guguglu 09.10.06, 18:26 Witam, mieszkam od niedawna w w/w lokalizacji. Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego dostawcę Internetu na osiedlu Leśnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irekwizirek Re: Internet - Koziegłowy, osiedle Leśne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 19:43 hehe, chyba tylko tepsa. ps. a jak atmosfera :P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: neostrada.pl(ntxt) IP: *.icpnet.pl 09.10.06, 21:12 www.alternatywy.ovh.org ^^^ tam jest forum i chyba tam bedą ci którzy mogą ci pomóc - bo na forum wyborczej wiara z kozich raczej nie dociera - z malymi wyjątkami :) ty też nim będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: neostrada.pl(ntxt) IP: *.icpnet.pl 09.10.06, 21:12 www.alternatywy.ovh.org bo cos mi nieaktywy poprzedni zrobił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Netia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 10:34 73zł brutto / mc - nie narzekam, przez dwa lata awaria zdarzyła się raz, na kilka godzin, nie zrywa połączenia co w przypadku Neostrady jest nagminne Odpowiedz Link Zgłoś
emen Re: Internet - Koziegłowy, osiedle Leśne 10.10.06, 13:07 Na Lesnym dziala internet firmy Awacom www.awakom.pl/ - zaleta jest to, ze lacze jest symetryczne (czyli do i od ciebie jest tak samo) i ze nie jest to tepsa - nie musisz miec telefonu stacjonarnego Podlaczaja Cie do ehternetu. pozdr emen Odpowiedz Link Zgłoś
guguglu Re: Internet - Koziegłowy, osiedle Leśne 11.10.06, 08:29 O awakom słyszałem. Problem w tym, że do mojego budynku (3) jeszcze nie docierają i za bardzo się też z dotarciem nie kwapią. Dzwonię tam średnio co miesiąc i za każdym razem słyszę, że net będzie doprowadzony do końca bieżącego miesiąca :) Mimo wszystko dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś