katrin-75 19.05.06, 00:05 praca sezonowa w barze nad morzem. miejscowosc sztutowo.praca od zaraz.mile widziana znajomosc pracy w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrin-75 Re: dam prace 19.05.06, 00:09 pisac na e-maila katrin28@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jajolina Re: dam prace 21.05.06, 14:55 a czy byłaby szansa na pracę dla 2 młodych (18lat) dziewczyn w tym barze??? jesteśmy bardzo otwarte, pracowite,no i zdesperowane...Bardzo byłybyśmy wdzieczne za odpowiedz tu aldo na email carollahaha@inretia.pl pozdrawiamy Karola i Mamarka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niakczan Re: dam prace 30.05.06, 17:00 dziendobry zainteresowała mnie panstwa oferta pracy w barze mam wykształcenie srednie i teraz szukam pracy tymczasowej a nawet na stałe prosze o odpisanie na jakich warunkach była by ta praca i prosze o kontaktowy nr,telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna36 Re: dam prace 03.06.06, 13:53 jestem osobą pełnoletnią i bardzo interesowałaby mnie ta praca jednak dopiero od połowy lipca. Czy jest jakaś szansa? Odpowiedz Link Zgłoś