hannajamrozek 16.09.06, 21:58 Witam. Mam pytanie. OD tygodnia mieszkamy w Poznaniu w Głuszynie. Musimy gdzieś wybrać lekarza rodzinnego dla nas i dla naszych małych brzdąców. Może nam ktoś coś doradzi w tej kwestii. Z góry ślicznie dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: Głuszyna - przychodnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:54 Na pewno nie polecam tej na gluszynie, tylko jeden lekarz jest tam normalny, reszta - szkoda gadac, staroleki tez nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Głuszyna - przychodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:19 Mnie też ciekawiło, czy w Głuszynie jest jakiś normalny lekarz rodzinny, gdyż mam już dość niedouczonych, lekceważących pacjentów lekarzy w przychodni na Starołęce, myślałam, aby może przepisać się właśnie do Głuszyny, lecz po tych informacjach straciłam już nadzieję... :( Lepiej nie chorować:( Pozostały jeszcze Rataje lub Kurlandzka, ale tam też można wdepnąć w jeszcze większe g.... ! Odpowiedz Link Zgłoś