Dodaj do ulubionych

teatr PORYWACZE CIAŁ

05.01.03, 16:30
Widziałam tylko jeden spektakl TEST,
ale bardzo mi się spodobał...

Mozecie mi dac jakies info o Ich spektaklach ?
Co? Kiedy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Markiza de Kotlet Re: teatr PORYWACZE CIAŁ IP: 80.50.21.* 06.01.03, 20:11
      Nikt nic nie wie?

Z Poznania jesteście?
      • leszek_peszek Re: teatr PORYWACZE CIAŁ 15.05.03, 10:33
        Ja jestem z Brudzewa a Sławek, Mirek i Grzegorz mieszkają w Nekli, zaś Marzena
        i Renata są z Ostrowa Wielkopolskiego. Z Poznania jest tylko Kropa i Myszaty z
        Gośką. Lubimy rozwiązywać różne szarady i krzyżówki oraz wymyślamy zabawy
        edukacyjne najczęściej o charakterze integracyjnym i ekumenicznym. Poza tym
        pracujemy nad sobą, ulepszamy swoje charaktery, robimy np. tak, żeby się tak
        często nie onanizować. Naszym największym hobby jest zabawa w teatr i
        przygotowywanie przedstawień, teraz robimy spektakl pt. "Przed sklepem
        jubilera" K. Wojtyły. Ogólnie fajnie spędzamy czas łącząc różne formy
        aktywności umysłowej i fizycznej w bezpośrednim kontakcie z ludżmi i
        zwierzętami.Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy do naszego teatru albo
        harcówki.Hej, hej!
        • Gość: saint-germain Re: teatr PORYWACZE CIAŁ IP: 194.204.168.* 01.06.03, 19:59
          Markizo, zainteresowanie Pani sprawami sztuki jest rzeczywiście wzruszające,
          ale zapewniam, że bardzo nie chciałaby Pani popaść w szpony Porywaczy Ciał. Ta
          sekta starannie selekcjonuje ofiary do uboju tzw. rytualnego a potem pławi się
          w blużnierczych bezeceństwach. Z najgłębszą czcią całuję koniuszki pani białych
          palców. Sait-Germain
          • Gość: gostek Te szpony :)))))))))))) to juz przeszlosc. IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 15:05
            Dzis niestety, Drogi Saint-Germain, sekta mocno splaszczyla swoj rytual. Sa
            fatalni i znizyli loty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka