madzior877 14.12.08, 13:49 Mam takie pytanie, czy mogłabym wykonać jakiś rytuał skoro 2dni temu była pełnia i księżyca zaczyna ubywać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: devilangel Re: pytanie do wróżek i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 13:58 A to zalezy co zamierzasz kobieto... :D Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 14:02 chciałabym aby nasze uczucie sie bardziej wzmocniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 14:11 Zależy ...czy zaklęcie jest powiązane z czym ?, powiązane z jaką magią ? To zależy od Ciebie, siły maga, rodzaju zaklęcia. Ty znasz zaklęcie, musiałabyś dzisiaj, jutro powtórzyć jeszcze przed 16.37 a potem wrócić do niego w następną pełnię. Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 14:15 Rozumiem i dziękuje. Chodziło mi właśnie o dzisiejszy dzień :) Niestety podczas pełni spędzałam z moim partnerem czas :P Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 14:30 Możesz spróbować pomóc w ten spoósb byś mu się śniła w nocy, by myślał o Tobie. Pytanie ? Chcesz wzmocnić uczucia. Najlepiej jest to zrobić anioła miłości o pomoc-modlitwą. Jeśli jest Ci pisany przez Boga twoja wola zostanie spełniona, pomoże wam. Odpowiedz Link Zgłoś
song12 Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 17:48 jesli chcesz by czegoś ubyło, np. wagi, lub tez coś zniknęło inne raczej nie wskazane. poza tym pamietaj: wiara czyni cuda. i tylko to Odpowiedz Link Zgłoś
madzior877 Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 18:30 Jeśli chodzi o inne rzeczy to doskonale o tym wiem. Dlatego się pytałam o rytuał przyciągania, to tylko 2 dni od pełni więc może jeszcze coś można wykonać w tym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: pytanie do wróżek i nie tylko 14.12.08, 20:53 Mozesz zrobic wszystko co nie ejst powiazane z enocha np voodoo ni obowiązuje cykl choc ja nawet stosujac ja dostosowuje sie do niego poza tym swiece intencyjne mozesz palic zawsze . olejek namaszczajacy juz podawalam tu w ktoryms watku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: pytanie do SAGUN 14.12.08, 22:02 sagun... powiedz jak można się komuś przyśnić? są jakieś sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: pytanie do wróżek i nie tylko 05.03.23, 18:21 Warte zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś