Dodaj do ulubionych

Biskupi wzywają do dekomunizacji

25.06.06, 22:32
hehe, hieny dusz znowu za pieniadze uczciwych Polaków robią sobie impreze
integracyjną :-) wstyd, panowie, wstyd, bo ludzie biedni i skazani przez Boga
na niedolę głodują i chorują .....
Obserwuj wątek
    • ququ777 niezdety...czerwone berety 25.06.06, 22:52
      ...no tak, tu sobie moge komentowac, ale przy newsie dotyczacym, ze
      Poznanskiego Czerwca pelno bylo w wiadomosciach i publicznej TV to juz
      mozliwosci komentarzy nie ma...No to tutaj...Pomine watek kolegi wyzej o
      podpaleniu ponownym marketu (pewnie jakis piroman)...ja bym market zbombardowal.

Ale do Czerwca 56...Wlasnie to jest ta mentalnosc Polaczkow...Rozrywac rany,
      rozdzierac szaty nad tym co bylo 30, 40, 50, 120 czy sila wyzsza wie tylko
      jeszcze ile lat temu...To jest ta mentalnosc, ktora sprawia, ze polaczki
      jeszcze przez nastepne 20 lat nie wybuduja ani 100km autostrad, a polska nie
      stanie sie panstwem rozinietym jak moje wspaniale niemcy..A ja sie pytam, po co
      to wszystko, po co pyyyyeerrdolic o tym, co bylo iles lat temu? Nie lepiej
      zajac sie DZISIAJ, tym co teraz czeka, zrobic cos dla kraju? Dlatego niemcy sa
      rozwiniete, bo oni nie uzalali sie, ze im cos w czasie wojny nie wyszllo, tylko
      otrzepali sie i robili swoje...A tu czerwiec 56, radom 76, wybrzeze 72,
      solidarnosc 80 i wplecione w to czerwone ryje tych swinskich czerwonych beretow
      z epidiaskopu polski...Cale szczescie, ze jeszcze pare latek i otrzymam
      niemiecki paszport, paszport kraju, w ktorym nikt mi nie powie: "Polska parszyw
      swinia itp." Bo mu zaswiece paszportem niemieckim i pwiem, ze place podatki tak
      jak on, a bede sie cieszyl, ze moge racowac dla niemiec, gdzie nie ma czau na
      sentymenty nad tym, co bylo 200lat temu...I nie potrzeba do tego czerwonych
      beretow...Zastanowcie sie dobrze polaczki...tschüß
      • Gość: wojujaca lesbijka ch..j w d..pe czarnym.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:28
    • Gość: p26 Re: Biskupi wzywają do dekomunizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 08:03
      Gubię się już w tych pojęciach. Co to jest ta dekomunizacja??? Będą zamykać
      ludzi za chodzenie w koszulkach z sierpem i młotem?? Będą aresztowania za
      przynależność do SLD??
      • Gość: euro67 Re: Biskupi wzywają do dekomunizacji IP: *.adsl.proxad.net 26.06.06, 16:51
        Dekomunizacja? To dla mnie ogloszenie calej listy UBekow i moze tez tego jakie
        dzis maja emerytury albo w jakich radach nadzorczych, zarzadach spolek etc.
        siedza. A co do lustracji to nalezy oglosic nie tych ktorzy w takiej czy innej
        sytuacji zostali zmuszeni do podpisania jakiegos papierka, albo ktorym zalozono
        teczki bez ich zgody, bo to sa ofiary. Nalezy oglosic nazwiska tych co
        swiadomie i dobrowolnie donosili na konkretnych ludzi, pisali raporty i brali
        za to pieniadze lub mieli inne korzysci. Toi chyba dosc latwe rozroznienie
        agenta od ofiary.
        • Gość: fox To jest mydlenie i szukanie winnych gdzie indziej. IP: *.ztpnet.pl 26.06.06, 19:42
          Stara śpiewka.
          Patrz do tyłu.
          Precz z h..jami w koloratkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka