Gość: Lotnik Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: 194.203.94.* 14.08.06, 18:00 Grobelny? Wspolodpowiedzialny za kleske Poznanskiej Lawicy. Na rozmowach z przedstawicielami lini lotniczej zainteresowanej lataniem z Poznania wypalil "Ja i tak latam z Berlina". Linia zrezygnowala z otwarcia polaczen z POZ. Wiec niech idzie na prezydenta Berlina jak tak kocha to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Co za ciemnogród! IP: *.tktelekom.pl 15.08.06, 15:48 po prostu bez komentarza :( Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Co za ciemnogród! 15.08.06, 20:48 Gość portalu: Ktoś napisał(a): > po prostu bez komentarza :( Zgadzam się pod warunkiem że mówisz o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Kretkowska na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 20:59 Jesli przyjac, ze dane badanie bylo wiarygodne nalezy tylko plakac nad naszym spoleczenstwem. Czlowiek ktory tyle zlego wyrzadzil dla naszego miasta, uwiklany w rozne przekrety, kanty, dbajacy tylko i wylacznie o swoj zadek i swoich "przyjaciol" od przekretow (kilka spraw w prokuraturze i rozpoczety na razie 1 proces sadowy). Ale jak to zwykle bywa - raczka raczke myje. Dla mnie kandydatem numer 1 jest Pani Kretkowska, znajaca od podszewki problemy naszego miasta i dokladnie wiedzaca z jakimi zlymi ukladami nalezy skonczyc aby poznaniacy mogli z duma powiedziec, ze sa POZNANIAKAMI!!! Pozdrawiam wszystkich swiadomych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel dajcie spokój z babsztylami, Rysio trzymaj się IP: *.poznan.uw.gov.pl 16.08.06, 11:50 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurna Re: dajcie spokój z babsztylami, Rysio trzymaj si IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:19 a gdzie jest info - w jakim miejscu robili sondaż, wykształcenie ankietowanych itd... jak narazie to nie ŻADNEGO kandydata na prezydenta Poznania - i to jest tragedia - bo jak zwykle będzie bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzimierz Ryszard złodzieju, twoj czas sie skonczyl! PA PA! IP: 87.116.161.* 16.08.06, 14:59 to znalazlem na stronie www.nps.poznan.pl o Kretkowskiej: "Wyczulona na kwestie uczciwości i bezstronności, podnosi jako pierwsza w Radzie problem "Kulczykparku", Moraska, Marcelina i szeregu innych kontrowersyjnych przedsięwzięć władz miasta. Bezpardonowo punktuje władze za rozrzutność i nadmierne wydatki na Urząd, walczy z cięciami wydatków na oświatę i cele społeczne. W opozycji do obecnych władz miasta, jest radną niezależną. Jako jedyna w Radzie głosuje przeciwko udzieleniu Prezydentowi absolutorium." www.nps.poznan.pl/index.php?s=60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sab Wstydzcie sie poznaniacy głosowac na tego idiote IP: 80.50.249.* 16.08.06, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sab Wstydzcie sie poznaniacy głosowac na tego idiote IP: 80.50.249.* 16.08.06, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shedows Re: Wstydzcie sie poznaniacy głosowac na tego idi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 09:06 sab masz racje ja na ciebie głosować nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:23 A ja zagłosuję na Marię Pasło-Wiśniewską. 2 razy była na liście najbardziej wpływowych kobiet Europy. Wie jak ściągnąć do Poznania inwestorów, stworzyć dużo miejsc pracy. Potrzeba nowego człowiekaa, dajmy też szanse kobiecie. Niech Poznań przy niej rozkwta jak Wrocław obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 17:26 Będę głosował na Marię Pasło-Wiśniewską. Rozgoni układy, pogoni do pracy. Postawi na fachowców, a Poznań będzie pierwszym miastem w POLSCE, ba w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: 87.116.161.* 17.08.06, 13:44 Miasto to nie bank ani nie prywatna firma. Prezydent miasta powinien miec ogromne doswiadczenie pracy w samorzadach - Paslo ma zero takiego doswiadczenia. Ma je za to Katarzyna Kretkowska, radna miasta Poznania od pierwszych wolnych wyborow, nieprzerwanie od 1994 roku (pracowala tez w zarzadzie miasta). Juz nie raz pokazala, ze umie zarzadzac publicznymi pieniedzmi i publiczna przestrzenia, zna sie na meandar polityki, ale tez ma np. studia podyplomowe prawa, gospodarki i finansów Unii Europejskiej - dlatego jest niebo lepsza kandydatka od Paslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:26 Pasło-Wiśniewska ma brdzo duże doświadczenie. Jest posłem, ekonomistą. A od doświadczenia w Samorządach są radni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.dialup.sezampro.yu 20.08.06, 13:17 Od doświadczenia w samorzadach sa wszyscy pracujacy w samorzadach: i radni, i prezydent/ka miasta. Ciekawe jak Paslo chce pracowac na poziomie lokalnym, wspolpracowac z innymi radnymi, kierowac pracami samorzadu, jak nie ma o nim pojecia. Jest zupelnie na odwrot niz mowisz: w Radzie Miasta mozna zaryzykowac paru radnych, ktorzy sa swiezy, nowi, nigdy nie pracowali w samorzadach: wniosa nowa energie i pomysly, a pracy radnego naucza sie w trakcie kadencji, obserwujac bardziej doswiadczonych - starzy i nowi radni sie uzupelnia. Co do prezydentki miasta, nie mozna ryzykowac - jest tylko jedna i nie ma od kogo ani nie ma czasu "uczyc sie w trakcie kadencji" - dlatego na to miejsce nadaje sie tylko osoba o ogromnej wiedzy i doswiadczeniu w pracy w samorzadach, ktora wie co i jak. Swoja droga, jeszcze raz NPS (Niezalezne Porozumienie Spoleczne) Kretkowskiej sie tu najlepiej przedstawia - bo na radnych proponuje sie mieszanke zarowno osob doswiadczonych politycznie (np. radnych osiedli) jak i zupelnie nowych (pracownikow organizacji samorzadowych, dzialaczy spolecznych, wolontrariuszy itd), a na prezydentke - osobe o 12 doswiadczeniu pracy w samorzadzie i swietnym wyksztalceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:23 Nie martw się o doświadczenie Marii Pasło_Wiśniewskiej. Europa ją deconiła (na liście gwiazd biznesu) poznaniacy wolą być prowincją niż miastem bogatym, biznesowym? Nie wierzę. Poznaniak światły chce zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stypendysta w imieniu kultury poznańskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:12 Do Poznania kilka lat temu przyjechał bardzo ważny gość tylko po to, aby spotkać sie z prezydentem i porozmawiać na temat kultury.Był to prezydent światowy dużej organizacji.Byłem u niego na stypendium i postanowił pofatygować się do Poznania osobiście i zaoferować swą pomoc w budowaniu międzynarodowego wizerunku kultury poznańskiej. Bardzo się potem wstydziłem za moje miasto jak zbulwersowany i zaskoczony opowiadał jak potraktowali go urzędnicy... Czego można bylo sie spodziewać po Grobelnym i jego ziomku dyrektorze wydziału kulturwy -Gorzelańczyku. Ważny gość wyjechał zniesmaczony i zrezygnowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak46 Re: w imieniu kultury poznańskiej IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 15:35 Pelno różnych rzezimieszkow tu przyjeżdża, nie oznacza to jednak, że Pan Prezydent ma się przed nimi płaszczyć tylko dlatego, że mówia w obcych językach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: w imieniu kultury poznańskiej IP: *.centertel.pl 18.08.06, 01:01 cóż, trudno wymagać aby Prezydent z byle felkiem rozmawiał. Szczerze współczuję Ci tego stypendium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motorowy Re: w imieniu kultury poznańskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:24 A jak nam się ciężko jeżdzi przez rozwalone miast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANna Maria Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 18:41 Będę głosowała na Marię Pasło-Wiśniewską. Czas na zmiany. poza tym jestem kobietą i chcę, aby raz kobieta była prezydentem Poznania.Ekonomistka, fachowiec na skalę europejską. 2 razy była na liście najbardziej wpływowych kobiet Europy. Do tego kulturalna i elegancka. Poznanianka, która kocha swoje miasto. Myślę, że przy niej Poznań rozkwitnie jak Wrocław. Kto kocha Poznań chce jego rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.centertel.pl 18.08.06, 00:59 co wcale nie znaczy że Pani Maria potrafi być Prezydentem. Moim zdaniem nie i niech zajmie się tym czym do tej pory. Ku chwale tego miasta!!! A Pan Grobelny na prezydenta!!! Nie chcemy eksperymentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.beyond.pl 18.08.06, 09:40 z Twojego nika wynika że to ty jesteś Grobelny. Daj spokój juz z tymi dyskusjami, miej wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaś Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:26 A ja feluś wolę aby prezydent nie miał spraw w sądzie, a przetargów nie wygrywali krewni jego żony. Podobno spartaczyli i miasto zapłaciło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:13 Felek jest przeciw eksperymentom. Czyli za absolutną pewnością, że pazerny spec od przekrętów Grobelny przez kolejne 4 lata bgedzie psuł Poznań. Razem ze swoją kuriozalna ekipą: nierozgarniętym Frankiewiczem, nieudolnym Kruszyńskim, księżycowym Gorzelanczykiem, kombinatorem Jegliczką i całą grupą cwaniaków od pożal sie Boże promocji. A może Felek ty jesteś jednym z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
trotyl18 Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem 18.08.06, 14:00 Piotruś, a kiedy zmienisz sobie nika na Anka, albo ANNA? Mogę Ci podać jeszcze kilka imion: Grzegosz, Stachu, Leszek, Genowefa. Rozgarnięci internauci wiedzą o co loto mój ty anonimowy bohaterze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:29 Wypraszam sobie, bardzo lubię pana Kruszyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.centertel.pl 18.08.06, 23:02 przesadziłeś. mówisz niczym nie poparte oszczerstwa. Może Pan Prezydent nie ma idealnych współpracowników, ale jeśli przegra to przyjdą jeszcze lepsze "orły" od zarządzania majątkiem naszej Gminy. A to będzie tragedia. A ideałów nie ma. PS1 - z tym Jegliczką to chyba masz rację, mam nadzieję że zrobią z nim porządek. PS2 - nie jestem jednym z nich PS3 - wkurza mnie że wszyscy wszystko krytykują, a jak już sami wezmą się do roboty to nic nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
hektor26 Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem 18.08.06, 12:41 nie jest prawda, ze prezydent grobelny to zlodziej i malwersant. on nie tylko nikomu nic nie wzial, ale sam daje na tace i wspomaga biednych i bezdomnych. tyle, ze sie tym nie chwali. te miliony ukradl ktos zupelnie inny, o ktorym prezydent jeszcze nic nie wie, ale jak sie dowie, to go natychmiast zdymisjonuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiba Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:05 Jakby PO miała trochę oleju w głowie to wystawiłaby Waldego Dzikowskiego i wygraną miałaby w kieszeni, a my mielibyśmy dobrego prezydenta. Ale wiadomo, politycy zawsze wiedzą najlepiej i dlatego będą kolejne 4 lata zastoju pod prezydencją Grobelnego lub 4 lata cofania się jak wygra Tomczak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana czas na nowego prezydenta poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:40 ludzie! wyborcy! opamietajcie sie! chcecie glosowac na faceta, ktory hamuje inwestycje w miescie? ktory narazil budzet miasta na straty, sprzedajac atrakcyjne grunty ponizej ceny rynkowej? ktory przez dwie kadencje tak sobie wymoscil prezydencki fotelik, ze w trzeciej juz bedzie tylko odcinal kupony? stawiacie na marazm? poznan potrzebuje swiezej krwi! dajmy szanse komus nowemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak46 Re: czas na nowego prezydenta poznania IP: *.icpnet.pl 19.08.06, 14:24 To nie tylko sprawa prezydenta, ale całej kliki, która traktuje Poznań jak swój folwark. To miasto jest niereformowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: czas na nowego prezydenta poznania IP: *.centertel.pl 20.08.06, 23:49 szkoda, że nie masz pojęcia o czym piszesz... może tak bardziej merytorycznie a nie powtarzanie sloganów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak46 Re: czas na nowego prezydenta poznania IP: *.icpnet.pl 23.08.06, 19:07 Merytorycznie? Proszę bardzo. Dlaczego w Poznaniu nie ma żadnych nowoczesnych inwestycji generujących miejsca pracy dla wysoko wykwalifikowanych pracowników (UAM, PP, AE)? Dlaczego powstała uciążliwa dla środwiska lakiernia VW, której nikt w Europie Zach. nie chciał? Dlaczego w obrębie osiedli (Winogrady) buduje się hipermarket, za hipermarketem? Dlaczego mamy najwięcej w kraju stacji benzymowych w mieście? Skąd poroniony, ośmieszający nas nasza megalomanią pomysł z zapraszeniem ludzi z Europy na zakupy do Poznania? Przyjechało słownie czterech innostarnców. Skąd monopol Atanera na developement w mieście? No i last but not least skąd sie wzięła emitowana w tv reklama piwa Tyskiego z rybą O. Góry w tle? Starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: czas na nowego prezydenta poznania IP: *.centertel.pl 25.08.06, 14:52 Merytorycznie? Proszę bardzo. - oj, oj, trochę poszalałeś... Dlaczego w Poznaniu nie ma żadnych nowoczesnych > inwestycji generujących miejsca pracy dla wysoko wykwalifikowanych pracowników > (UAM, PP, AE)? - to slogan - ja jestem po PP i na brak pracy nie marudzę tak jak wielu moich znajomych... Dlaczego powstała uciążliwa dla środwiska lakiernia VW, której > nikt w Europie Zach. nie chciał? - co? skąd wiesz że jest uciążliwa? skoro spełnia normy Polskiego Prawa (zaznaczam, że mamy jedne z najostrzejszych przepisów w unii)to niech działa i daje pracę tysiącomm ludzi, również tym wysoko kwalifikowanym... Dlaczego w obrębie osiedli (Winogrady) buduje > się hipermarket, za hipermarketem? - skoro są klienci to widać markety są potrzebne, sam rzadko w nich bywam, wolę małe osiedlowe sklepy, ale ludzi tam mnóstwo... Dlaczego mamy najwięcej w kraju stacji > benzymowych w mieście? - jako klient i kierowca, moge tylko sie cieszyć, paliwo jest tańsze i duża dostępność... Skąd poroniony, ośmieszający nas nasza megalomanią > pomysł z zapraszeniem ludzi z Europy na zakupy do Poznania? - to dobry kierunek, polecam abyś zobaczył ilu Niemców robi zakupy w Szczecinie, niech wydaja kasę również u nas... Przyjechało słownie czterech innostarnców. - no, tego to nie wiedziałem..., jakieś badania robiłeś w tym zakresie? Skąd monopol Atanera na developement w mieście? - ??? jest wielu innych deweloperów działających z dobrym skutkiem w Poznaniu, więc nie wiem skąd to info o monopolu, może czytasz tylko reklamy Atanera a innych nie zauważasz... No i > last but not least skąd sie wzięła emitowana w tv reklama piwa Tyskiego z rybą > O. Góry w tle? Starczy? - no, powiem tak, ryba lubi pływać..., więc pomysł dobry, choć musze polegać na Twoim twierdzeniu, bo takiej reklamy nie widziałem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazwyborczy Prezydencki sondaż: Grobelny liderem 19.08.06, 21:46 Czy możecie z tej strony wykasować mordę tego degenerata Grobelnego? Przecież to zdjęcie przygłupa?! Fakt, że oddaje prawdę o jego jestestwie i jest to zdjęcie PRAWDZIWE, to jednak burzy poczucie optymizmu! Myślę, że zdjęcie Grobelnego powinno wisieć w barach i być wykorzystywane zamiast tarczy do darta. Każdy kto głosuje na Grobelnego TO IDIOTA! GROBELNY LIDEREM IDIOTÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
shedows1969 Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem 19.08.06, 23:34 gazwyborczy napisał: > Czy możecie z tej strony wykasować mordę tego degenerata Grobelnego? Przecież > to zdjęcie przygłupa?! Fakt, że oddaje prawdę o jego jestestwie i jest to > zdjęcie PRAWDZIWE, to jednak burzy poczucie optymizmu! Myślę, że zdjęcie > Grobelnego powinno wisieć w barach i być wykorzystywane zamiast tarczy do darta > . > Każdy kto głosuje na Grobelnego TO IDIOTA! GROBELNY LIDEREM IDIOTÓW! A nie jest czasem odwrotnie i ty piszesz o sobie a wypisujesz takie brednie jak " Jacek Cymbał" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.centertel.pl 20.08.06, 23:50 sam się nazwałeś... trolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e:-) Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.icpnet.pl 21.08.06, 11:55 Bralam udzial w tym sondarzu, opowiedzialam sie za kandydatka niezalezna, podoba mi sie tez babka z PO, ale powiem szczerze ze kandydatury mnie przygnebily i rozzloscily. Jak ktos podejrzany o malwersacje ma czelnosc jeszcze stawac do wyborow! Samoobrona? PIS? Matko! chyba trzeba stracic glowe zeby widzac co teraz wyprawiaja w rzadzie jeszcze chciec ich na fotel prezydenta miasta! Bylam niedawno w Wawie, piekna ona nie jest co kazdy wie ale jakos mozna w miescie oszczedzic mieszkancom i turystom widoku tylu billboardow co w Poznaniu. Nasze miasto brzydnie, zostaje w tyle ekonomicznie i turystycznie, przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Ja tez popieram Kretkowska IP: 87.116.161.* 21.08.06, 13:53 Hej e:), ja tez bede glosowal na p.Kretkowska, niezalezna i zlosci mnie, ze Grobelny ma czelnosc kandydowac, moze pojdziemy na kawe? ;) Fajnie, ze w Poznaniu sa ludzie politycznie trzezwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e:-) Re: Ja tez popieram Kretkowska IP: *.icpnet.pl 25.08.06, 14:43 Kawa? Dlaczego nie? :-) ewonna.ewonna@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek Grobelnemu grozi 10 lat wiezienia IP: 87.116.161.* 21.08.06, 13:58 Dla ludzi o krotkiej pamieci niedawny artykul z GW, 2006-06-21: "Na ławie oskarżonych zasiedli wczoraj dwaj prezydenci Poznania: obecny - Ryszard Grobelny i jego poprzednik - Wojciech Szczęsny Kaczmarek. (...) Obu prezydentów gorzowska prokuratura oskarżyła w grudniu zeszłego roku o narażenie miasta na szkodę w wysokości ok. 1,2 mln zł. Miało do tego dojść w 1997 r., gdy miasto weszło do spółki Kupiec Poznański, wnosząc doń grunt przy pl. Wiosny Ludów. W 2001 r. stanął tam dom towarowy. Zdaniem prokuratury miejskie udziały odsprzedane później kupcom zrzeszonym w spółce były warte o ponad milion złotych mniej niż cena gruntu. Grobelnemu grozi do 10 lat więzienia - za działanie umyślne, a Kaczmarkowi - do trzech lat za działanie nieświadome." jest jeszcze Kulczykpark, gdzie chodzilo o duzo wieksze pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sęk Re: Grobelnemu grozi 10 lat wiezienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:17 sęk w tymże głosujący na Grobelnego oraz PIS mało i nieczęsto czytają, niewiele wiedzą, są bez pojęcia o sprężynach wydarzeń w Urzędzie Miasta, ale mają prawo głosu jeżeli PO do tych ćwoków nie dotrze z dobitną i bezwzględną kampanią będzie źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Grobelnemu grozi 10 lat wiezienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:59 Co z innymi inwestycjami Panie Prezydencie. Widać jak na dłoni jak facet razem z kolesiami (Frankiewiczem i sp.) przekręca na każdej poznańskiej inwestycji. No tak , ale w polityce potrzebni są ludzie nieprzemakalni. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Prezydencki sondaż: Grobelny liderem 21.08.06, 23:54 Widać że co czwarty poznaniak się z... czymś na łeb zamienił. Ale w sumie co się dziwić, w kraju, w którym tak wielu głupców uwierzyło w PiSowskie gruszki na wierzbie, i zafundowało całej Polsce wieloletni horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Czy ta informacja o sondażu może już zniknąć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:02 ile mam to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!! Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.06, 21:00 Że co ???!!!! Znow ten zlodziej i palant ma zostac prezydentem,moze Kulczyka damy razem Grobelnym-bedzie swietny duet !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.06, 22:06 Ja wiem , że na Grobelnego głosować nie będę. Nie będę sie również przyłączał do głosów typu : złodziej , malwersant , łapówkarz etc. WIEM JEDNAK NAPEWNO , ŻE TO GŁÓWNY I JEDYNY HAMULCOWY WSZELKICH POMYSŁÓW I INICJATYW SPOŁECZNYCH - LUDZI KTÓRZY W TYM MIEŚCIE PRACUJĘ I ŻYJĄ. NIE BĘDE GŁOSOWAŁ BO GO PO PROSTU NIE LUBIĘ , ZA DŁUGO W TV ZE SWOIM FALSZYWYM , DRWIĄCYM ZE WSZYSTKICH UŚMIESZKIEM I NIEUKRYWANĄ ZAROZUMIAŁOŚCIĄ. OTO PREZYDENT CO POJADŁ WSZYSTKIE MADROŚCI TEGO ŚWIATA I NIKT MU NIE DORÓWNUJE. Wyrażam przekonanie , że zarówno ON jak i jego komando - to ich zachowanie i traktowanie społeczeństwa - to jakby oni nie byli poznaniakami , jakby zlądowali tu z innego miasta , regionu czy wsi. Dołozyc Poznaniowi - to tak brzmi w wypowiedziach JEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:40 Wania jesteś wielki. Ja też nie będę głosować na Grobelnego. Pamiętam jak Poznaniacy zbierali podpisy, żeby pana Grobelnego odwołać. Mi się znudził, dam szanse kobiecie Marii Pasło-Wiśniewskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: 80.51.199.* 25.08.06, 14:48 Asia. Dzieki za poparcie. Tak jest !!! Kobieta na Prezydenta !!!! ps. jestem facetem ale uważam , że przychodzi czas by kobiety obejmowały władzę z wyjatkiem takich jak obecna minister spraw zagranicznych w rządzie pisolepperoelperowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika M Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:21 A ja wróciłam z wakacji i oczywiście pójdę na PO, na Pasło_Wiśniewską. To kobieta inwestycji i nowych miejsc pracy. @ razy była na liście najbardziej wpływowych kobiet Europy. Argument, ze nic nie zrobiła dla Poznania jest manipulanctwem. Zrobi jak da się jej okazję bycia prezydentem. Nie ma spraw w sądzie i nie przyrasta do fotela. Bo za przyrośnięciem do fotela idą układy i kliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimme Re: Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:19 Zmian na lepsze? Osoba, która tak pisze chyba należy do tych pokrzywdzonych przez los niedowidzących społecznie. Nie wiem czy wszyscy Poznaniacy wpisują się w "polskie malkontenctwo" ale mając przyjemność mieszkać w tym mieście od 3 lat a wcześniej w Krakowie i Warszawie twierdzę, że jest to miasto najbardziej otwarte na tych któzy chcą coś robić i zarabiać... Najłatwiej jest siedzieć i krytykować. Pozdrawiam wszystkich, którzy dostrzegają szanse i możliwości w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:03 Nie wierzę w ten sondaż. Poznaniacy byli lzawsze ludżmi kochającymi porządek i poszanowanie prawa. Nie wybiorą prezydenta, który ma sprawy w sądzie. Poza tym 8 lat to dość. Kobiety wybierzmy kobietę. Marię Pasło_wiśniewską. Ona nie potrzebuje układów. Dość zarobiła. Ostatecznie nie darmo jest na liście najb. wpływowych kobiet Europy. Czy wiecie, że obecnie zarobki poznaniaków są w tyle za Wrocławiem, Gdańskiem itp. A więc niech uznane w Europie osoby u nas rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Prezydencki sondaż: Grobelny liderem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 09:26 Na zdjęciu wygląda nieszczególnie pan Grobelny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Tylko Kretkowska IP: *.telsten.com / 212.122.223.* 26.08.06, 19:49 Nie, nie i jeszcze raz nie dla Grobelnego, zdecydowanie wygra Kretkowska, bo jako jedyna jest normalna i reprezentuje Niezalezne Porozumienie Spoleczne, a nie jakies smieszne partie, a obiektywizm " gazety", coz... Odpowiedz Link Zgłoś