markiza_de_kotlet_mielony 05.01.03, 16:30 Widziałam tylko jeden spektakl TEST, ale bardzo mi się spodobał... Mozecie mi dac jakies info o Ich spektaklach ? Co? Kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Markiza de Kotlet Re: teatr PORYWACZE CIAŁ IP: 80.50.21.* 06.01.03, 20:11 Nikt nic nie wie? Z Poznania jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_peszek Re: teatr PORYWACZE CIAŁ 15.05.03, 10:33 Ja jestem z Brudzewa a Sławek, Mirek i Grzegorz mieszkają w Nekli, zaś Marzena i Renata są z Ostrowa Wielkopolskiego. Z Poznania jest tylko Kropa i Myszaty z Gośką. Lubimy rozwiązywać różne szarady i krzyżówki oraz wymyślamy zabawy edukacyjne najczęściej o charakterze integracyjnym i ekumenicznym. Poza tym pracujemy nad sobą, ulepszamy swoje charaktery, robimy np. tak, żeby się tak często nie onanizować. Naszym największym hobby jest zabawa w teatr i przygotowywanie przedstawień, teraz robimy spektakl pt. "Przed sklepem jubilera" K. Wojtyły. Ogólnie fajnie spędzamy czas łącząc różne formy aktywności umysłowej i fizycznej w bezpośrednim kontakcie z ludżmi i zwierzętami.Pozdrawiamy wszystkich i zapraszamy do naszego teatru albo harcówki.Hej, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saint-germain Re: teatr PORYWACZE CIAŁ IP: 194.204.168.* 01.06.03, 19:59 Markizo, zainteresowanie Pani sprawami sztuki jest rzeczywiście wzruszające, ale zapewniam, że bardzo nie chciałaby Pani popaść w szpony Porywaczy Ciał. Ta sekta starannie selekcjonuje ofiary do uboju tzw. rytualnego a potem pławi się w blużnierczych bezeceństwach. Z najgłębszą czcią całuję koniuszki pani białych palców. Sait-Germain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Te szpony :)))))))))))) to juz przeszlosc. IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 08.11.03, 15:05 Dzis niestety, Drogi Saint-Germain, sekta mocno splaszczyla swoj rytual. Sa fatalni i znizyli loty. Odpowiedz Link Zgłoś