Gość: Macu IP: *.aster.pl 10.03.08, 22:37 Dobra motywacja dla piłkarza. Po jednym meczu trener mówi, że jest do dupy. Tylko KSP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: - Brakuje mi opcji "jakie transfery?" :)))) IP: *.acn.waw.pl 10.03.08, 23:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Brakuje mi opcji "jakie transfery?" :)))) IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 11.03.08, 00:03 Znam Hiszpana,jest elektrykiem.Gra wprawdzie amatorsko ale do Legi sie nadaje. Zaliczal nawet epizody w wielkim Realu, a dokladnie ,wymienial neonowki w szatniach madryckiego klubu.Brac nie wybrzydzac, na pewno sie zgodzi przyjsc za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Brakuje mi opcji "jakie transfery?" :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 05:13 do legii to nawet reprezentanci kraju są za słabi s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Brakuje mi opcji "jakie transfery?" :)))) 11.03.08, 05:49 A mi opcji mam w d... legię, webera i całą tę bandę - co takie teksty robią na głównej stronie portalu? Odpowiedz Link Zgłoś