Gość: inna@ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:11 A mnie podoba sie reaktywowany watek Madzia- Pawel.I fajnie zagrali wczorajsza scenke na stole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vielb Re: M jak M IP: 195.28.182.* 11.12.07, 21:34 mnie tez sie podoba, chociaz strasznie zaluję, ze madzia juz nie wyglada tak wygladała wczesniej i ze wątek i tak zaraz padnie z powodu wyjazdu muchy. ale przynajmniej poniedziałek wrócił i odnowią moze wątek rafał - marta :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliegianni Re: M jak M 11.12.07, 21:37 Mnie tez sie podoba ta scenka kuchenny stol.Moze jak Mucha wroci to sie zejda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: M jak M IP: *.chello.pl 11.12.07, 22:07 > przynajmniej poniedziałek wrócił i odnowią moze wątek rafał - marta :) Liczę na to, przynajmniej Poniedziałek i Ostałowska umieją grać i patrzenie na nich jest przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: M jak M IP: 195.28.182.* 11.12.07, 22:29 poza tym poniedziałek gra tu role fajnej postaci, chyba własnie rafała lubie najbardziej. szkoda ze raczej trudno spotkac takich ludzi w realnym zyciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: M jak M IP: 193.151.50.* 12.12.07, 17:46 Muszka wygląda jak chłopak z tymi krótkimi włosami. Ktoś kto nie śledzi serialu i przypadkiem przełączył na TVP 2 mógł miec wrazenie, ze to gejowski wątek w serialu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 Re: M jak M 12.12.07, 19:13 tak - zdecydowanie popieram przedmówczynię. scena miłosna przypominała wątek gejowski;] Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 Re: M jak M 12.12.07, 19:11 Gość portalu: vielb napisał(a): > mnie tez sie podoba, chociaz strasznie zaluję, ze madzia juz nie > wyglada tak wygladała wczesniej i ze wątek i tak zaraz padnie z > powodu wyjazdu muchy. ale przynajmniej poniedziałek wrócił i odnowią > moze wątek rafał - marta :) dokładnie - Madzia(Mucha)wyglądała kiedyś tak ładnie a teraz przytyła(zatraciła kobiece wcięcia ) i jeszcze ta fryzurka jej nie służy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: M jak M IP: 195.28.182.* 12.12.07, 22:10 mnie sie najbardziej madzia podobala kiedy rozkwitał jej zwiazek z mroczkiem (daaawno daaawno temu).była szczuplejsza, choc nie wychudzona i miała swietna fryzurę. natomiast do marty w nowej fryzurze juz sieprzyzyczaiłam. fajnie byłoby gdyby marija zmieniła cos w wyglądzie, ale chyba nie ma na co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: M jak M 12.12.07, 22:48 fajnie Mucha I Mroczek zagrali:) i Ostałowska też z Poniedziałkiem Nurtuje mnie postać Łukasza!jakas taka nijaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: M jak M IP: 195.28.182.* 12.12.07, 23:17 no co Ty, nie ma postaci bardziej nijakiej niż Natalka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: M jak M 13.12.07, 10:34 "Mnie tez sie podoba ta scenka kuchenny stol.Moze jak Mucha wroci to sie zejda?" Chyba nie, bo przecież Sylwia jest w ciąży z Pawłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julkaNatalia ma j Re: M jak M IP: *.icpnet.pl 13.12.07, 11:06 Natalia ma już ok.13 lat a ciągle zachowuje się gorzej od Mateusza.Ona ma jakieś żółte papiery, czy co????No ale nie dziwie się, że taka jest, skoro ma TAKĄ przyjaciółkę. Strasznie irytuje mnie nowy Łukasz-tamten była ładniejszy, miał fajniejszy głos i był taki fajny, zadziorny:DD Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: M jak M 13.12.07, 12:17 Czy 'scenka na stole" to "momęty" madziowo-pawłowe? a właściwie pierwszy "momęt"? Gdy Madziulek miał minę osoby z zatwardzeniem, a oblubieniec jako żywo szykowął sie do tańca Chochoła? Jesli tak, to cięzko mi wskazac bardziej sztuczną i źle zagraną scenę w ostanich stu odcinkach :I Odpowiedz Link Zgłoś
keram79 Re: M jak M 15.12.07, 19:58 Z innej beczki - zastanawiałem się, kto w MjM mógłby być odpowiednikiem Rysia z Klanu (prędzej czy później będzie ikoną polskiej popkultury, jak Chuck Norris w "ju es end ej"...). Wychodzi mi że "rysiem" tym jest nieoceniona Natalka.A w przekonaniu tym utwierdza mnie m.in.to Forum,bo widze że ma to dziewczę tutaj solidne grono sympatyków;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: M jak M IP: *.wroclaw.mm.pl 13.12.07, 12:13 a po cholere ta cała ciąża Sylwi???? po kiego ją tak w tym filmie trzymaja, przeciez jej nie da sie oglądac!!!!!!!!!!!!!!!! nawet mi nie piszcie ze takie dziewczyny sa naprawdę bo przeciez to żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: M jak M IP: *.cust.pipex.net 13.12.07, 13:57 ale z ta ciaza to chyba Sylwia ma wkrecic taki kit Madzi, zeby ta dala mu spokoj. To samo bylo na poczatku z Markiem kiedy zacal spotykac z Hanka po zerwaniu z Kaska. I ta druga tez wciskala ten kit wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.kiju Re: M jak M 13.12.07, 16:07 Gość portalu: Magda napisał(a): > a po cholere ta cała ciąża Sylwi???? po kiego ją tak w tym filmie > trzymaja, przeciez jej nie da sie oglądac!!!!!!!!!!!!!!!! nawet mi > nie piszcie ze takie dziewczyny sa naprawdę bo przeciez to żenujące chwyt na ciążę- klasyka gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
kalia9 Re: M jak M 13.12.07, 14:23 --ehhh, jeśli miałabym wymienić najbardziej irytującą postać z m jak m to chyba zdecydowanie hanka mostowiak vel kożuchowska;) dobrze, że zniknęła. ale w sumie cichopek też jest wkurzająca, no i kuba...zresztą i madzia i sylwia hehe sporo tego...;] codziennie.info Odpowiedz Link Zgłoś