Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań

24.02.09, 06:15
    To jest naprawdę super informacja! Dziwię się, że tak kiepsko eksponowana.
    Ciekawe czy trafi na "główną"?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mały Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 08:16
        Przepraszam, że tak ostro, ale to śmiech na sali. Informacja może i
        dobra, ale pieniądze bardzo małe jak na tzw. sponsora biznesowego.
        500 tys. zł to raptem roczne zarobki jednego pilkarza z dobrym
        kontraktem w Lechu. Jeśli oferta Coca-Coli jest lepsza to ile
        przeznaczałą Pepsi ?
        • Gość: q Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.wroclaw.mm.pl 24.02.09, 08:22
          Po prostu będą sprzedawać na stadionie napoje Coca Coli na wyłączność. Ten news jest totalnie żenujący. Co to jest 500 tysięcy złotych dla poważnego klubu?
          • Gość: Krze Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:50
            Hmm... z tekstu, który ja przeczytałem (i wydawało mi się, że wszyscy go czytali, bo to w końcu JEDYNY artykuł o tej sprawie) wynika, że obecne 500 tys. jest dopiero przymiarką do czegoś większego. No ale jak widać w internecie jest nadal mnóstwo ćwierć inteligentów, którzy potrafią krzyczeć - czytać natomiast już niekoniecznie...

• Gość: hk hmmm juz myslałem ze znów szejkowie IP: *.range86-156.btcentralplus.com 24.02.09, 13:26
              z manchesteru city
            • Gość: mały Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.toya.net.pl 24.02.09, 17:44
              Czytać to ty nie potrafisz. Nowy kontrakt szykuje się z Warką, a
              Coca-Cola daje maksymalnie(podkreślam) 500 tys. zł
              • Gość: Krze Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: 213.156.122.* 24.02.09, 17:55
                "...Kontrakt jest roczny i stanowi coś w rodzaju sprawdzianu przed ewentualną
                dłuższą współpracą..."

Idź do szkoły chłopcze a komentowanie w internecie zostaw dorosłym.
      • Gość: arek 500 tyś to jakieś drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 08:24

żarty sobie robią ?
        • polacy_ratujcie_mnie Re: 500 tyś to jakieś drobne 24.02.09, 10:08
          Nieważne, że to 1,5% dotychczasowego budżetu, ważne że info na
          głównej strony gazety się znalazło. Nie ma większej satysfakcji dla
          fanów kuchenek :)
      • Gość: reptilian Ja i tak wolę Pepsi. IP: *.icpnet.pl 24.02.09, 08:55
        Kibicuję Lechowi ale Coli pić nie zacznę. Nie smakuje mi ich trunek
        od jakiegoś roku. Pepsi!
        • Gość: taka prawda Re: Ja i tak wolę Pepsi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:46
          Pepsi to szczyny dla plebsu. Tylko Coca Cola.
          • Gość: bolo Re: Ja i tak wolę Pepsi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:17
            a wiesz z czego się robi coca-cole? Ze zużytych podpasek. Nawet w reklamie jest:
            Always Coca-Cola
      • mariuszet Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 09:13
        Co to za kwota 500 tys. Tyle to może wyłożyć jakiś drobny biznesmen. Pewnie
        pomyłka.
        • Gość: hmvhjjh Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 09:17
          to teraz beda POZNANSKIE GAZOWANE PARÓWKI ?
        • mikolaj.plank Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 09:24
          Liczą się dwa fakty: pierwszy: w dobie kryzysu Lech to wciąż marka przyciągająca
          sponsorów; drugi: ten jeden piłkarz za 500 tys. to jeden dobry grajek więcej niż
          w innych klubach.
          Szadkowski! Premii z iti nie będzie :(
          • polacy_ratujcie_mnie Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 10:03
            Dziękujemy za objaśnienie artykuły, oficerze propagandy Plank. Dobra
            robota! Ku chwale Amiki Poznań!
            • Gość: dan Lecha fan Lech Poznań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:17
              Ale tak szczerze... jak długo jeszcze ty (celowo z małej litery, z oczywistego
              braku szacunku) i tobie podobne trole, będziecie czepiać się Lecha i Amici? Nie
              zapomnij napisać o tym w swoim testamencie, żeby twoi potomni nigdy nie
              zapomnieli... Zastanów się również nad napisaniem o tym książki. Bo widać
              strasznie to ważne wydarzenie dla ciebie! A takich newsów o Lechu jest i będzie
              mnóstwo, bo w tej chwili to jedyny klub w tym kraju, o którym coś można napisać
              także w kwestiach piłkarskich. W czwartek Lech gra w Pucharze UEFA w Udine. A
              Twój ulubiony klub co robi w tym czasie? Aha! No przecież! Razem będziecie
              oglądać mecz Poznaniaków!!! Dużo emocji życzę, jak zwykle podczas meczów Lecha
              Poznań!
              • polacy_ratujcie_mnie Lech Poznań :D 24.02.09, 13:51
                Zdarzył się Reksio, to i licencja Amiki się przydała. Mi to zupełnie
                nie przeszkadza, natomiast jak widzę wielu z was ma z tym problem.

Piłkarskiej klasy nikt nie zamierza wam póki co odmawiać (życze
                powodzenia w UEFA), kuriozalna jest natomiast pogoń za uznaniem dla
                wielkości, czy wręcz wyjątkowości Lecha jaką uskutecznia np.
                mikolaj.plank na forach gazety przy jednoczesnych zarzutach o
                spiskowe, systemowe niszczenie Lecha przez gazete - rzekomo legijny
                przyczółek :D Kabaret robicie że boki zrywać, az dziwne ze jeszcze
                sie nie zorientowaliscie.

ps.
                Przeświadczenie, ze twoj szacunek cokolwiek dla mnie znaczy,
                fatalnie świadczy o twoim poczuciu rzeczywistości.
                • Gość: dan Lecha fan Re: Lech Poznań :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:46
                  Widzę, że trudno ci zrozumieć, że w piłce nożnej głównie chodzi o emocje.
                  Zarówno pozytywne jak i negatywne. Dopóki Lech jest liderem ligi, cały czas gra
                  w pucharach, wszystko jest w najlepszym porządku! Cała otoczka i wszystko w
                  około jest mało ważne. Możesz karmić się tymi wszystkimi aferkami, fuzjami, mało
                  ważnymi newsami o Lechu. Pierwszy raz na meczu Lecha byłem w 88 roku. Od tamtego
                  czasu z klubem działo się dosłownie wszystko! I guzik mnie obchodzi, czy
                  właścicielem Lecha jest Amica, Kulczyk, Kompania Piwowarska, Cupiał, ITI czy kto
                  inny. Chodzę na mecze na tym samym stadionie co prawie 20 lat temu. Piłkarze
                  grają ciągle w niebieskich koszulkach i cały czas krzyczymy "KOLEJORZ!". Chcę
                  wyników, dobrej gry, emocji!!! Dlaczego tak bardzo czepiasz się Lecha akurat
                  teraz, gdy odnosi sukcesy i jest o nim głośno? Gdyby Kolejorz grał słabo i nie
                  odnosił sukcesów, również tak bardzo angażowałbyś się w krytykowanie tego klubu
                  i wszystkiego co z nim związane? Podpowiem Ci... nie robiłbyś tego. Bo miałbyś
                  to gdzieś - głęboko w poważaniu! Ale w tym przypadku zazdrość i zawiść dupę Ci
                  ściska! Zajmij się kibicowaniem swojemu klubowi i energię jaką tracisz na
                  wyżywaniu się na Lechu, skieruj na kibicowanie swoim! My Polacy potrafimy być
                  strasznie zawistnym narodem i wstyd mi za to...
                  • polacy_ratujcie_mnie Re: Lech Poznań :D 24.02.09, 15:33
                    Nie jestem wrogiem twojego klubu, w żadnym miejscu go nie
                    atakowałem, a przynajmniej nie mialem takie intencji. Co więcej,
                    liczę na kawał dobrego futbolu w czwartek i awans Polaków. W
                    czwartek - mam nadzieję - będzie to klub wszystkich kibiców w
                    Polsce.

A twoja reakcja mniej wiecej oddaje to, co jest problemem lechitów -
                    nieuzasadnione poczucie wiecznej krzywdy. Jak media nie piszą o
                    Lechu to źle, jak piszą to niedobrze - bo tendencyjnie, jak piszą
                    pozytywnie - to nie na głównej, tylko na drugiej stronie, jak
                    zawinęli Reissa to dlaczego nikogo z Legii, jak Wiara sprzedaje
                    bilety z obowiązkową składką na kary i oprawy - to stołeczny spisek
                    medialny, jak ogólnopolskie badanie kibiców piłkarskich - to żeby
                    zaszkodzić Lechowi, a licencja Amiki to już w ogóle temat tabu, a
                    najpewniej jakiś oszczerczy mit. Być moze ten brak dystansu i
                    syndrom oblężonej twierdzy to problem wszystkich fanatycznych
                    kibiców - obecnie doskonale widac go w takich wypowiedziach lechitów
                    jak twoja.
                  • Gość: żaba z bajora Dlaczego się czepiamy? IP: *.chello.pl 24.02.09, 16:21
                    Napiszę ci dlaczego się czepiamy.
                    Otóż Amice albo właściwie Amicolechowi nie należało się absolutnie
                    miejsce w pucharach.Może je wywalczył? Co? Dostał je bo inne kluby
                    weszły w fuzję lub wyrzucono za korupcję.Amicolecha do tej pory nie
                    wycofano.
                    Mienicie się Lechem i jego tradycją,a gdy wchodzi prokurator to
                    szefowie klubu mówią,że Lech to nie my.
                    Gdy ikona klubu,pan R.,dostaje zarzuty to szef Wiary Lecha pod innym
                    loginem wypisuje na forum,że R. zrobił złe rzeczy,ale ma zasługi we
                    wprowadzeniu Lecha "na salony" i należy mu to wybaczyć.Stąd pewnie
                    też transparenty na meczu "Piotrek trzymaj się".Jescze do niedawna
                    napisaliby "Pozdrowienia do więzienia".
                    Ten twór ,który nie wiadomo jak nazwać,dajmy na to Kuchenkorz,to
                    jedna wielka obłuda.
                    A jaką propagandę mają,ho,ho,ho.Wielki lider,który jest na czele
                    tabeli,bo prowadzi lepszą różnicą bramek,ha,ha.Czwarta Wisła ma 3
                    pkt.straty,które odrobi w jednym meczu.Wielki Lech,tylko jeszcze nic
                    nie osiągnął.Mają syndrom oblężonej twierdzy.Wszyscy wokół chcą ich
                    skrzywdzić.Broń Boże źle napisać o Lechu,bo się obrażą biedactwa.
                    I nie oszukujcie ludzi.Wcale wam większość ludzi w Polsce nie będzie
                    kibicować w pucharach.Mam nadzieję,że odpadniecie z pucharów i
                    przestaniecie kompromitować Polskę.
                    • Gość: dan Lecha fan Re: Dlaczego się czepiamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:39
                      I co ja mam Ci odpowiedzieć? Lech awansując do wiosennych gier w Pucharze Uefa
                      kompromituje się, ale wg kogo? Ciebie i Tobie podobnym. Czytając prasę,
                      oglądając tv, słuchając wypowiedzi trenerów, byłych i obecnych odniosłem
                      wrażenie, że Polska jest dumna z Lecha. Ale nie Wy...
        • Gość: kuba Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 15:04
          mariuszet napisał:

> Co to za kwota 500 tys. Tyle to może wyłożyć jakiś drobny biznesmen. Pewnie
          > pomyłka.

To dalej, wykładaj. Może być na Lecha.
          Ziarnko do ziarnka...
      • Gość: aa Ciekawe, czy po degradacji też będą chcieli IP: *.gprs.plus.pl 24.02.09, 09:37
        Ciekawe, czy po degradacji za korupcję Amici Coca- Cola też bedzie
        chciała sponsorować.
        • Gość: forew Re: Ciekawe, czy po degradacji też będą chcieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:42
          predzej zdegraduja ciebie w robocie
      • Gość: real.mifune Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: 193.108.194.* 24.02.09, 09:38
        Rzeczywiscie wiadomośc godna glownej na Wyborczej...:/ 500 tyś od
        sponsora.
        Zważywszy, że news o pozyskaniu sponsora przez Wisłę ( skala
        finansowania 8-10 razy większa niz Lecha ) znalazła sie gdzies na
        szarym końcu i aby ja znaleźć należało zwyczajnie jej szukać.
        Do tego ten tytuł: Lech będzie potęgą? tak , bop dostanie 500 tyś
        rocznie...ha ha
        • Gość: Lechita82 Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:12
          Lech posiada ściśle określony i rozmyślnie budowany system sponsorski, w Wiśle
          mają sponsorów z łapanki o czym najlepiej świadczy fakt że szukali nowego
          sponsora głównego przez 1,5 roku i to w większości w okresie wielkiego boomu
          gospodarczego (kryzys to sprawa świeża). W Lech jest jeden sponsor strategiczny
          - Warka i to on daje dużą kasę, z pewnością znacznie większą niż tacy nędzarze
          jak bet at home, dalej są sponsorzy główni, techniczny i cała masa mniejszych
          firm wspierających Lecha. W tej piramidzie sponsorskiej Coca-Cola znajduje się
          gdzieś pośrodku, a daje 1/6 tego co mega wielki sponsor żałosnej Wisły. Ha ha...
      • Gość: fajlo Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.chello.pl 24.02.09, 09:47
        Totalna porażka z tym sponsorem.
        Napój kojarzący się z odrdzewiaczem i na dodatek gazowany zmiata ze
        stadionu konkurencję.Gratuluję i życzę zdrowia.
      • polsz Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 10:09
        Lecha powinna sponsorować Kompania Piwowarska. Tymczasem firma, której główna
        siedziba jest w Poznaniu i produkuje piwo Lech sponsoruje drużynę z Krakowa
        • Gość: PepsiPower Coca-Cola zawsze mi szczochem zalatywała... IP: 157.166.216.* 24.02.09, 10:16
          więc i teraz trafiła na swojego, a czy pyrki będą teraz na czerwono
          zapier..ć po boisku?
        • Gość: yah Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.kp.pl 24.02.09, 11:12
          a jaką to drużynę sponsoruje?
        • zawaldemar też nie mogę pojąć dlaczego nie Lech-piwo? 24.02.09, 11:56
          to takie medialne i łatwe. Coś Kompania Piwowarska usiłuje wynależć koło :-(
          inwestując w Wisłę Kraków.
          • Gość: gzesiolek Re: też nie mogę pojąć dlaczego nie Lech-piwo? IP: *.pnet.com.pl 24.02.09, 12:04
            z tego co wiem juz nie inwestuje Tyskie zniknelo z koszulek Bialej
            Gwiazdy ponad 1,5roku temu... a poza tym dzieki wlodarzom ligii
            chyba zespoly "ekstraklasy" nie moga podpisywac kontraktow z innym
            browarem niz Grupa Zywiec ktora ma na dniach zostac ogloszona
            sponsorem tytularnym tej naszej dotychczas orenzadowej ligii... stąd
            Warka na koszulkach Kolejorza może zostać ale już piwa lech być tam
            nie może... przynajmniej poki Lecha nie zdegraduja... :P
        • Gość: leo Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 12:07
          Nie jest tak do końca kolego. Z browarami u nas to jest jeden wielki galimatias.
          Lech Browary Wielkopolskie należą od dawna do Kompani Piwowarskiej fakt że
          siedzibę mają w Poznaniu.. ale w skład tego molochu wchodzi jeszcze min. Tyskie
          i Dojlidy a właścicielem tego wszystkiego jest SABMIller... no chyba że coś się
          zmieniło..
          • pateko7 wyglada to jeszcze inaczej 24.02.09, 20:20
            wskutek inicjatyw dr kulczyka czyli jak zwykle szukania łatwej kasy
            na styku pieniedzy prawatnyvh i panstwoych sprzedal on tyskie SABowi
            i przeniosl siedzibke kp do poznania. lech to nieclae 10% przychodow
            kp. najwiekszym browarem spolki sa tyskie, najwiecej kasy robi
            tyskie mimo pompowani kasy z tychow w browar w poznaniu. a gowno z
            tego maja tychy - ledwo daje sie paredziesiat tys na hokej wyciganc.
            jako facet mieszkajact tam parenascie lat i tam urodzony nie mam nic
            przeciwko jakiemus sposnoringowi lecha -symblicznemu, chce wiecej
            kasy na hokej i pile w tychach!a co ? nie moge? :)
        • guru133 Sponsorzy wolą lepszych:) 24.02.09, 15:33
          .
      • Gość: Ada Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.dclient.hispeed.ch 24.02.09, 10:23
        Jestem przekonana, ze mamy doczynienia z poczatkiem wielkiego klubu
        w Polsce. Oby po jednorocznej probie doszlo do podpisania
        prawdziwego kontraktu.
        Powodzenia zycze rowniez Wisle i Legii. Polska zasluguje, aby byc
        footbolowa potega, przynajmniej Europy centralnej.
      • Gość: posen Coca-Cola zamiast sokołów na plecach wyglądałoby l IP: 212.126.10.* 24.02.09, 10:29
        epiej
      • uzman Od dziś piję tylko Pepsi! 24.02.09, 10:32
        Polonia Warszawa to jedyny sensowny klub w ekstraklasie, więc nie ma
        co się podniecać jakimś Lechem. Prawdę pisząc, to nawet nie do końca
        wiem, gdzie leży cały ten Poznań. Podobno gdzieś pod Berlinem.
        • freon Re: Od dziś piję tylko Pepsi! 25.02.09, 11:57
          Czy wszyscy rodowici warszawiacy sa az tak malo kumaci z geografii,
          czy tylko ty jestes takim glabem, uzmanie jeden? Gdzie lezy Poznan? W
          wojewodztwie, w ktorym lezal do niedawna takze twoj klub, polonisto
          :)
      • Gość: x Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 10:43
        moze coca cola da nam czerwone i pomaranczowe pilki , bo zolta na
        sniegu to zenada
      • Gość: dany Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.infocity.pl 24.02.09, 10:50
        To jest niestety potwierdzenie kryzysu, skoro taki potentat jak Coca
        Cola najpierw sonduje temat sponsoringu wchodząc, umówmy się,
        drobnymi pieniędzmi, to znaczy że się boją. Ale i tak gratuluje
        Lechowi, krok po kroku zblizaja sie do standardów europejskich.
        • anvacor Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 11:23
          Ciekawe jak się zachowa coca-cola, gdy Lecha zdegradują do niższej ligi ?
      • Gość: tsuranni kpina chyba... IP: *.idpan.poznan.pl 24.02.09, 11:30
        500 kawałków to kwota godna może rozlewni wód w psipsiokach małych,
        ale nie coca-coli. Z takim sponsoringiem to żadna wiadomość...
      • Gość: LechFan Lecha już nie ma :-(((( IP: *.blutmagie.de 24.02.09, 11:31
        Ten sztuczny twór Amica Poznań nie może liczyć na wdzięczność prawdziwych
        Poznaniaków!!!
        • Gość: lol Re: Lecha już nie ma :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:46
          oj a lekarstwa dziś wzięło dziecko biedne??? a tak z ciekawości spytam się jak w
          szpitalu psychiatrycznym dostałeś się do komputera????
          nie odpowiadaj......odpowiem twoim językiem "moja kochana Legła, moja kochana
          Legła oj głowa mnie boli zostawcie ją !!! hau hau hau hau
          Pozdrawiam :)
          • Gość: taka prawda Re: Lecha już nie ma :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:48
            A co pyrusku prawda w oczy kole. Jakby co to jesteście wielkim
            LECHEM i podtrzymujecie jego tradycje, ale jak zaczynają się
            oskarżenia o korupcje to mówicie że jesteście AMICA i nie można was
            degradować. Wniosek, ani z was LECH ani AMICA. Banda cieniasków
            która niedługo będzie grać w 2 lidze.
            • Gość: makator Re: Lecha już nie ma :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:11
              oj boli żeLegła jest słabsza od nas??? co?? boli.... oj boli, że Lech osiąga
              sukcesy w pucharach :) boli co??? ^^
              oj a lekarstwa dziś wzięło dziecko biedne??? a tak z ciekawości spytam się jak w
              szpitalu psychiatrycznym dostałeś się do komputera????
              nie odpowiadaj......odpowiem twoim językiem "moja kochana Legła, moja kochana
              Legła oj głowa mnie boli zostawcie ją !!! hau hau hau hau
              Pozdrawiam :)
          • Gość: LechFan Chcesz jeżdzić za Amicą? IP: *.all.de 24.02.09, 12:06
            Twoja sprawa!!!! Ja mam gdzieś ten klub!
            Skandalem jest fakt że największe miasto w Wielkopolsce nie ma swojego
            przedstawiciela w piłce nożnej! Zawsze byłem przeciwny fuzji, mówiłem że należy
            grać na swoim i okazuje się że miałem rację! Teraz wszyscy się z nas śmieją a my
            udajemy że cierpimy na schizofrenię!!!
            • Gość: tojasam Re: Chcesz jeżdzić za Amicą? IP: *.wsl.com.pl 24.02.09, 12:18
              Klub to nie piłkarze, działacze, jakaś p******ona licencja, czy znak graficzny. Klub to Kibice. A póki co, Kibiców Lech ma najlepszych w Polsce. Jeśli ktoś ma wątpliwości, zapraszam na stadion. A zakompleksionych i zazdrosnych warszawiaków zachęcam do kibicowania liderowi ekstraklasy w czwartek przed telewizorami. Znowu będziecie mogli popatrzeć na Polaków w Pucharze UEFA. No i usłyszycie prawdziwy doping 4000 fanów Kolejorza. Pzdr
            • Gość: wz Re: Chcesz jeżdzić za Amicą? IP: 150.254.166.* 24.02.09, 12:22
              Nie przesadzaj. Wpierw nam zazdrościli że poza burzeniem umiemy też budować, że
              bogaty przedsiębiorca z Wielkopolski zainwestował w najpopularniejszy klub z
              Wielkopolski. Też uważałem że należało grać na licencji Lecha nawet gdyby
              czekały nas za to konsekwencje (choćby w postaci degradacji). Stało się inaczej
              i tego już nie zmienimy, piłkarsko jesteśmy teraz najmocniejsi w Polsce, spuścić
              nas nie spuszczą, kibice z innych miast troche pomarudzą (w jakimś sensie im się
              nie dziwię) a sukcesy będą.
            • Gość: aswdf Re: Chcesz jeżdzić za Amicą? IP: *.catv.net.pl 24.02.09, 13:15
              jak narazie to raczej się śmieją z Ciebie, kiedy próbujesz wmawiać
              ludziom kto jest prawdziwym poznaniakiem lub nie. Co to kogo
              obchodzi, co mówiłeś, nie Twój klub, nie Ty decydujesz. Prawdziwi
              poznaniacy są ze swoją drużyną na dobre i na złe, a teraz Lech jest
              ewidentnie akurat w dobrej sytuacji, ma dobrych piłkarzy, sukcesy,
              skromne, ale sukcesy. Twoje biadolenie to Twoja sprawa, ale wara Ci
              od mówienia komuś kto jest prawdziwym poznaniakiem.
          • Gość: wareczka che,che debil rodem z posen IP: 157.166.216.* 24.02.09, 13:03
            nie stać cię kmiocie by coś wymeśleć tylko wklejasz na każdym forum
            ten sam tekst od paru dni, niezły kmiot z ciebie
      • barej Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 12:19
        Pyrom dasz 10 zł to się będą cieszyć jak małpka blaszką-tak mają.
      • Gość: bleble Re: Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: 198.178.236.* 24.02.09, 12:22
        No to dali kasy... Rutkowski pewnie więcej gubi biegnąc do
        autobusu... Jakby dali choć z 10 milionów, to byłoby na transfery, a
        tak to jest na waciki...
      • uburama Producent płynu do czyszczenia kaloryferów 24.02.09, 12:22
      • Gość: marwit Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 12:34
        500000 tysięcy,to chyba resztówka za skupione butelki.I czm tu jest się
        podniecać,wyhamuj kibicu - choć jest ślisko.Zobacz ile forsy przeznaczają na
        inne kluby.Dla Lecha dali co dla IV "świata".
      • Gość: jk Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań IP: *.icpnet.pl 24.02.09, 12:41
        No łał. Nie wiem gdzie tu widzisz ćwierć-inteligentów. Ludzie są sceptyczni i
        słusznie wobec Coca Coli, bo ta daje mniej niż dostaje. Niech spróbuje mieć na
        MTP wyłączność na sprzedawanie swoich napojów, do tego akcje promocyjne i
        podpieranie się, tak podpieranie się, wizerunkiem Lecha, który w Poznaniu jest
        czymś czego byle Warszawiok czy Krakus nie zrozumieją.
      • Gość: bulla 500 tys. rocznie czy miesiecznie, bo jesli rocznie IP: *.icpnet.pl 24.02.09, 12:56
        to starczy na pensje dla kiepskiego gracza i tyle, wiec nie ma co
        robic afery i szumy
        • Gość: lechfan Będziemy Mistrzami Polski!!!! Nareszcie!!! IP: 157.166.216.* 24.02.09, 13:06
          mamy prawdziwego sponsora, teraz pójdzie z górki, Mistrza już mamy
          na bank a i o Puchar i Ligę mistrzów powalczymy, słysząłem o dużych
          transferach, i podobno Kasperczka ma dołaczyć do ekipy
      • tomasz222 Coca-Cola sponsorem Lecha Poznań 24.02.09, 13:12
        Jestem oddanym fanem Lecha. Piłem Pepsi i Colę, od przypadku do przypadku. Teraz
        będę pił tylko Coca-Colą (Zero) bo kocham mój klub.
        Dużo biegam i piję Isostara. Teraz będę pić Powerade.
        Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców w całej Polsce, szczególnie tych z
        Warszawy.
      • Gość: Leszka za Leszka ża(l) wybiórczą doopę ściska, aż piszczy IP: 94.254.246.* 24.02.09, 13:32
        `(|:-DDD
      • piotr33k2 najlepszym gwarantem dobrego mark dla lecha jest 24.02.09, 14:49
        trener smuda i nie ch dzialacze lecha o tym przedewszystkim
        pamietają ,bo jak zabraknie smudy to skonczy sie widowiskowa
        atrakcyjna gra i w miare dobre wyniki w europejskich pucharach i tym
        samym sponsorzy pójdą w .....a lech stanie sie znowu nic nie
        zanczącym przecietniakiem ,taka jest prawda .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka