the_dzidka 27.12.02, 15:09 I mam nadzieję, ze wszyscy dobrze się bawili przez minione trzy dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffmarkus Re: Witam poświątecznie IP: *.icpnet.pl 27.12.02, 17:27 Witam również, tylko, że międzyświątecznie:)- jeszcze sylwester! Ja przeżyłem jak zwykle- generalnie było fajnie, rodzinnie, tylko ... powinienem przeznaczyć trochę czasu na obowiązki studenta:( Trudno, jutro spadam w góry, więc poczekają do nowego roku. P.S.1> Jak Ty, Dzidko, przeżyłaś święta? Tak się martwiłaś... Na pewno były lepsze od przypuszczeń. P.S.2> Czy ktoś może coś zrobić z pogodą- idzie ocieplenie:( P.S.3> Ponieważ do końca tego roczku mnie nie będzie to: Samych sukcesów w Nowym'03 życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Witam poświątecznie 27.12.02, 18:08 Gość portalu: ffmarkus napisał(a): > Witam również, tylko, że międzyświątecznie:)- jeszcze sylwester! A tak, ale nad tym zaczną myśleć dopiero od jutra!! :-) > > P.S.1> Jak Ty, Dzidko, przeżyłaś święta? Tak się martwiłaś... Na pewno były > lepsze od przypuszczeń. Dziękuję że o tym pamiętałeś... W pewnym sensie były niestety dokładnie zgodne z przypuszczeniami (nie o wszystkich sprawach napisałam tu na forum), za to reszta była całkiem znośna. Z tego się cieszę. No i trochę wrzuciłam na luz - to może dlatego? Moze za parę lat doprowadzę Gwiazdkę powtónie do ideału? :-) > P.S.2> Czy ktoś może coś zrobić z pogodą- idzie ocieplenie:( Już poczarowałam, uroki ku Południu odczyniłam :-) > P.S.3> Ponieważ do końca tego roczku mnie nie będzie to: Samych sukcesów w > Nowym'03 życzę!!! A ja Tobie, żeby.... nie wiem. "Po prostu bądź". Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Witam poświątecznie 28.12.02, 09:25 czyli za rok jeszcze więcej luzu i będzie OK, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
couleur3 Re: Witam poświątecznie 29.12.02, 01:35 Ja szanowni Państwo wybywam na sylwka do stolicy (tej na B.) Liczę też że mnie wreszcie jakiś tamtejszy medyk uwolni od dolegliwości z kręgosłupem. Pożyjemy - przekonamysię . Miłego sylwka wszystkim (tobie Dzidziencjo - szczególnie !) Odpowiedz Link Zgłoś