 13.08.04, 13:24 lepiej gdybyś zaczęła ją brać 2 dni po owulacji Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 Re: Troszkę o lekach 13.08.04, 14:07 Ewo,to u mnie tak właśnie bedzie chyba wychodzić, nareszcie mam cykle 28-29 dniowe. Czy przy takich cyklach 15 dzień na rozpoczęcie luteiny jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
kacha135 Re: Troszkę o lekach 13.08.04, 08:59 czesc ja mialam ten sam problem moja gin kazala mi dopochwowo ale jak zobaczylam ze sa doustnie to zrezygnowalam . tym bardziej ze kobieta w aptece prawie oniemiala ze zdziwienia jak jej powiedzialam o zaleceniach gin. Moj cykl uregulowal sie jakos sam i juz pozniej nie wracalam do tematu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolek35 Re: Troszkę o lekach IP: *.dbn.pl / *.pl 13.08.04, 13:29 Mi lekarz zapisał dopochwowo i takie dostała w aptece tylko do stosowania dopochwowo. Budze się na 1,5 do 1 godziny przed planowanym wstaniem i wkładam tabletkę, aby zdążyła się wchłonąć. Nic nie cieknie po wstaniu, a więc lekarstwo przyjete Odpowiedz Link Zgłoś