couleur3 22.09.06, 13:50 Ktoś wie co postanowiono wczoraj na walnym zgromadzeniu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosalosu Re: SM Wielkopolanka 22.09.06, 16:24 Nie wiem, co postanowili, ale lepiej zastanówcie się się nad nowym zarządem a szczególnie panią prezes D.F.Przecież tą kobitę wyrzucili w tamtym roku z PKS w Turku, gdzie była zarządcą komisarycznym.Niech się pochwali, w jakiej kondycji zostawiła ten zakład!!!Swoje rządy w PKs Turek rozpoczęła od wyremontowania na koszt firmy mieszkania na własne potrzeby w biurowcu.Później kupiła sobie takze na koszt firmy samochód osobowy Renault Megane, żeby miała czym dojeżdżać do pracy z Poznania do Turku.Wcześniej sowicie korzystała z delegacji i diet, nie żałowała sobie, a bo co.Przecież stał za nią dyrektor Hejdrych i wojewoda Nowakowski.Ale nawet oni musili skapitulować i ją wyrzucić po pół roku, bo załoga miał już dosyć jej rządów.Firmę podobno pogrążyła na pół miliona przez pół roku i teraz ma wyprowadzać Wielkopolankę na prostą!!!!Tylko pusty smiech mnie ogarnia, ale niedlugo czlonkom spoldzielni nie bedzie do smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca SM Wielkopolanka i jej obecna prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:43 Mam nadzieję, że to co piszesz, jest prawdą. A jeśli tak, to rzeczywiście Wielkopolanka może mieć znowu problemy. Przedostatni prezes B. też niczym nie zachwycił, chciał zdaje się wykręcić lepszy numer przy pkazji sprzedazy budynku przy Gronowej. Czy to wobec tego oznacza, że z definicji spółdzielczość mieszkaniowa to taki twór, że do zarządzania nim garną się sami potencjalni przekręciarze? Przecież to poprzednie zarządy doprowadziły Wielkopolankę do obecnego stanu czyli znowu członkowie zarządu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosalosu Re: SM Wielkopolanka i jej obecna prezes 26.09.06, 17:09 Gość portalu: Spółdzielca napisał(a): > Mam nadzieję, że to co piszesz, jest prawdą. A jeśli tak, to rzeczywiście > Wielkopolanka może mieć znowu problemy. Przedostatni prezes B. też niczym nie > zachwycił, chciał zdaje się wykręcić lepszy numer przy pkazji sprzedazy budynku > > przy Gronowej. Czy to wobec tego oznacza, że z definicji spółdzielczość > mieszkaniowa to taki twór, że do zarządzania nim garną się sami potencjalni > przekręciarze? Przecież to poprzednie zarządy doprowadziły Wielkopolankę do > obecnego stanu czyli znowu członkowie zarządu. Oczywiście, że to, co zostało napisane przeze mnie na temat D.F. jest prawdą.Prawdą jest także wiele innych rzeczy.Ta nowa prezes tylko udaje, że się na czymś zna, a w rzeczywistości najlepiej wychodzi jej robienie zamieszania wokół swojej osoby.Kiedy czuła pismo nosem, że dyrektor Hejdrych i wojewoda chcieli ją odwołać, to uciekła w dłuższe zwolnienie, żeby jeszcze trochę brać kasę.Ale widać miarka się przebrała i w końcu ję odwołano, pomimo tego, że na początku na siłę ją forowano a Hejdrych ją przez długi czas chronił przed odwołaniem i nawet wojwoda Nowakowski nie wiedział do końca, co się dzieje w PKS Turek.A to właśnie dyrektor Hejdrych był pierwszym dyrektorem w UW, którego pozbył się nowy wojewoda Dziuba.Kiedy w końcu wyrzucili ją z PKs Turek, to poszła do sądu pracy z powództwem o odszkodowanie na kilkadziesiąt tysięcy.Trzeba naprawdę mieć tupet, żeby położyć zakład finansowo i jeszcze żądać odszkodowania za to.Poszukajcie trochę informacji na temat tej pani i szybko się jej pozbędzcie, bo będzie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: SM Wielkopolanka i jej obecna prezes IP: *.icpnet.pl 09.11.06, 01:50 Dziś jest artykuł o postawienie zarzutów.... Za malwersacje odpowie przed sądem jedynie Bolesław R., były wiceprezes spółdzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Piotr i Paweł w Gorzowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:18 Prawdopodobnie wasz były prezes wraz z rodzinką inwestował również z waszych pieniędzy w Gorzowie, bo też zauważyłem tam market Piotr i Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń Re: SM Wielkopolanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:39 walono konie. Odpowiedz Link Zgłoś