Dodaj do ulubionych

Arboretum w Kórniku

26.04.06, 12:58
Kochani! Dajcie jakis cynk czy już mozna zobaczyć kwitnące magnolie?Czy
jeszcze coś kwitnie?, Żona mi głowe suszy ,chciałbym wiedziec czy juz warto.
Jezeli ktoś ostatnio był baardzo proszę o Info .
Obserwuj wątek
    • zdzisl Re: Arboretum w Kórniku 26.04.06, 12:59
      czy jest tam jakas kamerka?
    • l.george.l Re: Arboretum w Kórniku 26.04.06, 14:00
      Magnolie? Chyba różaneczniki i rododendrony. Mniejsza o to. Jak będzie kolorowo, to niech ktoś da znać. Zrobimy forumową wycieczkę do Kórnika.
      • zdzisl Re: Arboretum w Kórniku 26.04.06, 14:16
        Jasne, ze rózaneczniki i rododendrony!! ale jestem zakręcony/ nie botanik/ a
        magnolie tez sa fajne. Czekam na wycieczkę!
        • joakle Re: Arboretum w Kórniku 26.04.06, 14:44
          Magnolie na początku maja, a różaneczniki trochę później. Nie byłam w arboretum
          w ostatnich dniach, ale w Kórniku w ogródkach juz widać albo duże pąki, albo
          całe kwiaty. Mysle lada dzień bedą i w arboretum. Akurat na długi weekend.
          • Gość: Ania Re: Arboretum w Kórniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:15
            Ja byłam w Kórniku 3 tygodnie temu, jak kwitły krokusy i sniezynki. Pąki
            magnoli i różaneczników wygladały bardzo ok, chyba nic nie przemarzło
            Plan kwitnięcia mozna znaleźć na stronie
            www.idpan.poznan.pl/arboretum/imprezy.html
    • Gość: 100%alkohol Re: Arboretum w Kórniku IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 12:20
      w zeszłym roku na 1 maja kwitły magnolie, więc w tym roku tez powinny ;)
      • Gość: kiks4 Re: Arboretum w Kórniku IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.06, 21:21
        a czy wśród eksponatów można tam znaleźć jakiegoś zasuszonego europosła?
        • zdzisl Re: Arboretum w Kórniku 28.04.06, 13:01
          Macieja nie widziałem,- ale widziałem "SWETERKA"- w sweterku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka