hern1 28.05.06, 17:29 Szukam jakiegos fajnego i sensownego DJ na wesele. Bo jakos nie jestem przekonany do kapeli :P. Moze ktos cos poleci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wascka Re: DJ na wesele 28.05.06, 21:58 ale chodzi Ci o takaz zwyczajną muzyke, taką co sie zazwyczaj na weselach gra, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonkis Re: DJ na wesele IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.05.06, 22:12 Najlepsza jes Kapela ,polecam "Kaoela Toni Zymela" och jak oni slicznie graja i wice opowiadaja, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: DJ na wesele IP: *.devs.futuro.pl 29.05.06, 10:29 mogę polecić tego co był na naszym weselu - Robert Węcławek (601 543 739). Gościom (i nam też!) bardzo się podobało, bo to nie był tylko facet od puszczania muzyki, ale też prowadził wesele. Jest dj w Samych Swoich więc może to dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
ka_sia Re: DJ na wesele 29.05.06, 11:19 hej, czy moglabys zdradzic ile zaplacilas za wynajecie dj na wesele i w którym roku to bylo, bo tez sie zastanawiamy nad dj na wesele w przyszlym roku? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: DJ na wesele IP: *.devs.futuro.pl 29.05.06, 13:05 1 tys.; rok 2005. Co ważne = radzę wszysytkim, którzy szukają dj-a, aby każdego "kandydata" najpierw zapytali gdzie będzie grał w najbliższym czasie i przejechać się tam i posłuchać. My tak zrobiliśmy (poświęciliśmy dwa sobotnie wieczory, ale było warto!), dzięki czemu uniknęliśmy wpadki (jeden z dj-ów strasznie dobrze się promował, a na miejscu okazało się, że po prostu puszcza trzy piosenki i robi przerwy, następnie znowu trzy piosenki i przerwa itd; i nic nie mówił! - bezsens). Wypywywaliśmy też obsługi jak go oceniają Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: DJ na wesele 29.05.06, 10:35 hern1 napisał: > Szukam jakiegos fajnego i sensownego DJ na wesele. Bo jakos nie jestem > przekonany do kapeli :P. Moze ktos cos poleci? ### nie cos tylko kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś