aasiek 25.05.06, 18:55 Jakie znacie tanie sklepy z muzyką? A może nie tyle tanie, co z konkurencyjnymi cenami? Pomóżcie, proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_topo Re: Sklepy muzyczne 25.05.06, 19:13 wwww.tanieplyty.pl ale lepiej zapytac na Forum Muzyka - tam wiecej specjalistow:) Odpowiedz Link Zgłoś
r0bur Re: Sklepy muzyczne 25.05.06, 23:27 Zależy z jaką muzyką. Dobre sklepy to np. Masłowski CD (ul. Taczaka), w ETC Swarzędz, Poza tym Media Markt. Specjalnie w Poznaniu wiele nie ma miejsc gdzie można coś kupić, a zwłaszcza ciężko o alternatywę! Odpowiedz Link Zgłoś
el_topo Re: Sklepy muzyczne 26.05.06, 05:54 Ach, nie wiedzialem czy chodzi o sklep w necie czy w realu. Jesli o to drugie, to zajrzyj jeszcze do komisu na rogu Powst. Wielkopolskich i Kosciuszki (za wysokim blokiem i garazami). Ceny konkurencyjne, a i wybor niezly. Zreszta, nie wiem czego szukasz. Kiedys znalazlem tam orginalnego Zorna za 15 zl:) I kiedys byl tez sklep na jednej z uliczek od S. Rynku w strone Garbar (nigdy dokladnie nie wiem, jak sie nazywaja). Tam tez widzialem jakies wyprzedaze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
r0bur Re: Sklepy muzyczne 26.05.06, 11:47 No, w tym komisie kupiłem kasetę Cold - "Cold" za 2 zł.. Jeszcze kiedyś była Szafa Grajaca (czy jakoś tak) na Św. Marcinie w bramie, naprzeciwko "Kociaka", ale nie wiem czy tam to nadal funkcjonuje. Ale mieli dosyć tanio niezłe single, np trzy single Days Of The New, co na Polske było wielkim rarytasem. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Sklepy muzyczne 26.05.06, 17:40 O, wielkie dzięki, właśnie o takie coś chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś