Dodaj do ulubionych

BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!!

13.01.03, 22:39
Znowu nie działa system internetowy. Znowu nie można zalogować się przez
internet i dokonać przelewu. Taka jest ta bankowość BZ WBK internetowa w
Polsce. Skandal. Co za informatyków zatrudnia ten Bank???
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzidka Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 22:43
      Uf, jak dobrze, ze zrobiłam przelewy w piątek...
      Dorzucę swoje trzy grosze - wcale mi się nie podoba nowy interfejs, uważam, ze
      stary był wygodniejszy. Lepsze jest wrogiem dobrego...
    • ry.mi Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! 13.01.03, 23:07
      A ja przed chwilą sprawdziłem i się zalogowałem jak zwykle bez problemów. Może
      wchodzisz do sieci przez TPSA. Ja działam przez Netię. Mam dwie linie. Jedna
      TPSA druga Netia. Netia to miodzik. TPSA mam tylko dlatego, że mam ten numer
      już rozreklamowany wśród klientów (prowadzę działalność gospodarczą).
    • Gość: nick Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.03, 23:10
      .vinc napisał:

> Znowu nie działa system internetowy. Znowu nie można zalogować się przez
      > internet i dokonać przelewu. Taka jest ta bankowość BZ WBK internetowa w
      > Polsce. Skandal. Co za informatyków zatrudnia ten Bank???

W zdecydowanej większości są to "pseudo informatycy" z Poznania.
      • Gość: Józol Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! IP: *.visp.energis.pl 14.01.03, 15:10
        Wszystko się zaczeło sypać po połączeniu z przestarzałymi systemami
        informatycznymi ex BZ-et.
      • Gość: Radost Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! z Wroclawia IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.01.03, 15:15
        Gość portalu: nick napisał(a):

> .vinc napisał:
        >
        > > Znowu nie działa system internetowy. Znowu nie można zalogować się przez
        > > internet i dokonać przelewu. Taka jest ta bankowość BZ WBK internetowa w
        > > Polsce. Skandal. Co za informatyków zatrudnia ten Bank???
        >
        > W zdecydowanej większości są to "pseudo informatycy" z Poznania.

Jak centrala wroci do Poznania(notabne menadzerowie i prezez juz tu sa) to
        znikna te problemy. A za system informatyczny odpowida pion wroclawski...tak
        wiec drogi nicku...
    • Gość: P.B Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 00:08
      .vinc napisał:

> Znowu nie działa system internetowy. Znowu nie można zalogować się przez
      > internet i dokonać przelewu. Taka jest ta bankowość BZ WBK internetowa w
      > Polsce. Skandal. Co za informatyków zatrudnia ten Bank???

Klientem BZWBK jestem już 3 lata, i w ciągu tego okresu tylko raz nie mogłem
      się zalogować na własne konto. Drogi vincu technika jest zawodna, podobnie jak
      człowiek. Ty chyba nawet nie wiesz jak działa system BIG Banku Gdańskiego i
      lepiej żebyś się nie dowiedział, tam to dopiero są problemy.
      • studus Re: BZ WBK - WIELKI SKANDAL !!! 14.01.03, 18:51
        kazdy bank ma swoje problemy. czasem sa to problemy sprzetowe a czasem ludzkie.
        jednak w wiekszej mierze sa to sprzetowe!
        co do pseudo informtykow to chyba nie jest to fer, nie zansz szczegolow wiec
        nie sugeruj nic nikomu.
        BIG mial wstrzymane inwestycje wiec... ale InfoLinia dziala bardzo dobrzei
        bedzie sie dalej rozwijac w dobrym kierunku.
        jesli szukacie internetu zajrzycie na banki niszowe np. Lukas Bank czy
        InvestBank.
        jesli mozna mala rada: jesli macie duzo gotówki nie trzymajcie jej w jednym
        banku i na jednym rachunku. Invest ma fajne rozwiazanie na ten temat.
        a o co chodzi. w razie jakichkolwiek problemow mozesz korzystac z innego konta,
        innego banku innej uslugi.
        to czasem bardzo pomaga, zwieksza koszty ale o nie wiele.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka