Dodaj do ulubionych

Za tydzień rozpoczynają się juwenalia

07.05.06, 18:34
ah, za dużo komercji, ambicji, za mało studenckiego zaangażowania ze strony
obu organizatorów. Cóż, bawimy się od pon do soboty.
Obserwuj wątek
    • Gość: friko Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: 150.254.93.* 07.05.06, 20:30
      Moim zdaniem Juwenalia Politechniki i Ekonomicznej to pelna zenada. Widzialem
      program na stronie, ktora chyba juz przestala dzialac. Czy moze mi ktos
      wytlumaczyc, jak to jest mozliwe, ze tylko dwie uczelnie maja znacznie lepszy
      program koncewrtow niz wszystkie panstwowki i pozostale inne szkolki?

Warta jest swietnym miejscem. Bardzo mi sie tam podobal dzien irlandzki. Bylo
      mokro, mnostwo komarow, odlewac sie trza bylo na wale i ogolnie jedna wielka
      kicha z tego wyszla.

Jestem ciekawy, ile Mezo czasu potzebuje, zeby przestac plywac po
      powierzchni? :P
      • Gość: Cyrkiel Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 08:52
        Tak trochę orientuję się w kwotach wynagrodzeń dla zespołów i zastanawia mnie
        jedno. Uniwerek i kilka uczelni mają kilka zespołów o ogólno-krajowej sławie, a
        Politechnika + 18 innych uczelni ma tylko Łzy?? To jest jawne złodziejstwo. Co
        Politechnika zrobiła z tymi funduszami?? Wstyd mi za mój samorząd. Widać, że
        klasa polityczna, także ta młoda jest także zepsuta. Szkoda.
        • Gość: Organ. Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.hstl6.put.poznan.pl 09.05.06, 09:25
          Łzy i Sweetnois + przeglad kapel rockowych to dzialka AR w sobote. Politechnika odpowiada za wieczor klubowy , pokaz laserow takich jak na Armin Van Buuren (tylko 4 a nie 6).. Uwarzasz ze Samorzad dziala nieuczciwie? to czemu nie przyjdziesz i nie zobaczysz rozliczen....
          • Gość: Wkurzony cyrkiel Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 12:33
            A rozliczenie za słynny koncert na którym Kazik nie wyszedł, bo zgineło jego
            wynagrodzenie, macie?
          • Gość: Fanka T.Love Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.06, 12:35
            o co tyle kłótni? wszyscy powinni sie cieszyc, ze jest w czym wybierac. mieszkam nad Warta, fajne miejsce, ale na koncerty chodze dla zespolu, a nie miejsca. a zespoly sa lepsze na stadionie azs. nie ma sobie co jechać nawzajem i wymieniać nazwiska lub przezwiska organizatorow, jest to po postu troche chamskie. Juwenalia trwaja tydzien i jest bosko :)
      • Gość: autor Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 10:08
        żadna kasa nie przepływa przez PP,
        jest zewnętrzenie wynbrana agencja, profesjonalna, która rozlicza kasę. nie ma
        szans na jakiś wałek. PP do tego wszystkiego dokłada najwięcej. a na UAM... kasę
        rozlicza, fakturuje pan Mayer, serdeczny przyjaciel Szalbierza i Gołębia,
        pracownik UAM i właściciel Akumulatorów i Cicibora, do których zapraszają po
        koncertach panowie, bo mało wałków na piwie nienabitym na kasę zrobili
        • Gość: pytajnik Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:33
          Czy to przypadek, że wymieniłeś Szalbierza i Gołębia w tej kolejności?
    • drhuckenbush Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia 07.05.06, 22:07
      Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.
      Przeciez otwarcie sie przyznaja ze byl tez spor o to kto bedzie organizatorem.
      Jak znam zycie, to koneksje, koneksje, koneksje i efekt jest taki, ze innego
      organizatora woli UAM a innego PP.
      Moze i dziwne jest ze impreza dwoch szkol jest wieksza niz impreza calej reszty.
      Ale trzeba wziac pod uwage finanse - UAM jest duzo wiekszy niz kazda inna
      uczelnia publiczna, o prywatnych nie wspominajac. Ma wiecej kasy, wiecej moze
      wydac. No i moze jeszcze kwestia osobistych preferencji organizatorow. Mimo, ze
      sercem (i indeksem ;)) jestem zwiazany z Politechnika Poznanska, to jednak wole
      juwenalia w wykonaniu UAMu - ze wzgledu na T-Love i Hey.
      • Gość: kwolana Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:12
        a konkretnie chodzi o to, ze samorzad uamu i am bierze do kieszeni wielka kase
        od pana organizatora, ktorego pp, awf, ar i reszta nie toleruje nie tylko dla
        tego ze jest po prostu uczciwa.
        gdyby bylo normalnie, dorownalibysmy spokojnie juwenaliom warszawskim
        (zobaczcie sobie ich program... chyba sie przejade) a tak mamy dwie welkie
        dupy... choc faktycznie uam ma najwiecej studentow (choc co to za studenci -
        100%wakacji, wpadliby na pp na jeden semestr:))) i co za tym idzie - najwiecej
        kasy do wydania
        i szkoda tylko, ze najbardziej cierpimy na tym zamieszaniu my - studenci :(
        • Gość: $$$$$$$$$$$$$$ Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: 150.254.115.* 07.05.06, 23:56
          Dlaczego wszyscy wiedzą o tym co się dzieje i nikt tego nie ukróci?? PP i
          reszta chca być uczciwi i chwała im za to ale dlaczego nie zostanie sprawdzone
          to co się dzieje na uamnie?? Może ktos powinien sprawdzic poczynania Pana Sz. i
          jego współpracowników?? – wystarczy tak niewiele żeby było tak milo??
        • Gość: buahahaha Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:43
          to zapraszam na neofilologie, "uczony" z politechniki - bedziesz mial prawdziwa
          lekcje nauki! codziennie zapraszam na wkuwanie nowych stu słówek i znaczków (ew.
          drzewek) polibuda ma sesje, owszem... ale 2 razy do roku!!!! a uam sie uczy caly
          rok :) datego nalezą nam sie - studentom ze wszystkich uczelni - prawdziwe
          Juwenalia z prawdziwymi gwiazdami!!!
          chciałam jeszcze zaznaczyc, ze Kazik kiedys nie wystapil nad Malta, ciekawe
          dlaczego akurat wtedy organizowala je Polibuda...i daczego potem oblewali
          "bardzo udane" juwenalia? mialam kiedys chlopaka "stamtąd" i nie omieszkał
          wspomnieć za co sobie kupił samochód...
          • Gość: student pp Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 01:49
            rozumiem ze jesli skonczysz swoje ,,ciezkie'' i jakze bardzo potrzebne i
            praktyczne studia (hahaha) bedziesz neofilopierdołą
            • Gość: buahahaha Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.06, 13:26
              nie chodzi o to, ze skoncze moje "ciezkie" studia, ale o to, co bede po nich umiala ;p na pewno wiecej niz ty!
              • Gość: student pp Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 23:39
                sek w tym ze niewazne ze cos bedziesz umiala ale w tym ze ta twoja wiedza bedzie
                malo przydatna w zyciu :-p neocostampie..
                • Gość: buahahaha Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 20:03
                  jak komentujesz moja wypowiedz, to skomentuj ja poprawnie, bo po pierwsze nie
                  napisalam, ze bede cos umiala, po drugie nie byle "cos", tylko własnie TO "COS"
                  studencie pp i o moja przyszlosc rowniez sie nie musisz martwic, wiem doskonale,
                  co bedzie mi potrzebne w zyciu :) a ty studiujesz na politechnice słowotwórstwo?
                  "neocostamp"? ciekawie to wymysliles, gratuluje, że twoj ograniczony logicznym i
                  malo kreatywnym mysleniem mozg potrafil stworzyc nowe słowo, które jak mniemam
                  miało właśnie swoje 5 minut... Ale nie jest to nasze prywatne forum, wiec
                  utnijmy raz na zawsze te bezsensowna wymiane zdan! i wrocmy do tematu Juwenalia
                  ;) polecam www.juwenalia.poznan.pl
                  • Gość: Organizator Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.hstl6.put.poznan.pl 10.05.06, 21:11
                    A ja Polecam www.juwenalia.tylkolech.pl !!!
                  • Gość: poseniak Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 10.05.06, 22:15
                    coś to coś a raczej wielkie nic :p i to twoja wypowiedz zajela 9 linijek a moje
                    po 2, neopierdoło. tak lepiej? www.juwenalia.tylkolech.pl
                    • Gość: buahahaha Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:52
                      nie, o wiele gorzej, znowu zajęła twoja wypowiedz tylko dwie linijki, cienko
                      widze twoja prace magisterska. ilosc + jakosc = sukces, a ty nie masz ani
                      jakosci, ani ilosci ;p ale bardzo podobaja mi sie dyskusje z toba, tyle ze jakas
                      zazdrosna studentka pp nam sie w dyskusje wbiła... www.juwenalia.poznan.pl
                      • Gość: buahahaha Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 23:17
                        ps. trochę żałosną macie stronkę, biorąc pod uwagę fakt, że organizatorami są
                        m.in. studenci politechniki... coś wam nie wyszło, niestety ;p
                      • Gość: poseniak-studentPP Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 00:23
                        tak na raginesie dodam ze pisanie wypracowan o niczym to nie domena polibudy :p
                        tam ucza liczyc. i jako sprytny student polibudy wyliczylem ze bede swietowal od
                        16 do 18 :d to sie nazywa gospodarka czasem. buhahaha umiesz choc policzyc do 10? :p
                  • Gość: studentka pp Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 10.05.06, 22:41
                    o Twoja przyszlosc sie nie martwimy, ludzie tacy jak Ty są potrzebni... każdy
                    inżynier potrzebuje dobrej sekretarki... lekcje parzenia kawy też macie w
                    planie zajęć? :D
                    • Gość: buahahaha Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 22:50
                      nie, bo zakladamy, że przedsiębiorczy inżynier tak wygospodaruje sobie czas, że
                      sam sobie zaparzy kawę, taką jaką lubi najbardziej ;) ale mamy za to lekcje ze
                      skopania dupy niemilym abolwentom politechniki ;) polecam www.juwenalia.poznan.pl
                      • Gość: mloda Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 10.05.06, 23:27
                        na tych lekcjach chyba też niezbyt uważałaś, bo Ci ewidentnie to nie
                        wychodzi :P ale życzę powodzenia :D

www.juwenalia.tylkolech.pl/
        • Gość: autor Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 10:09
          zobaczcie, żadna kasa nie przepływa przez PP,
          szans na jakiś wałek. PP do tego wszystkiego dokłada najwięcej. a na UAM... kasę
    • Gość: teo van der figo Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 07.05.06, 23:20
      W Warszawie taki Grabaż gra nawet dwa razy. A w Poznaniu?
      Ani razu
      • Gość: klakson Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 13:37
        całe szczęście :)
        • Gość: kiro Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: 150.254.93.* 08.05.06, 18:53
          Oj widze zal i bolesc w ustach poplecznikow PP. Oskarzenia i wyrzuty sa na
          miare wizyty talibow w klewkach.

Smialo sie zapytam, jak uam i am moga miec uklad finansowy z juwenaliow, skoro
          w dwie uczelnie maja znaczniue lepszy i drozszy program. TLOVE, HEY, SIDNEY,
          MALENCZUK w porownaniu do LEZ i DONIA

Z tego co wiem Uniwersytet dal na juwenalia 60 tys zlotych. To jest tylko raz
          wiecej niz wklad politechniki poznanskiej. Proponuje zwrocic uwage na ilosc i
          jakosc sponsorow widoczna na stronach internetowych. Widac kto wlozyl wiecje
          pracy w organizacje juwenaliow.

Zapytam inaczej, dlaczego inne uczelnie nie dolaczyly do uniwersytetu i
          medycznej i nie pomogly przedlozyc juwenaloiow z takimi gwiazdami, niz klepac
          biede nad warta?
      • Gość: out!! Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:30
        bo grabaz jest out łosiu i gral 10 lat temu na wszytskich juwenalich!
    • Gość: student uam Panie Szalbierz kończ waść, ile można! IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 08.05.06, 00:18
      Co sie Pan tak kurczowo trzyma tego stołka, może juz czas wpuścic
      młodych,przedsiębiorczych i potrafiących prowadzic dialog z innymi uczelniami. A
      może za tym stoją jakieś profity? jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o
      pieniądze
    • Gość: gardze studentami czyli w Poznaniu jest studenckie PiS i PO IP: *.promax.media.pl 08.05.06, 06:12
    • Gość: Stas Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.06, 08:24
      Jeśli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o.......pieniądze. To już jest naprawdę
      żenujące, że studenci nie mogą dojść do porozumienia w sprawie tak banalnej jak
      organizacja Juwenaliów. Szkoda gadać....
      • Gość: guerra Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:07
        Od kilku lat ambicja "organizatorów" bierze górę nad dobrem ogółu studentów. W
        efekcie kolejny raz zapowiada się żenada nie juwenalia.
        Niestety, ale tzw. komitety organizacyjne się nie sprawdzają. Juwenalia winny
        być organizwoane odgórnie przez przedstawicieli uczelni. Skoro sami studenci
        nie potrafią....
    • Gość: Marcin Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.hstl6.put.poznan.pl 08.05.06, 21:12
      Pomysl zorganizowania Juwenaliów nad Warta jest strzalem w dziesiatke! Teren wyglada naprawde wpsaniale. Program jest bardzo fajny, wrescie inny niz co roczny T.Love( nie to zebym mial cos przeciwko im ale troche tego za duzo). A co do samorzadu UAM i AM mysle ze cos tam jest nie tak jak powinno byc, bo dlaczego koncertow nie mozna zrobic nad Warta?ale jak niewiadomo o co chodzi...... Ale mniejsza z tym w nastepnym tygodniu bede sie bawil. Pozdrawiam Wszystkich studentow z Poznania!
      • Gość: Marekkk Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:12
        Bardzo ciekawe - 19 uczelni mogło się dogadać między sobą, a Uniwerek i
        Medyczna nie... I wreszcie zapowiada się coś ciekawego - prawdziwe studenckie
        juwenalia - nad Wartą. A nie tylko jakieś komercyjne koncerty, praktycznie co
        roku te same. Po co zamykać się gdzieś na uboczu (czyt.stadion azs) - studenci
        musza przejac wladze nad miastem i pokazac to wszystkim - miejsce nad Wartą
        jest doskonałe. Na prawde super pomysł!!! GRATULACJE DLA POMYSŁODAWCÓW!!!
        • Gość: optymista Juwenalia tylko nad WARTĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:08
          Gratulacje dla uczelni poznańskich => dokładniej dla PP, AR, AWF, AE i
          prywatnych! To po prostu oznaki prawdziwej demokracji w organizowaniu
          prawdziwych i świetnych Juwenaliów! Precz z szalbierstwem Ułaemu!
          • Gość: SzalbMojąReligią! Re: Juwenalia tylko nad WARTĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:21
            Gratulacje dla UAM, AM, WSPiA oraz PWSBiJO za to, ze robia impreze dla
            studentow, a nie da calego miasta, impreza od studentow dla studentow! ogrodzona
            i bezpieczna! Polibuda - jak zwyke chce zarobic! Studenci obudzcie sie - jak
            Warta wyleje-nici z Juwenaliów, martwy ptak - nie ma Juwenaliow!!! i kto ma racje???
            • Gość: 44 Re: Juwenalia tylko nad WARTĄ IP: *.icpnet.pl 16.05.06, 19:28
              Juwenalia to impreza studencka i w pelni popieram wsęp na legitymacje, inaczej
              zrobi sie z tego festyn.
              Jedyną zaletą Juwenaliów nad Wartą jest Sweet Noise, ale skąd Łzy to chyba
              nawet chuck wie ;)
          • Gość: Waco Re: Juwenalia tylko nad WARTĄ IP: *.icpnet.pl 08.05.06, 23:28
            Po wpisach widze, jak bardzo boli samorzad politechniki to iz stracili
            mozliwosc robienia walkow na juwenaliach. Nie lubilem nigdy UAMu, ale zaczyna
            to sie zmieniac. Mam nadzieje, ze roczniki po mnie (jestem absolwentem 2005)
            tym wzorem, beda mialy wybor uroczystosci absolutoryjnej. Z tego co wiem,
            zenujaca banda karierowiczow z samorzadu PP niezle na tym przycina.
            • Gość: autor Re: Juwenalia tylko nad WARTĄ IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 10:07
              przyjdz palancie po rozliczenie i zobacz, żadna kasa nie przepływa przez PP,
        • Gość: polibuda girl Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:27
          Debile gora! pfff, wladza nad miastem?! co za suchar, juz to widze, pelno meneli
          i tanich 14tek! "swietne" juwenalia, znowu dla wszystkich, tylko nie dla
          studentow, kto to jest w ogole ten Mezo, jakas lokalna hip-hop gwiazda?!
        • Gość: ... Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:36
          coż, jak widac, wiekszosc znowu nie ma racji :)
        • Gość: ... Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:48
          BARDZO STUDENCKIE - POD MOSTEM, TO JEST "TO", CO POLIBUDA, EKONOMICZNA, ROLNICZA
          I AWF LUBIĄ NAJBARDZIEJ??? NIE WIERZE!!!!
        • Gość: Marcin Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.hstl6.put.poznan.pl 09.05.06, 00:47
          Samorzad UAM i ich marionetka z AM niech przedstawia rozliczenia z poprzednich juwenaliow wtedy sie okaze. 100 tyś. za ogrodznie - perfidne kłamstwo, buhaha. Koszt plotow wynosi 11 tys. zl. Samorzad UAM ( tylko 2 wiadomych panow ) i AM drazni to ze wszyscy na nich sie poznali !!! Panowie wstyd dla was !!! Nie potraficie juz nikogo zmanipulowac... A mimo wszystko zapraszam studentow nad Warte i AZS bo macie sie bawic tak, zeby was caly poznan uslyszal. www.juwenalia.tylkolech.pl - strona na dniach rusza. Pozdrawiam !
          • Gość: Wkurzony Cyrkiel Ja sobie to nad Wartą daruję. IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 12:46
            Znowu będzie tak, że wjedzie miejscowy element i będą szarpaniny. Na stadionie
            AZS bedzie poprostu bezpiecznie i tę imprezę wybieram.
      • Gość: Muflon Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:45
        Nie no bomba !! alkohol+student+woda=topielec .... moim zdaniem to kolejny
        spisek Radia Maryja i Samorzadu studentow UAM, to oni na pewno zaproponowali ta
        lokacje wiedzac ze PP ja wybierze, pozniej wystarczy wywolac masowy atak
        histerii i wszyscy plum i po bolu. p.s. Ja rozumiem lenistwo Polibudy ale zeby
        robic Juwenalia nad warta bo im sie nie chce ruszyc D.... na AZS :/ Zapytajcie
        kazdego ochroniarza ktore miejsce by wybral do odpowiedniej ochrony, jesli cos
        sie komus stanie to samorzad PP oraz pozostalych uczelni za to beknie, ale ich
        wybor. A jesli chodzi o malwersacje finansowe to na szkolenie porponuje wyslac
        samorzad UAM do Polibudy mogliby sie wiele nauczyc... bo ci debile na UAM'ie
        faktycznie placa artystom :O
        • Gość: Mar Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.hstl6.put.poznan.pl 09.05.06, 01:08
          Nad Malta tez byl student+woda+alkohol+ miasto i co sie stalo...trawe podeptali:)buhahah...
          • Gość: Wkurzony Cyrkiel Podeptali trawę i Kazikowi kase zajumili! IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 12:49
            Także jak ktoś chce iść się napić i oglądać pustą scenę to niech idzie nad
            wartę. Ja mojemu samorządowi na Politechnice obrazy Kazika nie wybaczę!
      • Gość: Wkurzony Cyrkiel Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 12:41
        Jak cie "zeżrą" komary i pobiją dresy z okolicy nad wartą to myślę, że zmienisz
        zdanie o urokach tego "świetnego miejsca" ;)
    • Gość: fanka T.Love Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 23:56
      słyszałam, że producentem juwenaliow ae, pp, awf i ar jest jakas kobieta, ktora
      jest podobno menadzerem Varius Manx, to prawda? bo jak tak, to chyba słaby z
      niej producent, skoro takie badziewne gwiazdy załatwila. poza tym, vm tez dawno
      nigdzie nie wystepowali, tak jakos dziwnie sie cicho wokół nich zrobiło...
      sponsorow tez jakos nie potrafila ta pani producent zalatwic, "tylko" czy moze
      "az" Lech? przeroslo to jej mozliwosci? "az" na tyle ją stać, jeśli tak, to
      widze czarno juwenalia nad warta. jestem z ar, ale raczej sie bede bawic ze
      znajomymi przy fajniejszych gwiazdach, poza tym, tam mamy blizej. stronka
      www.juwenalia.tylkolech.pl jest mega badziewna, co to za plakat i nic poza tym?!
      robiliscie to w DOSie <hahaha>? słabo sie staracie!
      • Gość: Rolas Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:30
        W sumie to bym poszedł zobaczyc co chłopaki na polibudzie wymyslili w tym roku
        ale niestety ich serw lezy i nie wiem co graja. Troche to zalosne zakladajac,
        ze to polibuda :/ No chyba, ze szykuja jakas mega smerfastyczna stronke, bo
        ich "etykieta od oranzady" byla zalosna i troszku malo
        interaktywna....wlasciwie to w ogole ;] a moze repertuar sie zmieni...hmmmm....
        no nie chlopaki nie mowcie, ze zalatwiliscie...... ARKE NOEGO....w koncu
        stawiacie na roznorodnosc, łe no to ide na bank ;] p.s. Wysmiewanie czyichs
        nazwisk to dla mnie szczyt prymitywizmu uciekanie sie do podlych zagrywek, bez
        argumentow merytorycznych, bo takowych PP jak zwykle nie ma i miec nie bedzie.
        Na UAM'ie szalbierstwo bardziej kojarzy sie obecnie z ciezka i uczciwa praca
        przy, ktorej pieniadze nie znikaja a artysci wychodza na scene. Studiuje na
        Akademii Rolniczej jednakze w pelni popieram Juwenalia na stadionie AZS. Osobe
        powyzej wyszydzana znam od paru lat i cieszy sie u mnie nieposzlakowana opinia,
        przykro mi , iz czyjas zawisc i zlosc z powodu wlasnej nieumiejetnosci
        zorganizowania imprezy wplywa na racjonalna ocene sytuacji.
    • Gość: prosto Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: 217.153.48.* 09.05.06, 00:11
      kicha z tym hiphopolo, cała Polska będzie sie z nas śmiać.
      Mało to dobrych raperów w Polsce, że tacy hiphopolowcy mają grać ?
      czekam na Rbk HH tour 26 maja, a w meza wbijaaam
    • Gość: student Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 01:53
      juwenalia to bodajze jedyna okazja zeby nieroby z samorzadu sie wykazaly. bo
      generalnie to nie za bardzo stykam sie z ich dzialanoscia na codzien. z tego co
      wiem to natomiast lubia jezdzic na delegacje, spotkania i fora....
      • Gość: T Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 07:28
        Jezeli Ci dwaj wspomniani panowie zmanipulowali 19 uczelni, managera varius
        manx i wszystkich sponsorow to... naprawde pozamiatali. Majstersztyk, zeby dwie
        uczelnie czy nawet dwoch panow, jechaly tak z miastem. Troszke siedze w tym
        biznesie i powiem szczerze, ze albo to jest cud mesjanski, albo faktycznie
        przylozyli sie do pracy.

Znajac zycie w komitecie gdzie jest 19 uczelni wieksza role odgrywaly romanse,
        historie milosne i podjazdki. BTW: widzialem rzecznika prasowego - dziewczynka
        moze nadaje sie na dyskoteke, ale to wszystko. Nie dawajcie jej mikrofonu,
        powaznie. Sami sobie wielka koalicjo szkodzicie.
    • Gość: Wkurzony Cyrkiel Gdzię są te pinądze?! IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 12:30
      Niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego na juwenaliach robionych przez Politechnikę i
      19 uczelni jest taki ubogi program?? Czy to możliwe że te 20 uczelni zebrało
      mniej pieniędzy niż sam uniwersytet, u którego w programie widać Hey,
      Maleńczuka, T-Love i Sydneya Polaka?! Pewnie tak jest dlatego, że koledzy z UAM
      wolą zrobić dobry koncert niż wziąść kase dla siebie, tak jak to pewnie robi u
      nas na Politechnice samorząd. Widać nie w ilości a w jakości siła.
    • Gość: Wkurzony Cyrkiel PP+19 uczelni=wielka koalicja beznadziei. IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 12:54
      Ide na stadion AZS bo tam się poprostu będzie coś działo!
      • Gość: Ogranizator Re: PP+19 uczelni=wielka koalicja beznadziei. IP: *.hstl6.put.poznan.pl 09.05.06, 13:21
        Idz na stadion AZSu i baw sie dobrze szczerze ci zycze... a po rozliczenie zapraszam do biura samorzadu PP w ds3 p22 oraz inne wyjsanienienia .....zapraszam bardzo serdecznie..... my nie mamy nic do ukrycia
        • Gość: buahahaha Re: PP+19 uczelni=wielka koalicja beznadziei. IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.06, 13:31
          dobra, widzimy sie po juwenaliach ;)) skoro tak sie reklamujesz i bijesz w piers zes uczciwy! poza tym, z tak marna kasa niewiele bys zrobil albo juz zrobiles, skoro masz tak "niesamowity" program :) cienko, tyle uczelni i tak slabe zesoly, sponsorzy jednak nie ufaja Juwenalią nad Warta...
        • Gość: Maskotka Re: PP+19 uczelni=wielka koalicja beznadziei. IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 10.05.06, 23:39
          Mysle, ze ta osoba sie nie zjawi, bo jej po prostu będzie wstyd... latwo jest
          rzucac oskarzenia, do błędu, ze sie nie ma racji, ciężko przyznać...
          pozdrawiam ekipe organizatorow oraz reszte ludzi z SSPP :D
          • Gość: 88888888 Re: PP+19 uczelni=wielka koalicja beznadziei. IP: *.icpnet.pl 16.05.06, 19:33
            Organizatorzy nie dali rady Juwenalia to swieto studentów. Nie rozumiem,
            dleczggo pieniądze uczelni maja byc przeznaczane na imp dla meneli, lepiej
            kupic lepszy sprzet dla Uniwersytetu
      • Gość: gość Re: PP+19 uczelni=wielka koalicja beznadziei. IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 09:54
        tam się dużo dzieje od lat, przekręty, rzeka pieniedzy sobie płynie a z niej
        małe odnogi do panów sz. i g. no i m. Program też kiepski, tylko koncerty,
        wszystkie na jedno kopyto, żadnej różnorodności
    • Gość: Szaman Ciekawe, kogo tym razem pobije RAK Service. IP: *.icpnet.pl 10.05.06, 21:49
      Bandyci i złodzieje w mundurach ochrony.
    • Gość: janosik www.juwenalia.tylkolech.pl/ IP: *.hstl4.put.poznan.pl 10.05.06, 23:52
      nie sztuka wydać góre pieniedzy,
      nie sztuka zaprosic wielkie gwiazdy,
      nie sztuka zamknąc wszytskich w jednym miejscu

bedac w roku ubiegłym na azs-ie wyszliśmy z nich 15 osobową ekipą by spokojnie
      w pubie posiedzieć, hałas, syf, błoto, kolejki po "prawie jak piwo", prawie jak
      juwnalia

wolnośc, swieże powietrze, centrum miasta, brak hamskiej ochrony, urozmaicony
      teren i program (a nie deja vu T.Love) MUZYKA KLUBOWA – Trance Bridges, lasery -
      nowa muzyka, nowe możliwości, nowe horyzonty "oj bedzie sie działo"

pieniądze szczescia nie dają jak widac. uam traci coraz bardziej w oczach
      innych uczelni skoro do pp sie przyłączają, czyzby dlatego że pani beger
      studiuje na uam? w końcu po to romana zrobili ministrem edukacji żeby jej
      profesora nadac........ heheh (wiem wiem, ze od studentów jest kto inny :-P)

poznań - miasto warte poznania
      warta - www.juwenalia.tylkolech.pl/

polecam gorąco.........
      • Gość: janoskikowa ______________________ www.juwenalia.tylkolech.pl/ IP: *.hstl4.put.poznan.pl 10.05.06, 23:53

juwnalia

teren i program (a nie deja vu T.Love) MUZYKA KLUBOWA – Trance Bridges, lasery -

polecam gorąco.........

• Gość: Organiz. Re: ______________________ www.juwenalia.tylkolec IP: *.hstl6.put.poznan.pl 11.05.06, 00:01
          www.juwenalia.tylkolech.pl nic dodac nic ujac .....krecimy imprezke warta poznania !!!!
        • Gość: JK ___________________ www.juwenalia.tylkolech.pl IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 00:17
          czytajcie ludkowie ;-)

juwnalia

polecam gorąco.........
    • Gość: autor Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 10:07
      żadna kasa nie przepływa przez PP,
    • Gość: autor WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 10:11
      zobaczcie, żadna kasa nie przepływa przez PP ani inną szkołę,
      • Gość: studentka uam Re: WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.06, 11:28
        oj, jakies kompleksy macie - panowie z pp, tyle czasu spedzacie na tym forum, lepiej do pracy się bierzcie! nie zobaczylam ani jednego wpisu organizatorow juwenaliow na AZS, sa tak zajeci, że sie nie bawia w jakies durne kłótnie z wami! Program nie jest monotonny - wejdz sobie na strone jedynych prawdziwych Juwenaliow, czyli www.juwenalia.poznan.pl, to zobaczysz jaki jest program urozmaicony!
        • Gość: student pp Re: WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 13:57
          ciekawe ze 19 uczelni w tym ae awf ar i pp mogly sie jakos dogadac a uam jakos
          nie zdolal. moze mi wyjasnisz ten fakt mgr od niczego z uamu?
          • Gość: studentka uam Re: WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.06, 15:57
            nie jestem jeszcze mgr ;) ale pracuje nad tym. powiem szczerze, że nie moja rola wyjasniac ci, dlaczego sie nie dogadali, sam ich spytaj, skoro jestes taki ciekawy!
            • Gość: wania Re: WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.06, 20:00
              Inteligencja psia..ew!
              Udzieliła Wam się parodia z Sejmu. O co będzie dalej aż strach pomyśleć. Już
              widzę jak piorą sobie mordy studenci wszystkich uczelni na ulicach Poznania.
              Śmiech w biały dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kpinonalia , śmiechonalia ,
              głuponalia , kompromitocjonalia , dziecinalia , wstydonalia a napewno nie
              juwenalia.
              Panie Prezydencie - chętnie odbiorę od Pana klucze do miasta i zamknę jego
              bramy przed poznańskim żakostwem - wszach nie dorośli do takiej imprezy a nawet
              strach by im było te klucze przekazać !!!!!!!!!!!!
        • Gość: studentka UAM Re: WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.06, 14:00
          Mam pytanie do samorzadu pp - skoro jesteście tacy uczciwi, to dlaczego za Absolutoria trzeba u was płacić aż tyle (grubo ponad 100zł)??? mam znajomych na pp i narzekają, że nie mogą np. kupić tylko zdjęć bez filmu, ale muszą cały zestaw od razu, przy czym część z nich jest już małżeństwem i nie potrzebują 2 tych samych tabli ani 2 tych samych filmów z Absów! weszłam na stronkę uniwerku www.samorzad.amu.edu.pl i wiem, że u nich można sobie wybrać, co się chce... jeżeli kogoś nie stać na cały zestaw, powinien mieć prawo wyboru! nie każdy poza tym, musi być tak zgrany ze swoim rokiem albo grupą, żeby zaraz mieć o nich film i zdjęcie grupowe, różne są przypadki! a wy tego nie wzieliście pod uwagę...
          • Gość: student Re: WAŁKI UAM czyli dlaczego rozUAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:41
            W tej sprawie radze zapytac starostow grup - to oni na zebraniu starostow
            podjeli takie decyzje w glosowaniach(o tym ze jest tylko 1 pakiet, o firmach
            ktore wykonuja poszczegolne uslugi itp.). Ale jak juz wchodzisz na strone
            samorzadu uam, to proponuje dodac sobie poszczegolne elementy w ich ofercie i
            porownac sobie kompletne pakiety - okaze sie ze na pp caly pakiet jest o ok. 10
            zł tanszy (firmy sa w wiekszosci te same), i dodatkowo w cenie jest wiecej niz
            po zlozeniu wszystkiego na uam. Ale jeszcze raz powtarzam - taka byla decyzja
            starostow (a oni w koncu powinni reprezentowac swoje grupy, ktore ich
            wybieraja).
            • Gość: friko Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: 150.254.93.* 14.05.06, 19:03
              No i o to chodzi. Jak wszyscy zaplaca to wiecej idzie pieniedzy do starostow, a
              przede wszystkim Samorzadu PP. Po za tym jest sprawa oczywista, ze dygnitarze z
              Samorzadu wraz ze starostami na PP, bardzo czesto wyjezdzaja za pieniadze
              podatnikow i wspolnie popijaja whiskey za pieniadze studentow. Ciekawe, jak sie
              rozliczacie z absolutoriow walkarze :):) Smutno mi jak widze tych biednych
              oszukiwanych studentow PP! Pozdroooo
              • Gość: autor Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 20:22
                a ciekawe, bo absolutoria na pp sa oraganizowane pod kontrola wladz uczelni i
                kwestury (ktora dokladnie pilnuje poprawnosci realizacji calego tego
                przedsiewziecia), a nie samowolka jak na niektorych uczelniach... a ciekawe ze
                nikt nie napisze, ze dzieki staraniom Samorzadu Studentow PP zdecydowanie
                wzrosly stypendia naukowe i wszelkiego rodzaju stypendia socjalne, a ceny
                akademikow utrzymuja sie caly czas na niskim poziomie... i ciekawe ze nikt nie
                napisze, że Samorząd Studentów PP pilnuje zeby pieniadze z ministerstwa nie
                byly rzucane w bloto - juz zaoszczedzilismy dla uczelni 500tys zl za zle
                wykonane remonty akademikow... i ciekawe ze nikt nie napisze o dbaniu Samorzadu
                Studentow PP o obiektywnosc egzaminow komisyjnych - dzieki czemu wiele osob
                uchronilo sie od wylotki ze studiow... i ciekawe ze nikt nie napisze o dbaniu
                przez Samorzad Studentow o jakosc ksztalcenia i poprawne podejscie prowadzacych
                do studentow przez ciagle ankietowanie (przeprowadzenie i opracowanie wynikow
                kilkunastu tysiecy ankiet to nie mala praca)... i ciekawe ze nikt nie napisze o
                setkach godzin spedzonych przez czlonkow Samorzadu Studentow PP na zebraniach z
                wladzami uczelni i wydzialow w walce o interes studentow przy tworzeniu
                regulaminu studiow, statutu uczelni, regulaminow pomocy materialnej, siatek i
                planow studiow, oraz wszystkiego co chociaz w malym stopniu, ale jednak dotyczy
                studentow... i ciekawe ze nikt nie napisze o dniach i nocach spedzanych przez
                czlonko Samorzadu Studentow PP w biurze przy przygotowaniu juwenaliow w
                poznaniu... i mozna by tak godzinami wymieniac, a ciekawe ze nikt nie napisze
                chociaz krotkiego i prostego slowa - "dziekuje"...
                • Gość: student pojebudy Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 14.05.06, 20:48
                  ciekawe ze wczoraj moj starosta rozdawal ulotki juwenaliow.. rozUAMu... nasze
                  jeszcze do niego nie dotarly. szkoda. co nie zmienia faktu ze cala awantura jest
                  przez uam :p
                • Gość: :) Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 01:04
                  dobra, autor,i tak wiadomo,co jest grane na pp, cienias jestes i tyle. nie
                  musisz tego tak trąbic i tak ci nikt nie uwierzy. ankiety sa wszedzie na
                  wszystkich uczelniach, a jak ich nie ma, to wziąć sie do roboty, na uam na
                  szczescie są ;] "dziekuje" za twoja wypowiedz - postarales sie ;) dostaniesz
                  order, samorzad pp cie doceni i przyjmie pod swe skrzydla ;) tak ich dzielnie
                  bronisz :)
                • Gość: student pp Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 21.05.06, 09:32
                  Samorzad jest dobrowolny. Jezeli jestes tak sflustrowany, ze nie uslyszales dziekuje to zrezygnuj. Skoro nikt cie tak nie docenia to ciekawe dlaczego siedzisz w samorzadzie? Doskonale wiem dlaczego - SIANKO!Przestancie wszyscy nawijac glupoty: samorzad polibudy od zawsze bral siano na lewo. Czasy Galki, Kubasia czy ich pieska Blonkowskiego, to wszystko to samo.
                  • Gość: karki Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: 211.76.98.* / *.proxy.ebix.net.tw 21.05.06, 17:11
                    dziwne tylko iz samorzady winny wybierać nowych członków raz na jakiś czas i ta
                    rotacja dzieła sprawnie na rolniczej, polibudzie, ekonomicznej, awf i innych
                    poznańskich uczelniach a na uam bez zmian od czasów prlu jeden boss steruje
                    wszystkim, zaprzeczasz? nie bede jeszcze wymienial z nazwisk ale wiadomo iż
                    wielu obecnych i bylych samorzadowcow pracuje u niego w klubie, widocznie
                    robicie szum wokół innych by nie zajmowal sie waszymi sprawami, ale tak to juz
                    jest w tym kraju nienawisc za osiagane sukcesy innych ktora doprowadza do takich
                    sporow, może lepiej zrezygnowac za rok z juwenaliów a sianko przeznaczyc na
                    rozwój naukowy studentów?

PS
                    nie podpisujcie sie juz student pp (chyba że jakiś zwerbowaliście;)
                    bo po pierwsze student pp uczy się pilnie i nie ma tyle czasu co wy aby cały
                    czas przeznaczać go na wymyślaniu sensacyjnych historyjek i postowanie po forach
                    • Gość: anty-kark Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:54
                      w samorzadach zmienia sie ekipa co dwa lata karku! ale twoje przezwisko mowi o
                      tobie... sa wybory i wtedy studenci wybieraja 10 osob do samorzadu wydziałowego,
                      a samorzad wydzialowy wybiera 1-3 osob do zarzadu, ktory reprezentuje uczelnie
                      na wszystkich wazniejszych zebraniach, na czele zarzadu jest przewodniczacy :)
                      ekonomiczna nie dziala w ten sposob, awf rowniez nie...
                      • Gość: ;) Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:08
                        Nie musimy rezygnować z Juwenaliów, bo mamy siano i na rozwój studentów i na
                        Juwenalia ;pppp zazdrościsz???
                    • Gość: hahaha Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 23.05.06, 09:14
                      Dzizus, co za bzdury ziomus piszesz? Wez sie zastanow troszke. ...w ogole to
                      samorzad uniwerku ma 5 pierscieni i na zebraniach laczy swoje moce i powstanie
                      Kapitan Bagieta. Jestes smieszny. Do wszystkich czytajacych, jestem przerazony
                      obiegowa opinia i zalamuje rece. O to polska wlasnie... zawisc i zlosc. Komus
                      brakuje prywatnego zycia.
                  • Gość: SAMORZAD PP Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 22.05.06, 23:51
                    Czekam z Niecierpliwoscia na ciebie caly czas ds3 p22. Zobaczymy czy jestes taki odwazny i wpadniesz PRZEPROSIC.....CZEKAM.....CZEKAM CALY CZAS
                    • Gość: JA Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:57
                      PRZEPRASZAM ZA TO, ŻE WAM SIĘ NIE UDAŁY JUWENALIA NAD WARTĄ! ;) macie super
                      działalność, tak trzymać chłopaki!
                      • Gość: SAMORZAD PP Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 22.05.06, 23:59
                        Zapraszma do Biura Ds3 p22. Czekam... Czekam...
                        • Gość: student Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 23.05.06, 09:19
                          tej... czekajacy, jestes idiotą!
                        • Gość: judokhan Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 23.05.06, 09:21
                          Czy osoba ktora czeka moze sie podpisac z imienia i nazwiska oraz podac nr
                          telefonu, kusi mnie ustawka.
                          • Gość: igggi Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:24
                            osoba, ktora czeka to cw.. jakich mało! jedzie na cwaniactwie i oszukuje
                            naiwnych studentów!!!
                        • Gość: student pojebudy Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 28.05.06, 17:07
                          no i sie nie doczekal hehe jak narazie. a moze kolega samorzadowiec walczy o
                          obnizenie oplaty rekrutacyjnej na studia szczegolnie teraz gdy kandydaci nie
                          zdaja zadnych egzaminow a dojenie jak bylo tak jest. a ciekawe co samorzadowiec
                          robil kiedy zapadaly decyzje o budowie tego bezsensownego plotu na poligrodzie.
                          pewnie tez czekal
                          • Gość: Dla tych nad Wartą Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:55
                            Bóg was osądził! Padał deszcz i przyszli gimnalzjaliści <lol>
                    • Gość: lol Re: Walki na Politechnice - NIEcodziennosc !!!! IP: *.icpnet.pl 23.05.06, 09:17
                      Nie bylo cie dzisiaj rano o 8 kiedy szedlem na zajecia. Smieszny jestes. Ten
                      wpis oznacza, ze kogos pobijesz... mentalnosc z technikum. Wracaj do fali, mama
                      i tata byli by dumni z syna, ktory wymachuje piesciami.
              • Gość: Gość Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.icpnet.pl 16.05.06, 19:35
                Politechnika to jeden wielki wałek :P
                • Gość: VIP69 Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 17.05.06, 00:57
                  Jak kłamiesz to licz się z konsekwencjami... zapraszam do biura samorzadu PP ...zobaczymy co powiesz ale znajc zycie stchorzysz ...frajeze .......
                  • Gość: Cherry Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:11
                    2 dni Juwe mamy za sobą, grillowanie na WNS i na Morasku :))) było bosko ;]
                    Pogoda na szcęście dopisała, trochę popadało, ale uewy nie było! ten, kto był
                    mokry, to chyba od oparów piwa i potu ;] Poniedziałkowy Grill z konkursem na
                    najlepszego DJ'a na Morasku przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! bo trwał aż
                    do ok. 2 wnocy :) Wczoraj wszystkie zespoły dały takiego czadu, że nam
                    wszystkim tchu zabrakło! Sidney rozkręcił wszystkich fanów reggae, Apogeum dał
                    świetne przedstawienie (wizualnie i dźwiekowo), no a T.Love wystąpił na 2
                    bisy!!! Poza tym konkursy i nagrody ;D kursy jezykowe, mp3, koszulki itp
                    częściowo rozdane. Na reszte zapraszam dziś ;)))) ps. pozdro dla VIP69 ;)
                  • Gość: student pojebudy Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 20:51
                    a powiedz mi aktywny samorzadowcu tak z czystej ciekawosci czym w ogole sie
                    zajmuje samorzad? poza chlaniem wódy na wyjazdach. bo jakos nie zauwazam waszej
                    dzialanosci. zreszta nie jestem odosobniony w swojej opinii. a moze mam przyjsc
                    i pokazecie mi papierek ze cos robicie...
                    • Gość: samorzad Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.hstl6.put.poznan.pl 17.05.06, 22:52
                      Zapraszam ds 3 p 22 w roznych godzinach czekam i sie nie moge doczekac kiedy
                      przyjdziesz i ci mina zrzednie frajerze ... a jak stype to napewno odczuwasz
                      nasza dzialoanosc i wiele innych zapraszam ... zapraszam czekam kozaku na
                      ciebie to pogadmy .. jak bys tyle zapier...dla sprawy co ja to bys dopiero
                      zrozumial... czekam zniecierpliwiony...
                      • Gość: student pojebudy Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 00:52
                        po pierwsze nie frajerze. po drugie w zdaniu ze pokazesz papierek ze cos robicie
                        to byla ironia. zrobilem mala sonde na roku czym sie zajmuje samorzad. nikt nie
                        wiedzial. chyba wasza dzialalnosc jest tajna. bo chodzi glupi mlocie o to zeby
                        wasza dzialanosc byla widoczna a nie incognito cos tam na boku robicie i efektow
                        tego nie widac. jestescie nieroby, wazeliniarze a ty do tego niekumaty
                        • Gość: samorzad Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:50
                          To ty jestes niekumaty i czytac nie potrafisz, bo gdybys potrafil to nie
                          pisalbys takich bzdur!!! Ale skoro jestes niekumaty to podam ci jeszcze raz
                          kilka przykladow - z ostatniego czasu: Juwenalia Między mostami nad Wartą;
                          impreza promocyjna na pp-drugie sniadanie z samorzadem, wielka impreza na
                          miescie na londynskim autobusie, pozniej zwienczona w Tubie; kabareton; imprezy
                          w klubie Vip; podwyżki stypendiow naukowych i wszelkiego rodzaju socjalnych;
                          nowy regulamin studiow i statut uczelni; z bedacych w trakcie realizacji:
                          konkurs na Mentora Roku, organizacja Forum Uczelni Technicznych w Poznaniu,
                          Przewodniki Żaka, przegląd studenckich kapel rockowych... i wiele innych. W
                          sumie to niedosyc ze jestes niekumaty to jeszcze slepy!!! Jak ci sie cos nie
                          podoba to zapraszamy - mozesz pomoc (ale widze ze jestes zbyt miekki zeby sie
                          czegos takiego podjac)!!! Bo latwo jest siedziec i narzekac, ale jak trzeba sie
                          zabrac do roboty to juz nie...
                          • Gość: student pojebudy Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.icpnet.pl 19.05.06, 15:45
                            niormalnie sie przepracowujesz. z roznych zrodel wiem ze samorzad to burdel na
                            kolkach. a statut uczelni i regulamin studiow to wiesz gdzie mozesz sobie
                            wsadzic. kazdy doktor i profesor robi co mu sie zywnie podoba i w razie
                            problemow nie ma odwolania. a juz nabardziej sie pewnie przepracowujesz jezdzac
                            po forach. nie rozmieszaj mnie.
                      • Gość: wstyd Re: Walki na Politechnice - Codziennosc!! IP: *.icpnet.pl 21.05.06, 09:39
                        Moze go jeszcze pobij jak przyjdzie? Frajer z niego bo ma wlasne zdanie. Mentalnosc z budowy wyniesiona synku. Nie martw sie, tez bym byl zly, gdyby okazalo sie, ze nie moge zarobic na juwenaliach nad warta, ktore dzisiaj mozna smialo powiedziec - nie wyszly.
    • Gość: 1 z Organizatorów Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.icpnet.pl 12.05.06, 01:24
      Bardzo, Bardzo Dziękuję tym wszystkim którzy stracili swój czas i włożyli
      mnóstwo pracy... w zabawę dla innych ludzi (bo sami raczej będą bawić się na
      imprezach zrobionych przez "konkurencję"). Szczególnie dziękuję tym (a jest ich
      naprawdę wielu) którzy robili to nie dla pieniędzy, nie dla wpisu w CV, ale
      dlatego, że są idealistami, że chcą ulepszać świat, że chcą poprostu dawać
      siebie innym. Was zawsze będę lubił najbardziej i z Wami chcę zmieniać dalej
      świat, niezależnie od uczelni, kierunku studiów, wieku, płci czy innych
      teoretycznych barier!
      Studencie/ntko jeżeli chcesz coś zmienić...poprostu zrób to, dla chętnych do
      pracy zawsze znajdzie się coś do roboty (każda nowa głowa to nowy pomysł, dwie
      ręce do pracy, itp.)... a nie narzekaj. Za rok czekamy również na
      Ciebie!!!!!!!!!!!
    • Gość: Jaaaaa Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:40
      Ja tan bawie sie od poniedziałku do środy, potem kiszka a nie zabawa :)
      • Gość: studentka Pojebudy Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 14:26
        ale suchar jak nie chcecie nie idziedźcie nad Warte...Polibuda da se rade
        bezUAM.. jakoś w zeszłym roku impra na PP byla lepsza od juwenaliów na
        stadionie..wiem bo byłam tu i tu.. i widać było rożnice..UAM się bawi w pogo i
        smród a PP z kuturką House'ową... nic dodać nic ująć... :D
        • Gość: :) Re: Za tydzień rozpoczynają się juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:15
          Polibuda i kultura house'owa, bo sie posikam za smiechu. a Radio Afera to tez
          kultura house'owa???? przeciez to jest radio polibudy i maja z housem tyle
          wspolnego, co ja z lotami w kosmos! nie osmieszaj sie dziewczyno, bo cie kazdy
          student polibudy wysmieje!!!
    • hiphopowiec.man Pijaki. 21.05.06, 20:14
      www.skocz.pl/bldb
      Cytat z forum Auto Świata:

[dostałem] mandata21.05.2006 08:39

Do tego sprawa działa się w deszczu - blankiety kompletnie przemokły i wpisy
      się zmyły W sumie mam tylko 1 kartkę ZA CO i puste blankiety

Pytanko: Płacić to? Jeżeli tak, to mam go sam wypisać czy iść na komisariat
      z tym?

Nie płacić? Jeżeli tak, to po jakim czasie przychodzi komornik czy jakieś
      ponaglenie czy coś takiego? (jak rok temu brachol dostał 50zł, to po miesiącu
      przyszło 63zł , a ja mam 300zł

hehehe Sapi

dobra, grzyb z tym - pochwalę się - proszę nie łączyć poniższych zdarzeń z
      użytkownikiem Bmw, a raczej ze studentem

100zł - "spożywanie alkoholu w miejscu do tego zabronionym" - drapnęli mnie
      jak szedłem chodnikiem z puchą dębowego

trochę mnie to zdenerwowało, trochę miałem już wypite i....

200zł - "używanie nieprzyzwoitych słów w miejscu publicznym" a konkretnie
      powiedziałem(w sumie wykrzyczałem) psom co o nich myślę...

Rzecz się działa w czwartek na juwenaliach, ale przynajmniej będzie co
      wspominać

www.skocz.pl/bldb
      • Gość: najlepsze zdjęcie! Re: Pijaki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:31
        i4.tinypic.com/10eefly.jpg Tak wygladają Juwenalia dla wszytskich
        powyżej 18-tego roku życia <hahaha> śmiech na sali! "brawo" dla studentów :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka